Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

blogas www.aderavi.blogspot.com 4u.gif
Atsakyti
Ader, labai mielas skrebukas smile.gif
Atsakyti
Ader, Dimming, labai žavūs skrebukai wub.gif thumbup.gif

nuo ko pradėti gaminti pirmą skrebuką? g.gif

QUOTE(*Star* @ 2013 01 21, 20:07)
O, tikrai  thumbup.gif Bet tau pasisekė labiau- tik viena diena skirtumas  doh.gif  lotuliukas.gif

aha, paprasčiau prasisukt su šventimu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, gal pamenate mane smile.gif Grįžtu pakeitusi vardą biggrin.gif

QUOTE(astaste @ 2013 01 22, 17:55)
nuo ko pradėti gaminti pirmą skrebuką?  g.gif

Astaste, pirma išsirink nuotrauką, kurią nori skrebinti, tada atitaikyk pagrindo popierių ir prie jo tinkančias atraižas. Labai praverstų schemutė, o jei nori liftinti - patinkantis skrebukas. Vėliau bereiks pasirinkti detales ir vuolia - turėsi savo pirmąjį skrebuką thumbup.gif

Iki šiol mažai skrebinau blush2.gif Bet tikiuosi pasitaisyti. Keletas mano, čia dar nematytų, darbelių:

Minialbumas "Time"

user posted image

Darbo kalendorius
user posted image

Didesnės nuotraukos bloge.
Atsakyti
Tęsiu darbus - pildau savo dičkio pirmų metų skrebukų albumą:

user posted image

user posted image

user posted image

Didesnės nuotraukos blog'e.
Atsakyti
Poisson'e lekiu ziuret i bloga ir greit pristatau savo darbeli cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2013 01 23, 11:53)
Tęsiu darbus - pildau savo dičkio pirmų metų skrebukų albumą:

Kaip gerai, kad grizai, jau galvojau, metei sita reikala smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2013 01 23, 12:03)
Poisson'e lekiu ziuret i bloga ir greit pristatau savo darbeli cia  4u.gif

Apziuriu tavo darbukus bloge, bet man niekaip nesigauna pakomentuoti... tiksliau, vis dar nerandu, kur ta komentara palikti sad.gif esu tundra, arba mano narsykle kazka durniuoja g.gif

O skrebukas ziauriai fainas! tokia mielybe tas lelius.... smile.gif ech, gaila, kad jie taip greitai auga smile.gif
Atsakyti
Zmogiuke, nemečiau smile.gif Tiesiog ir laiko buvo maža, ir bijojau skrebinti, nes bijojau nusivilti rezultatu smile.gif Bet dabar imu šį reikalą už ragų nes dar ir antras toks albumas laukia savo eilės biggrin.gif

Pas Puškį bloge spausk ant pavadinimo - įeik giliau apžiūrėti skrebukus, kuriuos nori komentuoti, o ten rasi ir komentarų laukelį mirksiukas.gif

Beje, laukiam nesulaukiam tavo DD pabaigos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Poisson'è @ 2013 01 23, 13:02)
Zmogiuke, nemečiau  smile.gif Tiesiog ir laiko buvo maža, ir bijojau skrebinti, nes bijojau nusivilti rezultatu smile.gif Bet dabar imu šį reikalą už ragų nes dar ir antras toks albumas laukia savo eilės  biggrin.gif

Pas Puškį bloge spausk ant pavadinimo - įeik giliau apžiūrėti skrebukus, kuriuos nori komentuoti, o ten rasi ir komentarų laukelį  mirksiukas.gif

Beje, laukiam nesulaukiam tavo DD pabaigos  tongue.gif

Oj aciu, as kazkaip vis manydavau, kad man visa posta ir rodo, tai ir nespaudavau ant pavadinimo. Tundra. Dabar su tavo pagalba radau biggrin.gif Jega.

O del DD, tai as ir pati laukiu tos pabaigos, nes dabr visos priemones iskraustytos, bardakas didziausias, o net neprieinu fotkiu atsispausdinti. Bet gal iki menesio galo pavyks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zmogiuke @ 2013 01 23, 16:30)
O del DD, tai as ir pati laukiu tos pabaigos, nes dabr visos priemones iskraustytos, bardakas didziausias, o net neprieinu fotkiu atsispausdinti. Bet gal iki menesio galo pavyks biggrin.gif

Žinok, kad yra nekantriai laukiančių pabaigos hihihi.gif Susiimk ir atsispausdink smile.gif
Atsakyti
O, skrebukų manija rimtai pakirto biggrin.gif Aš šiandien nuotraukas pasiėmiau, tai jau kitų veiklų dabar neturiu, tad jau imsiu jautį už ragų biggrin.gif
Atsakyti
Poisson'è, smagu matyti tiek darbu thumbup.gif
Puski, man zinok irgi kol nera nei vieno komentaro, tai ir nemoku pakomentuoti doh.gif kazkaip labai blatnai ten pas tave g.gif biggrin.gif

o man tai kazkas uzejo doh.gif kaip isibegejau tai negaliu sustoti... ne sedevrai, bet skrebukai pildosi blush2.gif siandienos greitukas 4u.gif
user posted image
Atsakyti