Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

Kaip skrebukai pagausejo! Stengiaus blog'uose pakomentuoti. 4u.gif

QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 01 05, 23:23)
Pasigedau taves cia...gaila kad nesirodai (ar priezastis tos pacios foto technikos problemos?) Aciu uz komentara bloge 4u.gif

Tiesiog kazkaip mastau, kad per ta laika kol nufotografuji/nuskenuoji skrebuka, suredaguoji, ikeli i blog'a, forumus ir pan, gali jau ir antra spet padaryt. Tai kazkaip ir nedarau to blush2.gif

Gal kas zino ir gali pasakyti kokie yra vieno to langelio/kisenytes ismatavimai pvz cia arba cia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2013 01 11, 19:27)
Kaip skrebukai pagausejo!  Stengiaus blog'uose pakomentuoti.  4u.gif
Tiesiog kazkaip mastau, kad per ta laika kol nufotografuji/nuskenuoji skrebuka, suredaguoji, ikeli i blog'a, forumus ir pan, gali jau ir antra spet padaryt. Tai kazkaip ir nedarau to  blush2.gif

Gal kas zino ir gali pasakyti kokie yra vieno to langelio/kisenytes ismatavimai pvz cia arba cia  ax.gif

Ignac, ten kur vizitinems skirta- tai tilps tokio dydzio kaip standartine vizitke; o tos, kur kolekcinikams (as tokias ir naudoju project life'ui) - plotis mazdaug 6.2 cm , aukstis - 9.7 cm
Atsakyti
Aisku, aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 01 11, 06:36)
Nepasižadu, kad pasirašysiu projektui, bet renku info ir nuotraukas ...
Mintyse jau sudeliojusi dvi savaites.
Gal galetum Skrebuke Irma parodyti kokį dizainą kortelių pasirinkusi ? Pasimetusi esu pasiūloje.

Galvojau kad bloge nufotkinti ir viska ikelti, bet musu gyvenimas neaprimsta pakankamai kad man skrebinti ar daznesnius irasus bloge kurti mirksiukas.gif tad ikelsiu nuorodas ka pirkau. Apsiprekinau Archiver's parduotuvej;
*Albumas: Amy Tangerine D-ring ziedeliais 30x30cm, audiniu aptrauktas - medienos imitacija...mano silpnybe smile.gif.
Dar paemiau 3 pakuotes ivairiu imauciu standartiniu matmenu foto ir vizitiniu korteliu, bei A4 formato cielu (ilgesniem aprasymams wink.gif
*2 pagrindines popieriaus kolekcijos:
-Documented Collection
-Simple Stories: Snap Life Collection

Tarp abieju virsuj minetu kolekciju negaliu apsispresti g.gif Man Labai patinka Documented kolekcija kadangi spalvos labiau santuresnes, ir apie seima labai graziu uzrasu ten yra. Bijau kad Snap Life labai marga...galvoju kad margumas visvien bus nuotraukose, etiketese, ir pan. Nzn net ka darysiu, gal tarp abieju maisysiu ir atsirinksiu kas tinka.
Taip pat su Siluetu zadu si ta issikirsti. Ir dar papildomu 'journaling' aprasymui korteliu nusipirkau.
Kadangi nusimato mum persikraustymas, zinau kad keli men. sis projektas bus atidetas. Geriausias man metodas tai buvo isigyti akordiojono papke i kuria kas men visa 'Project Life' turini sukaupsiu. Sausio men. jau beveik pilnas. Aprasau kas vyksta, vaiku namu darbus, piesinukus kai kuriuos atrenku...vz, kaupiu jau ka deti i albuma.
Tiesiog kazkaip mastau, kad per ta laika kol nufotografuji/nuskenuoji skrebuka, suredaguoji, ikeli i blog'a, forumus ir pan, gali jau ir antra spet padaryt. Tai kazkaip ir nedarau to  

Beabejo kad atima daug laiko, bet...ar ne smagu pasidalinti? Jei visi taip nusistatytu tai neliktu online skrebinimo bendruomeniu ax.gif As i si procesa ziuriu lyg i nepanaikinama skrebinimo dali. Nors man daug malonumo atnesa pasidalinti tai ka kuriu. Jei neatnesa malonumo sis procesas tai neverta....kiekvienas sau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 12 sausio 2013 - 04:47
Ačiū visiems pakomentavusiems mano skrebuką bloge.

