Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

man iskilo klausimas del savaiciu skaiciaus smile.gif

pirmoji savaite skaitosi sausio 1-6d ar kaip kitaip?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 01 05, 02:41)
man iskilo klausimas del savaiciu skaiciaus smile.gif

pirmoji savaite skaitosi sausio 1-6d ar kaip kitaip?

kalendoriuje raso, kad taip, si savaite pirma.
Atsakyti
aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ignac @ 2013 01 04, 15:51)
Laba vakara, kas ka skrebina? smile.gif as ir nemiegu, tiesiog kazkaip nesirodau...
Visi darbeliai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose  smile.gif

Kadaise ir as pagalvojau apie Project Life, bet su tokia mano valia, taip ir nurijau sia minti.

Pasigedau taves cia...gaila kad nesirodai (ar priezastis tos pacios foto technikos problemos?) Aciu uz komentara bloge 4u.gif
As uziimsiu Project Life visgi . Kas menesi po dvigubas imautes. Apsirupinau priemonem: Albumu, imautemis, kortelemis, bet sustojau ties pirmu albumo puslapiu - noriu pagaminti lyg introdukcijos puslapi, bet tam noreciau surengti visos seimos foto sesija/portreta kadangi neturime nei vienos dabartines nuotraukos kur mes visi kartu.
Atsakyti
project life prasideda

emiausi rimtu isipareigojimu lotuliukas.gif

p.s. jei kazkas nores sekti busimas savaites, kvieciu prisijungti prie FB "gerbeju", nes ten matysit atnaujinimus. Daugiau nuorodu, susijusiu su PL, i foruma nedesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 01 06, 12:03)
project life prasideda

emiausi rimtu isipareigojimu  lotuliukas.gif

p.s. jei kazkas nores sekti busimas savaites, kvieciu prisijungti prie FB "gerbeju", nes ten matysit atnaujinimus. Daugiau nuorodu, susijusiu su PL,  i foruma nedesiu  ax.gif

Sauniai sugalvojot! thumbup.gif

Kaip supratau, visa skrebuka deliojote i imautes langelius rolleyes.gif Cia A4 formato?
Atsakyti
nieko sau pas jus uzmojai doh.gif zaviuosi visomis pasiryzusiomis daryti Project Life 4u.gif
man kazko paskutiniu metu isvis skrebukai nesidaro verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykit,o kokio dydzio foto skrebinimui darote..na is esmes as noriu mazu, taciau standartas siulomas 9x13, man tokios per dideles, noreciau vizitiniu korteliu a rpan dydzio...kaip tada turiu elgtis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2013 01 07, 20:52)
Mergaites, sakykit,o kokio dydzio foto skrebinimui darote..na is esmes as noriu mazu, taciau standartas siulomas 9x13, man tokios per dideles, noreciau vizitiniu korteliu a rpan dydzio...kaip tada turiu elgtis?  blush2.gif

Arba atsispausdinti pati, arba apipjaustyti, apkarpyti kiek reikia, mano galva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2013 01 08, 00:55)
Arba atsispausdinti pati, arba apipjaustyti, apkarpyti kiek reikia, mano galva  mirksiukas.gif

arba daryti kelias nuotraukas vienoje ir atsispauzdinus issikarpyti, issipjaustyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sraige @ 2013 01 07, 17:23)
arba daryti kelias nuotraukas vienoje ir atsispauzdinus issikarpyti, issipjaustyti smile.gif

butent tokius montazus ir as darau thumbup.gif
Atsakyti
Centime, su pikasa pasidarau koliazus ir susikarpau kai gaunu nuotraukas is fotolaboratorijos
Atsakyti