Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

QUOTE(sypseniki @ 2013 01 16, 12:30)
Ojei kaip jus cia rimtai su tais gyvenimo projektais... man tai sunku sau sudelioti albumeli, o jau apie tikrus skrebukus paciai pries save geda kiek mazai padarau, tad siemet labai grieztai pasizadejau menesini skrebuku limita, tad jau to stengsiuos laikytis, o jums mielosios sekmes ir bus labai smagu pasizvalgyti kaip sekasi pildyti, jei zinoma rodysite viesumoj smile.gif
na o, kad nekalbu sausai rodausi su siuometiniu skrebuku smile.gif

Mano limitas bent vienu gali apsiriboti per mėnesį ir tai manysiu, kad šventė biggrin.gif

Man tie popieriukai labai gražūs wub.gif O kaip gražiai skrebuke viskas sudėliota. Gražu wub.gif
Atsakyti
Vaje, kiek pramiegojau sad.gif nesuprantu, ta forumo prenumerata man ima ir užlūžta...
Šaunuolės PL propaguotojos, linkiu iki metų pabaigos tiek daug azarto išlaikyti wink.gif
Ir šiaip, šaunuolės skrebintojos, ganiausi čia forume ir akis varvinau po ilgos pertraukos smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

as kaip is menulio nukritusi, bet gal galesit man padeti blush2.gif tetis drozineja medines dezutes ir i jas iklijuoja kazkokia medziaga.sake vadinasi barkatinis popierius g.gif prase nupirkti ar LT ar kur nors kitur, bet as nerandu(o gal nemoku ieskoti)gal galetumet jei zinot man i az parasyt kokios info.labai buciau dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(orchideja@ @ 2013 01 16, 21:19)
sveikos mergaites 4u.gif

as kaip is menulio nukritusi, bet gal galesit man padeti blush2.gif tetis drozineja medines dezutes ir i jas iklijuoja kazkokia medziaga.sake vadinasi barkatinis popierius g.gif prase nupirkti ar LT ar kur nors kitur, bet as nerandu(o gal nemoku ieskoti)gal galetumet jei zinot man i az parasyt kokios info.labai buciau dekinga blush2.gif

Pirmiausia zodelis rasosi barchatinis, o tokio popieriaus ieskok skrebo parduotuvese arba popieriaus salonuose, arba ivesk i google barchatinis popierius ir gal rasi kur isigyti. arba ieskok barchatiniu audiniu (audiniu parduotuvese), manau i dezutes taip pat puikiai galima klijuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypseniki: 16 sausio 2013 - 21:14
Tempiu į dienos šviesą (hm... pasirodo jau naktis), savo du paskutiniuosius čia nerodytus vyriškus smile.gif

user posted image
Aprašymas čia.

user posted image
Aprašymas čia.
Atsakyti
QUOTE(tishka @ 2013 01 18, 00:12)
user posted image
Aprašymas čia.

Antras skrebukas superinis thumbup.gif
Atsakyti
pamokele kaip pasidaryti meninio dienorascio puslapiuka smile.gif
Atsakyti
dimming - fantastiski LO wub.gif
Atsakyti
O aš laukiu laukiu nuotraukyčių, tada tai jau tikrai raitosiuos rankoves biggrin.gif

Seniai labai čia ką berodžiau, tad paskutinis, šviežiausias darbukas
user posted image
Atsakyti
Sveiki! smile.gif

Tishka - labai idomus ir kupini ivairiausiu detalu skrebukai, super! thumbup.gif

Star - kaip viskas vintage, senoviska, labai patiko! 4u.gif

O as atkeliavau su MINI albumu. smile.gif

user posted image

Didesnis vaizdas blog'e smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2013 01 20, 13:22)
Sveiki!  smile.gif

Tishka - labai idomus ir kupini ivairiausiu detalu skrebukai, super!  thumbup.gif

Star - kaip viskas vintage, senoviska, labai patiko!  4u.gif

O as atkeliavau su MINI albumu. smile.gif

Ačiū, Ignac smile.gif

O man vis labai įdomu tavo darbų sulaukti viešumoje- tokie įdomūs, savam stiliuje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 20, 16:29)
tokie įdomūs, savam stiliuje  mirksiukas.gif  4u.gif

taip jauciasi, kad ne mergina kuria... bet savotiskai grazu wink.gif
Atsakyti