Aš sutinku su Irma. Kai pradėjau skrebinti man taip svarbu buvo bent kokie patarimai, pamokymai ir pavyzdžiai. Džiaugčiaus, jei galėčiau bent kažkam būti įkvėpimu ...

Irma didžiulis tau dėkui už pasidalintą informaciją. Mūsų nuotraukose spalvos ryškios ir jų pakankamai daug, būčiau padariusi klaidą nusipirkus ryškius priedus ... Nors ta kolekcija man labai patinka
-čia
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2013 01 12, 04:15)
Ačiū visiems pakomentavusiems mano skrebuką bloge.

Aš sutinku su Irma. Kai pradėjau skrebinti man taip svarbu buvo bent kokie patarimai, pamokymai ir pavyzdžiai. Džiaugčiaus, jei galėčiau bent kažkam būti įkvėpimu ...

Irma didžiulis tau dėkui už pasidalintą informaciją. Mūsų nuotraukose spalvos ryškios ir jų pakankamai daug, būčiau padariusi klaidą nusipirkus ryškius priedus ... Nors ta kolekcija man labai patinka
-čia

Man irgi tavo nurodyta Amber korteles labai patinka...man suteikia toki kurortini vaizda - prie jusu nuotrauku manau tiktu, bet to Amber tokia labiau mergaitiska kolekcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Susigundziau ir as daryt Project life, tai prisispauzdinau kruva korteliu, viska rasausi, fotografuoju ir kai tik gausiu imautes viska sudesiu ir pasirodysiu smile.gif O dabar galiu parodyt savo December Daily, kuri tik dabar sugebejau nufotografuot smile.gif Bet geriau veliau nei niekada, tep? biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,as norejau jusu paklausti ar galima skrebuką t.y suskrebinta nuotrauka deti i remelius.
Atsakyti
GAGA, zinoma kad galima thumbup.gif juk taip dar geriau - kam juos slepti albume, kai galima ant sienos pakabinti thumbup.gif

baigiu ir as jau susigundyt su jusu project life doh.gif cia po kai kuriu ivykiu, tai tikrai norisi viska uzrasinet wub.gif tik mastau, kad kiekviena diena iamzint, man bus per daug blush2.gif gal apsiribosiu tokiom labiau prasmingom/isimintinom... kaip tik cia kelias turejau tokias tongue.gif o viena jau skrebuke 4u.gif
user posted image
kvieciu i svecius apziureti 4u.gif tik i konkursa pavelavau kol nufotkinau doh.gif

centime, nu niekaip neprieinu nufotkint to albumo blush2.gif jis didelis - 30x30cm, o viduje ziedais susegtis imautes, kur kiseniukai nuotraukoms - 3 horizontalios, o sone 2 vertikalios dedasi mirksiukas.gif na gal supratai 4u.gif dabar pati galvoju, kad galiu toki panaudot, jei vis del to susigundysiu sia afera bigsmile.gif bet turiu viena dar nauja ax.gif

Puski, o ka tu ten ruosiesi ir spausdinies? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Puskis @ 2013 01 14, 14:49)
O dabar galiu parodyt savo December Daily, kuri tik dabar sugebejau nufotografuot smile.gif Bet geriau veliau nei niekada, tep?  biggrin.gif

koks smagus albumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remini: 14 sausio 2013 - 16:29
Remini tai u gundykis gundykis, kuo daugiau tuo idomiau smile.gif
O spauzdintis tai as spauzdinuosi korteles su citatomis, su ivairiais uzrasais, menesiu pavadinimais, dienu pavadinimais ir pan. Jos pagrinde skirtos aprasymams. Va cia visa mano kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
labai faina, kad project life virusiukas plinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puskis @ 2013 01 14, 17:33)
Remini tai u gundykis gundykis, kuo daugiau tuo idomiau smile.gif
O spauzdintis tai as spauzdinuosi korteles su citatomis, su ivairiais uzrasais, menesiu pavadinimais, dienu pavadinimais ir pan. Jos pagrinde skirtos aprasymams. Va cia visa mano kolekcija  biggrin.gif

oi, su tais gundymais... tongue.gif
aciu uz nuoroda, jauciu teks man vaziuot printerio kaseciu pildyt blush2.gif
Atsakyti