QUOTE(Sanrita @ 2013 01 11, 06:36)
Nepasižadu, kad pasirašysiu projektui, bet renku info ir nuotraukas ...
Mintyse jau sudeliojusi dvi savaites.
Gal galetum Skrebuke Irma parodyti kokį dizainą kortelių pasirinkusi ? Pasimetusi esu pasiūloje.
Galvojau kad bloge nufotkinti ir viska ikelti,
bet musu gyvenimas neaprimsta pakankamai kad man skrebinti ar daznesnius irasus bloge kurti tad ikelsiu nuorodas ka pirkau. Apsiprekinau Archiver's parduotuvej;
*
Albumas: Amy Tangerine D-ring ziedeliais 30x30cm, audiniu aptrauktas - medienos imitacija...mano silpnybe
.
Dar paemiau 3 pakuotes ivairiu imauciu standartiniu matmenu foto ir vizitiniu korteliu, bei A4 formato cielu (ilgesniem aprasymams
*2 pagrindines popieriaus kolekcijos:
-
Documented Collection
-
Simple Stories: Snap Life Collection
Tarp abieju virsuj minetu kolekciju negaliu apsispresti
Man Labai patinka Documented kolekcija kadangi spalvos labiau santuresnes, ir apie seima labai graziu uzrasu ten yra. Bijau kad Snap Life labai marga...galvoju kad margumas visvien bus nuotraukose, etiketese, ir pan. Nzn net ka darysiu, gal tarp abieju maisysiu ir atsirinksiu kas tinka.
Taip pat su Siluetu zadu si ta issikirsti. Ir dar papildomu 'journaling' aprasymui korteliu nusipirkau.
Kadangi nusimato mum persikraustymas, zinau kad keli men. sis projektas bus atidetas. Geriausias man metodas tai buvo isigyti akordiojono papke i kuria kas men visa 'Project Life' turini sukaupsiu. Sausio men. jau beveik pilnas. Aprasau kas vyksta, vaiku namu darbus, piesinukus kai kuriuos atrenku...vz, kaupiu jau ka deti i albuma.
Tiesiog kazkaip mastau, kad per ta laika kol nufotografuji/nuskenuoji skrebuka, suredaguoji, ikeli i blog'a, forumus ir pan, gali jau ir antra spet padaryt. Tai kazkaip ir nedarau to
Beabejo kad atima daug laiko, bet...ar ne smagu pasidalinti? Jei visi taip nusistatytu tai neliktu online skrebinimo bendruomeniu
As i si procesa ziuriu lyg i nepanaikinama skrebinimo dali. Nors man daug malonumo atnesa pasidalinti tai ka kuriu. Jei neatnesa malonumo sis procesas tai neverta....kiekvienas sau