Sveikos, su sventemis jus visas!
Na ir idomybiu sugalvojate Nebuciau pagalvojusi, kad taip galima kasdien ar kas savaite zymet, fotkinti ir viska sudet pagal eile
Ka pagalvoju, kasdien nelabai man iseitu. Bet karta per 1-2 sav kodel gi ne?
P.s. nebelieka man laiko pateikt mintis popieriuje remontai pas mane prasidejo
as kiekvienos dienos neaprasinesiu, bus tiesiog savaites apzvalga-viena imautes puse-vienai savaitei; stengsiuos tik kasdien fotografuoti , kai kada daugiau, kai kada maziau=priklausomai nuo ivykiu gausos
o del imauciu, pasakysiu paslapti atradau imautes kolekcinems kortelems :officeday pardej
10lt 10vnt ,viena imaute suskirstyta i 9 langelius
p.s. man tas projektas svarbus ir tuo, kad galeciau iamzinti gyvenama aplinka, miesta, buitinius dalykus ir iprocius
plius, tai paskata turiningiau leisti laisvalaiki ir tobuleti , uziimant kazkokia saviugda
o del imauciu, pasakysiu paslapti atradau imautes kolekcinems kortelems :officeday pardej
p.s. man tas projektas svarbus ir tuo, kad galeciau iamzinti gyvenama aplinka, miesta, buitinius dalykus ir iprocius
plius, tai paskata turiningiau leisti laisvalaiki ir tobuleti , uziimant kazkokia saviugda
QUOTE(dimming @ 2013 01 02, 13:57)
Labai gera ideja del imauciu! As gi jas irgi buvau macius, bet net nesugalvojau, kad galima sitaip panaudoti
Ai, bet geriau nesigundyti man )) nes tada tradiciniu skrebuku jau niekad nebepadarysiu
QUOTE(dimming @ 2013 01 02, 13:57)
tu saunuole
O ar rodysi savo projekta viesai ?
Laba..priimkite..tik dabar pradesiu skrebinti..ir iskart nuo mazosios Preject life..
Turiu klausimuku:
1. O man labai idomu, tai kaip suspeti pasidaryti kiekvienos dienos foto (jas atspausdinant kokiu prietaisu namie?)
2. Imautes tokios: http://www.officeday.....ems kortelems
3. O tai jusu skrebukai tokie maziuliukai buna,nes as maniau daryti i tuos senovinius kartoninius fotoalbumus, deti normaliai foto "apskrebinta"...
Turiu klausimuku:
1. O man labai idomu, tai kaip suspeti pasidaryti kiekvienos dienos foto (jas atspausdinant kokiu prietaisu namie?)
2. Imautes tokios: http://www.officeday.....ems kortelems
3. O tai jusu skrebukai tokie maziuliukai buna,nes as maniau daryti i tuos senovinius kartoninius fotoalbumus, deti normaliai foto "apskrebinta"...
Labas Centime, taip korteles tokios
Skrebukai buna musu 30 ant 30 cm, tai tikrai nemazi
kas savaite siusiu uzsakyma i fotolaboratorija salia namu ir pasiimsiu foto, o fotkinti, pvz vakar nieko nefotkinau, o siandien fotkinsiu, nes bus kazkokiu ivykiu cia galima pagal situaccija ziureti
kas savaite siusiu uzsakyma i fotolaboratorija salia namu ir pasiimsiu foto, o fotkinti, pvz vakar nieko nefotkinau, o siandien fotkinsiu, nes bus kazkokiu ivykiu cia galima pagal situaccija ziureti
QUOTE(dimming @ 2013 01 03, 08:51)
Labas Centime, taip korteles tokios
Bet cia imautes tokios maziukes, tai kaip jus sutalpinant skrebuka,jei jis 30x30
skrebukams tradiciniams perkam 30ant 30cm imautes
QUOTE(Centime @ 2013 01 03, 08:57)
Bet cia imautes tokios maziukes, tai kaip jus sutalpinant skrebuka,jei jis 30x30
i tas imautes juk tradicinio skrebuko nesutalpinsi . Tos mini vizitiniu korteliu imautes skirtos 'Project Life' tipo albumui. I kiekviena kisenuka dedi po nuotrauka, uzrasa, kortele, etikete, recepta, vaiku piesinuka...
tipo...
o jei pageidauji gaminti atskirus skrebukus, tada reikia cielos 30x30cm imautes
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 01 03, 19:54)
i tas imautes juk tradicinio skrebuko nesutalpinsi . Tos mini vizitiniu korteliu imautes skirtos 'Project Life' tipo albumui. I kiekviena kisenuka dedi po nuotrauka, uzrasa, kortele, etikete, recepta, vaiku piesinuka...
tipo...
tipo...
Bet gi visai gražu taip į atskiras įmautes susidėliot, bet kada pakeist gali paskui galima ir 30x30 suklijuot viską.
QUOTE(dimming @ 2013 01 03, 16:28)
skrebukams tradiciniams perkam 30ant 30cm imautes
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 01 03, 19:54)
i tas imautes juk tradicinio skrebuko nesutalpinsi
Aciu. As dar tik pradedu,foto kaupiu PC, aprasymus i knygele...reikia pabaigt susipirkti kiek imanoma skrebinimui Project life..tik as galvoju ne imautese o tiesiai ant albumo daryti, tik reikia rasti tu senoviniu,kartoniniu..gal zinot kur?
Laba vakara, kas ka skrebina? as ir nemiegu, tiesiog kazkaip nesirodau...
Visi darbeliai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose
Kadaise ir as pagalvojau apie Project Life, bet su tokia mano valia, taip ir nurijau sia minti.
Visi darbeliai labai grazus, stengiausi pakomentuoti blog'uose
Kadaise ir as pagalvojau apie Project Life, bet su tokia mano valia, taip ir nurijau sia minti.