Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Oi, mergaites, tikriausiai ir as jungiuosi i jusu gretas su tuo Project life smile.gif Fotkinu kasdien vis ka nors, uzsirasineju kai pribegu prie savo "blonknotuko" smile.gif Tik as viska planuoju ant A4 formato lapu daryti. Sausio menesio ivykius pradesiu apibendrinti vasariui prasidejus. Tuomet matysiu, kiek medziagos turiu. Labai idomu, kas is to viso gausis. Sekmes ir kantrybes mums visoms, susokusioms i ta "koses" puoda biggrin.gif
Puski, nuklydau ir paskendau tavo paskutineje nuorodoje... Aciukas!!! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, turiu klausima.. ar imanoma ispaust reljefa i popieriu (naudojant ta formele su reljefu) bet be pacio to aparatuko? g.gif Apsvieskite prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evinoble @ 2013 01 14, 17:22)
Mergaites, turiu klausima.. ar imanoma ispaust reljefa i popieriu (naudojant ta formele su reljefu) bet be pacio to aparatuko?  g.gif Apsvieskite prasau blush2.gif

butent kokios gamybos ta reljefine plytele?
Jei atsiskleidziantis dvilapis folder'iukas kaip pavyz. toks...
user posted image
tai jei kocelu gerokai pravarysi keleta kartu (rimtai as jei ka wink.gif manau neblogai isspaus reljefa.
O jei ta plokstele tokios gamybos...
user posted image
ar tokios metalines (kiauros)
user posted image
abiem virsuj pavaizduotom reikia pagaliuko.

Sausio menesio ivykius pradesiu apibendrinti vasariui prasidejus. Tuomet matysiu, kiek medziagos turiu.

thumbup.gif Mano metodas toks pats...tik rodos as jau per daug medziagos turiu sukaupus Sausio men. dvigubiem puslapiam. Nors mano albumelis 30x30cm, galvoju kad kiekviena men. aprasyti issamiau laisko formatu ir imesti i A4 imaute. Man kzkp tu korteliu nepakanka kada yra daug nuotrauku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 15 sausio 2013 - 03:30
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 01 15, 03:29)
--------

Aciu labai 4u.gif o plokstele stai tokia...
http://www.sizzix.co...-5?locale=en-UK

tik nzn kaip ji realiai atrodo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 sausio 2013 - 11:01
Nauji mano skrebukai cia 4u.gif
Atsakyti
Na jūs duodat merginos vaizdų blink.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif Paskaičiau, tai net nejauku pasidarė. Tokiam iššūkiui nežinia ar kada gyvenime pasiryžčiau biggrin.gif

Bet kuo daugiau čia jūsų skaitau, jau mane ima kirminas graužti- o gal surizikuoti ir pabandyti nors kas mėnesį padaryt po vieną... va kaip tik metai prasidėjo, tai gal sakau... mastau.gif Pabandyt ar kurį galą... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 15 sausio 2013 - 11:06
Aciu labai  o plokstele stai tokia...
http://www.sizzix.co...-5?locale=en-UK

tik nzn kaip ji realiai atrodo

cia 'folder', tai kaip pirma foto...
(P.S. necituojam nuotrauku OK, tema greitai damusime wink.gif
Papildyta:
QUOTE(*Star* @ 2013 01 15, 04:05)
Na jūs duodat merginos vaizdų  blink.gif  swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Paskaičiau, tai net nejauku pasidarė. Tokiam iššūkiui nežinia ar kada gyvenime pasiryžčiau biggrin.gif

Bet kuo daugiau čia jūsų skaitau,  jau mane ima kirminas graužti- o gal surizikuoti ir pabandyti nors kas mėnesį padaryt po vieną... va kaip tik metai prasidėjo, tai gal sakau...  mastau.gif Pabandyt ar kurį galą... biggrin.gif

Aisku kad pabandyk! kas menesi tai nelabai ipareigojantis issukis. Bent mano situacija tokia kad menuo dar nepasibaige o as sukaupiau daugiau medziagos negu tilps i dvi imautes.

Puski: Kur trecias skrebukas?...pripratinai prie 3-ju tongue.gif (pakomentavau bloge wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 01 15, 11:55)

Aisku kad pabandyk! kas menesi tai nelabai ipareigojantis issukis. Bent mano situacija tokia kad menuo dar nepasibaige o as sukaupiau daugiau medziagos negu tilps i dvi imautes.

Puski: Kur trecias skrebukas?...pripratinai prie 3-ju  tongue.gif (pakomentavau bloge wink.gif

Tai ką... pirmą pradžią padariau biggrin.gif Užsisakiau nuotraukas. Aš pati jų nesispausdinu, tai bus gerai pagamintos. Pradėsiu ir aš judėti iš nejudamo taško lotuliukas.gif

O kas mėnesį tai taip, Irma, man ko gero šis variantas irgi jau bus neblogas iššūkis biggrin.gif Kai aš tokia užmaršuolė ir amžinai laukianti įkvėpimo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skrebuke Irma biggrin.gif teks mn taisytis ir gamint naujus 3 skrebukus kad sugrizciau i vezias smile.gif
o tu grieztai nori visa menesi sutalpint i dvi imautes? as tai darysiu kas savaite ir savaite zadu talpint i dvi imautes, kaip kad butu dvigubas skrebukas, bet grieztai to nenusistatau, nes jau matau kad viena savaite buna daugiau ivykiu kita maziau, tarkim praeitos savaites teks daryt daugiau, nes padarem mini fotosesija, tai noresiu sudet visas pagrindines foto.
Atsakyti
vau kokios jus nerealios 4u.gif grazi gundymo manija lotuliukas.gif Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2013 01 16, 01:01)
Skrebuke Irma  biggrin.gif  teks mn taisytis ir gamint naujus 3 skrebukus kad sugrizciau i vezias smile.gif
o tu grieztai nori visa menesi sutalpint i dvi imautes? as tai darysiu kas savaite ir savaite zadu talpint i dvi imautes, kaip kad butu dvigubas skrebukas, bet grieztai to nenusistatau, nes jau matau kad viena savaite buna daugiau ivykiu kita maziau, tarkim praeitos savaites teks daryt daugiau, nes padarem mini fotosesija, tai noresiu sudet visas pagrindines foto.

taip taip...tik i dvi. Viena, del to kad siom dviejom imautem nesiekiu iamzinti visus menesio svarbiausius ivykius - juk tikiuosi 2013m imazinti ir tradiciniais skrebukais ne tik 'Project Life' mirksiukas.gif ; Antra, tai puiki disciplina man save priversti atrinkti tai kas svarbiausia i tas 2 imautes,...sunku man su tuom kadangi ir is nuotrauku PC puse turetu buti istrintos, bet neapsisprendziu tad palieku daug, ir per daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 16 sausio 2013 - 14:08
Ojei kaip jus cia rimtai su tais gyvenimo projektais... man tai sunku sau sudelioti albumeli, o jau apie tikrus skrebukus paciai pries save geda kiek mazai padarau, tad siemet labai grieztai pasizadejau menesini skrebuku limita, tad jau to stengsiuos laikytis, o jums mielosios sekmes ir bus labai smagu pasizvalgyti kaip sekasi pildyti, jei zinoma rodysite viesumoj smile.gif
na o, kad nekalbu sausai rodausi su siuometiniu skrebuku smile.gif
user posted image
Atsakyti