man iskilo klausimas del savaiciu skaiciaus
pirmoji savaite skaitosi sausio 1-6d ar kaip kitaip?
QUOTE(dimming @ 2013 01 05, 02:41)
man iskilo klausimas del savaiciu skaiciaus
kalendoriuje raso, kad taip, si savaite pirma.
aciukas
QUOTE(Ignac @ 2013 01 04, 15:51)
Laba vakara, kas ka skrebina? as ir nemiegu, tiesiog kazkaip nesirodau...
Visi darbeliai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose
Kadaise ir as pagalvojau apie Project Life, bet su tokia mano valia, taip ir nurijau sia minti.
Visi darbeliai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose
Kadaise ir as pagalvojau apie Project Life, bet su tokia mano valia, taip ir nurijau sia minti.
Pasigedau taves cia...gaila kad nesirodai (ar priezastis tos pacios foto technikos problemos?) Aciu uz komentara bloge
As uziimsiu Project Life visgi . Kas menesi po dvigubas imautes. Apsirupinau priemonem: Albumu, imautemis, kortelemis, bet sustojau ties pirmu albumo puslapiu - noriu pagaminti lyg introdukcijos puslapi, bet tam noreciau surengti visos seimos foto sesija/portreta kadangi neturime nei vienos dabartines nuotraukos kur mes visi kartu.
project life prasideda
emiausi rimtu isipareigojimu
p.s. jei kazkas nores sekti busimas savaites, kvieciu prisijungti prie FB "gerbeju", nes ten matysit atnaujinimus. Daugiau nuorodu, susijusiu su PL, i foruma nedesiu
p.s. jei kazkas nores sekti busimas savaites, kvieciu prisijungti prie FB "gerbeju", nes ten matysit atnaujinimus. Daugiau nuorodu, susijusiu su PL, i foruma nedesiu
QUOTE(dimming @ 2013 01 06, 12:03)
project life prasideda
Sauniai sugalvojot!
Kaip supratau, visa skrebuka deliojote i imautes langelius Cia A4 formato?
nieko sau pas jus uzmojai zaviuosi visomis pasiryzusiomis daryti Project Life
man kazko paskutiniu metu isvis skrebukai nesidaro
man kazko paskutiniu metu isvis skrebukai nesidaro
Mergaites, sakykit,o kokio dydzio foto skrebinimui darote..na is esmes as noriu mazu, taciau standartas siulomas 9x13, man tokios per dideles, noreciau vizitiniu korteliu a rpan dydzio...kaip tada turiu elgtis?
QUOTE(Centime @ 2013 01 07, 20:52)
Mergaites, sakykit,o kokio dydzio foto skrebinimui darote..na is esmes as noriu mazu, taciau standartas siulomas 9x13, man tokios per dideles, noreciau vizitiniu korteliu a rpan dydzio...kaip tada turiu elgtis?
Arba atsispausdinti pati, arba apipjaustyti, apkarpyti kiek reikia, mano galva
QUOTE(*Star* @ 2013 01 08, 00:55)
Arba atsispausdinti pati, arba apipjaustyti, apkarpyti kiek reikia, mano galva
arba daryti kelias nuotraukas vienoje ir atsispauzdinus issikarpyti, issipjaustyti
QUOTE(sraige @ 2013 01 07, 17:23)
arba daryti kelias nuotraukas vienoje ir atsispauzdinus issikarpyti, issipjaustyti
butent tokius montazus ir as darau
Centime, su pikasa pasidarau koliazus ir susikarpau kai gaunu nuotraukas is fotolaboratorijos