blogas www.aderavi.blogspot.com
Ader, labai mielas skrebukas
Ader, Dimming, labai žavūs skrebukai
nuo ko pradėti gaminti pirmą skrebuką?
aha, paprasčiau prasisukt su šventimu
QUOTE(*Star* @ 2013 01 21, 20:07)
O, tikrai Bet tau pasisekė labiau- tik viena diena skirtumas
aha, paprasčiau prasisukt su šventimu
Sveikos, gal pamenate mane Grįžtu pakeitusi vardą
Astaste, pirma išsirink nuotrauką, kurią nori skrebinti, tada atitaikyk pagrindo popierių ir prie jo tinkančias atraižas. Labai praverstų schemutė, o jei nori liftinti - patinkantis skrebukas. Vėliau bereiks pasirinkti detales ir vuolia - turėsi savo pirmąjį skrebuką
Iki šiol mažai skrebinau Bet tikiuosi pasitaisyti. Keletas mano, čia dar nematytų, darbelių:
Minialbumas "Time"
Darbo kalendorius
Didesnės nuotraukos bloge.
QUOTE(astaste @ 2013 01 22, 17:55)
Astaste, pirma išsirink nuotrauką, kurią nori skrebinti, tada atitaikyk pagrindo popierių ir prie jo tinkančias atraižas. Labai praverstų schemutė, o jei nori liftinti - patinkantis skrebukas. Vėliau bereiks pasirinkti detales ir vuolia - turėsi savo pirmąjį skrebuką
Iki šiol mažai skrebinau Bet tikiuosi pasitaisyti. Keletas mano, čia dar nematytų, darbelių:
Minialbumas "Time"
Darbo kalendorius
Didesnės nuotraukos bloge.
QUOTE(Poisson'è @ 2013 01 23, 11:53)
Tęsiu darbus - pildau savo dičkio pirmų metų skrebukų albumą:
Kaip gerai, kad grizai, jau galvojau, metei sita reikala
Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2013 01 23, 12:03)
Apziuriu tavo darbukus bloge, bet man niekaip nesigauna pakomentuoti... tiksliau, vis dar nerandu, kur ta komentara palikti esu tundra, arba mano narsykle kazka durniuoja
O skrebukas ziauriai fainas! tokia mielybe tas lelius.... ech, gaila, kad jie taip greitai auga
Zmogiuke, nemečiau Tiesiog ir laiko buvo maža, ir bijojau skrebinti, nes bijojau nusivilti rezultatu Bet dabar imu šį reikalą už ragų nes dar ir antras toks albumas laukia savo eilės
Pas Puškį bloge spausk ant pavadinimo - įeik giliau apžiūrėti skrebukus, kuriuos nori komentuoti, o ten rasi ir komentarų laukelį
Beje, laukiam nesulaukiam tavo DD pabaigos
Pas Puškį bloge spausk ant pavadinimo - įeik giliau apžiūrėti skrebukus, kuriuos nori komentuoti, o ten rasi ir komentarų laukelį
QUOTE(Poisson'è @ 2013 01 23, 13:02)
Zmogiuke, nemečiau Tiesiog ir laiko buvo maža, ir bijojau skrebinti, nes bijojau nusivilti rezultatu Bet dabar imu šį reikalą už ragų nes dar ir antras toks albumas laukia savo eilės
Oj aciu, as kazkaip vis manydavau, kad man visa posta ir rodo, tai ir nespaudavau ant pavadinimo. Tundra. Dabar su tavo pagalba radau Jega.
O del DD, tai as ir pati laukiu tos pabaigos, nes dabr visos priemones iskraustytos, bardakas didziausias, o net neprieinu fotkiu atsispausdinti. Bet gal iki menesio galo pavyks
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 01 23, 16:30)
O del DD, tai as ir pati laukiu tos pabaigos, nes dabr visos priemones iskraustytos, bardakas didziausias, o net neprieinu fotkiu atsispausdinti. Bet gal iki menesio galo pavyks
Žinok, kad yra nekantriai laukiančių pabaigos Susiimk ir atsispausdink
O, skrebukų manija rimtai pakirto Aš šiandien nuotraukas pasiėmiau, tai jau kitų veiklų dabar neturiu, tad jau imsiu jautį už ragų
Poisson'è, smagu matyti tiek darbu
Puski, man zinok irgi kol nera nei vieno komentaro, tai ir nemoku pakomentuoti kazkaip labai blatnai ten pas tave
o man tai kazkas uzejo kaip isibegejau tai negaliu sustoti... ne sedevrai, bet skrebukai pildosi siandienos greitukas
Puski, man zinok irgi kol nera nei vieno komentaro, tai ir nemoku pakomentuoti kazkaip labai blatnai ten pas tave
o man tai kazkas uzejo kaip isibegejau tai negaliu sustoti... ne sedevrai, bet skrebukai pildosi siandienos greitukas