Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Irma, ačiū už konsultaciją biggrin.gif mirksiukas.gif
Star, uoj apie lenkiškus aš visai nieko nežinau, be to dar ir absoliučiai nieko lenkiškai nesuprantu...
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2012 10 20, 17:39)
Irma, ačiū už konsultaciją biggrin.gif  mirksiukas.gif
Star, uoj apie lenkiškus aš visai nieko nežinau, be to dar ir absoliučiai nieko lenkiškai nesuprantu...

Aš tai lenkiškau suprasčiau greičiau nei angliškai biggrin.gif Ir gal pigiau būtų, tik kažkodėl pas mūsiškes nemačiau pardavime. Sunku patikėt, kad lenkaitės neturėtų tokių žurnaliukų smile.gif Reik dėdės gūglo paklaust biggrin.gif

Irma, pagundos tokie žurnalai smile.gif
Atsakyti
uj mielosios kaip seniai jus beaplankiau 4u.gif
jau net ir nauja tema uzvesta, o tiek groziu praziopsojau smile.gif
tad taisausi ir lendu paskaitinet/paziurinet smile.gif ir rodausu su savo paskutiniais Cd darbeliais smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
sypsenini - pasikartosiu, labai grazus cd vokeliai, man atrodo cia tiek darbo ideta bigsmile.gif

user posted image

Stai ir as si bei ta turiu, kvieciu pasiziureti smile.gif)
Atsakyti
Dar karta dekoju Ignai uz grazius zodzius smile.gif tavo skrebuka jau pakomentavau anam forume, kad super toks gyvas ir tie pabegimai tokie faini smile.gif zodziu saunuolis wink.gif

O as tuo paciu pasirodau su dar vienu vestuviniu CD smile.gif
user posted image
Atsakyti
Kokių grožių pasipylė thumbup.gif
Nuostabūs darbai. Sypseniki, Ignai ... tiesiog puiku 4u.gif
Atsakyti
Dekui Sanrita smile.gif

Na stai pagaliau nufotografavau du skrebukus, jie vienodi, tad rodaus temoj tik viena smile.gif o daugiau foto galit pas manes bloge pasiziuret ir aisku komentarus priimu smile.gif
user posted image
Atsakyti
nesu ir as i dienos sviesa savo skrebuka
user posted image

daugiau, kaip visada - bloge
Atsakyti
Zmogiuke, labai grazus liftinukas, liuks wink.gif as irgi vis svajoju prisiuti raides, o siuta rateli panasu i taviski jau turiu susideliojus ant stalo, gal po savaiteles pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
Sypseniki, Zmogiuke - nerealūs grožiai bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif aš sužavėta iki pat nežinau ko, bet labai smarkiai, kaip tik įmanoma wub.gif
Zmogiuke, kaip tą stebuklingą ratą padarei? neįmanoma man ten atrodo blush2.gif
Sypseniki, kaip tavo spalvos man patinka. o tą tiulį ten prisiuvai kažkaip? g.gif
Atsakyti
Truputį paremontavau savo seną makaliūzę:
PRIEŠ:
user posted image
Ir PO:
user posted image

Daugiau čia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2012 10 28, 20:55)
Truputį paremontavau savo seną makaliūzę:
PRIEŠ:
Ir PO:

lotuliukas.gif O man tai abu variantai- abu skirtingi, abu gražūs, bet taip sakant kas daro remotą, tas gerau žino lotuliukas.gif

Mielas 4u.gif
Papildyta:
Sypsenki, Zmogiuke, skrebukai wub.gif
Atsakyti