Star, labai grazus vintazas
Ignai, nieko sau miniukas
QUOTE(JulieTa @ 2013 01 20, 17:01)
taip jauciasi, kad ne mergina kuria... bet savotiskai grazu
"savotiskai"??? Na, bent jau man tai Igno darbai yra TIESIOG grazus, originalus ir kurybingi!
Papildyta:
QUOTE(sypseniki @ 2013 01 20, 17:23)
man ir smagu vel uzsukti netusciom, tad atsinesu skrebuka
Labai mielas skrebukas
Aciu
Labai patiko, pakomentavau blog'e
QUOTE(sypseniki @ 2013 01 20, 15:23)
man ir smagu vel uzsukti netusciom, tad atsinesu skrebuka
Labai patiko, pakomentavau blog'e
Ignac, superinis albumukas, dar kai ivardinai is ko jis, tai ir isivaizduoju, mini mini mini
Star, matau formeles prigijo labai jau vintaziskai tau gavosi, grazu.
Ech sypseniki, Tishka, taip viliojat su tais skrebukais i konkursa. Taip noriu spet sudalyvaut, beliko nuotrauku nauju sulaukt, nes primeciau is senu , nu niekas nesiskrebina, nera minciu.
Star, matau formeles prigijo labai jau vintaziskai tau gavosi, grazu.
Ech sypseniki, Tishka, taip viliojat su tais skrebukais i konkursa. Taip noriu spet sudalyvaut, beliko nuotrauku nauju sulaukt, nes primeciau is senu , nu niekas nesiskrebina, nera minciu.
dimming, jau gyriau, bet dar kartą pagirsiu - labai labai patiko stebėti, kaip gimsta dienoraščio puslapis
Ignac, ohoho miniukas... žaviuosi viskuo, kas yra didelių daiktų mažos kopijos, šauniai tau pavyko
Star, labai graži knygelė, man į tokią būtų gaila rašyti
Ader, žinok labai smagu būt viliotojo rolėj, junkis ir tu gal dar ką nors paviliosi
Ignac, ohoho miniukas... žaviuosi viskuo, kas yra didelių daiktų mažos kopijos, šauniai tau pavyko
Star, labai graži knygelė, man į tokią būtų gaila rašyti
Ader, žinok labai smagu būt viliotojo rolėj, junkis ir tu gal dar ką nors paviliosi
QUOTE(ader @ 2013 01 20, 16:25)
Ačiū. Žinok nelabai jos man ten telpa aišk, bet šiaip ne taip, su visokiais papildymais, su tavo patarimais išeina jas panaudoti. Nu taip buvo gaila jų atsisakyti, kad vis tik bandžiau visokius variantus ir radau pusėtiną, tai ir prisikirtau išsijuosusi aš tų gėlyčių
QUOTE(tishka @ 2013 01 20, 18:07)
Aš visad sakau- daiktai yra tam, kad juos naudotume O tai paskui užsipildys- ir vėl naujos reikės O tai svarbiausia- juk medituoti prie savo popieriukų fantastika
Ačiū visiems už pagyras Lydausi dėl vintažo, tai ta linkme badau ir sukti žingsnelis po žingsnelio... Gal kada jau bus kuom ir rimčiau pasigirti, kelias dar ilgas
Reiktu ir man kazkaip iki konkurso prisikapstyt, nes jau nebeatsimenu kada kokiam dalyvavau
O kol kas naujas mini albumelis
O kol kas naujas mini albumelis
Puski labai zavus albumelis ir super ideja naikinti taip popieriaus likucius jus mane taip jau visos cia su albumeliais erzinat mano sazine, kad eisiu susirinkti ka turiu atliekamo ir sumeistrausiu gal ka nors savajai neklauzadai
Taip pat uzklausiu ir cia nuomones, nes kitame forume jau vyksta diskusijos del konkursu. Jau gruodi galvojau atgaivinti Mainu rato konkurseli, nes jis man asmeniskai labai patiko ir buvo labai idomu dalyvauti/stebeti. bet nesuspejau del asmeniniu priezasciu, o dabar jei vel viska is naujo pradetume daryti ar butu noriai dalyvaujanciu???
Taip pat uzklausiu ir cia nuomones, nes kitame forume jau vyksta diskusijos del konkursu. Jau gruodi galvojau atgaivinti Mainu rato konkurseli, nes jis man asmeniskai labai patiko ir buvo labai idomu dalyvauti/stebeti. bet nesuspejau del asmeniniu priezasciu, o dabar jei vel viska is naujo pradetume daryti ar butu noriai dalyvaujanciu???
Nu gal ir būtų noriai dalyvaujančių
Aš tik kol pradėjau gilintis išsamiau, jis ir sustojo. Tai ta sistema man tokia įdomi buvo, kad ten visko tiek daug prirašyt reikia Na bet čia kaip sakosi- pamatei kartą, du tris, kol pradeda suvokimas ateiti, man čia taip būna
Bet va kad nebūtų kaip su lobių skrynele paskui... Lėtyn lėtyn procesas kol sustoja...
Aš tik kol pradėjau gilintis išsamiau, jis ir sustojo. Tai ta sistema man tokia įdomi buvo, kad ten visko tiek daug prirašyt reikia Na bet čia kaip sakosi- pamatei kartą, du tris, kol pradeda suvokimas ateiti, man čia taip būna
Bet va kad nebūtų kaip su lobių skrynele paskui... Lėtyn lėtyn procesas kol sustoja...