Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Star, labai grazus vintazas smile.gif

Ignai, nieko sau miniukas smile.gif
Atsakyti
Star man kaip grazu tokios vintazines gelytes, mm labai labai grazu smile.gif

Ignac smagu, kad pasirodai, o dar su tokiu genialiu albumeliu, nu ir sugalvok arbatos pokucius panaudoti, super thumbup.gif

man ir smagu vel uzsukti netusciom, tad atsinesu skrebuka smile.gif
user posted image
didesne foto galit mano namukuose apziuret smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2013 01 20, 17:01)
taip jauciasi, kad ne mergina kuria... bet savotiskai grazu wink.gif

blink.gif "savotiskai"??? Na, bent jau man tai Igno darbai yra TIESIOG grazus, originalus ir kurybingi!
Papildyta:
QUOTE(sypseniki @ 2013 01 20, 17:23)

Labai mielas skrebukas smile.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(sypseniki @ 2013 01 20, 15:23)

Labai patiko, pakomentavau blog'e wub.gif
Atsakyti
Ignac, superinis albumukas, dar kai ivardinai is ko jis, tai ir isivaizduoju, mini mini mini biggrin.gif

Star, matau formeles prigijo mirksiukas.gif labai jau vintaziskai tau gavosi, grazu.

Ech sypseniki, Tishka, taip viliojat su tais skrebukais i konkursa. Taip noriu spet sudalyvaut, beliko nuotrauku nauju sulaukt, nes primeciau is senu , nu niekas nesiskrebina, nera minciu.
Atsakyti
dimming, jau gyriau, bet dar kartą pagirsiu - labai labai patiko stebėti, kaip gimsta dienoraščio puslapis thumbup.gif
Ignac, ohoho miniukas... žaviuosi viskuo, kas yra didelių daiktų mažos kopijos, šauniai tau pavyko wub.gif
Star, labai graži knygelė, man į tokią būtų gaila rašyti biggrin.gif
Ader, žinok labai smagu būt viliotojo rolėj, junkis ir tu gal dar ką nors paviliosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2013 01 20, 16:25)

Star, matau formeles prigijo  mirksiukas.gif labai jau vintaziskai tau gavosi, grazu.

Ačiū. Žinok nelabai jos man ten telpa aišk, bet šiaip ne taip, su visokiais papildymais, su tavo patarimais išeina jas panaudoti. Nu taip buvo gaila jų atsisakyti, kad vis tik bandžiau visokius variantus ir radau pusėtiną, tai ir prisikirtau išsijuosusi aš tų gėlyčių lotuliukas.gif

QUOTE(tishka @ 2013 01 20, 18:07)

Star, labai graži knygelė, man į tokią būtų gaila rašyti biggrin.gif

Aš visad sakau- daiktai yra tam, kad juos naudotume lotuliukas.gif O tai paskui užsipildys- ir vėl naujos reikės lotuliukas.gif O tai svarbiausia- juk medituoti prie savo popieriukų fantastika biggrin.gif

Ačiū visiems už pagyras 4u.gif Lydausi dėl vintažo, tai ta linkme badau ir sukti žingsnelis po žingsnelio... ax.gif Gal kada jau bus kuom ir rimčiau pasigirti, kelias dar ilgas lotuliukas.gif
Atsakyti
ader iki konkurselio pabaigos liko dar visa gera savaitele, tad imk susiimk ir prisijunk 4u.gif
Atsakyti
Reiktu ir man kazkaip iki konkurso prisikapstyt, nes jau nebeatsimenu kada kokiam dalyvavau smile.gif
O kol kas naujas mini albumelis biggrin.gif
Atsakyti
Puski labai zavus albumelis ir super ideja naikinti taip popieriaus likucius thumbup.gif jus mane taip jau visos cia su albumeliais erzinat mano sazine, kad eisiu susirinkti ka turiu atliekamo ir sumeistrausiu gal ka nors savajai neklauzadai smile.gif

Taip pat uzklausiu ir cia nuomones, nes kitame forume jau vyksta diskusijos del konkursu. Jau gruodi galvojau atgaivinti Mainu rato konkurseli, nes jis man asmeniskai labai patiko ir buvo labai idomu dalyvauti/stebeti. bet nesuspejau del asmeniniu priezasciu, o dabar jei vel viska is naujo pradetume daryti ar butu noriai dalyvaujanciu???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 21 sausio 2013 - 10:07
Sypseniki, man taip pat labai įdomus tas konkursėlis buvo, beveik kiekvienąkart norėdavosi sudalyvauti... tik žinoma kartais laiko tam pritrūkdavo... Taip kad aš už, laukiam dar kokių dešimties už biggrin.gif
Atsakyti
Nu gal ir būtų noriai dalyvaujančių biggrin.gif
Aš tik kol pradėjau gilintis išsamiau, jis ir sustojo. Tai ta sistema man tokia įdomi buvo, kad ten visko tiek daug prirašyt reikia biggrin.gif Na bet čia kaip sakosi- pamatei kartą, du tris, kol pradeda suvokimas ateiti, man čia taip būna biggrin.gif

Bet va kad nebūtų kaip su lobių skrynele paskui... unsure.gif Lėtyn lėtyn procesas kol sustoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 21 sausio 2013 - 10:26