Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimas (Scrapbooking) 30

user posted image
Retai kada paskrebinu dabar...gyvenimas savo daro visgi. Bet prisispyriau ir ta pacia diena padariau nuotraukas, atspausdinau, ir skrebuka pagaminau.
Daugiau nuotrauku, bei didesni vaizdai bloge
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 12 28, 03:07)
http://farm9.staticf...a7015873b_n.jpg

Retai kada paskrebinu dabar...gyvenimas savo daro visgi. Bet prisispyriau ir ta pacia diena padariau nuotraukas, atspausdinau, ir skrebuka pagaminau.
Daugiau nuotrauku, bei didesni vaizdai bloge

Grazu! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 12 28, 04:07)

Gal pries savaite aptikau, kad statotes namuka wub.gif . Nuostabu-Sveikinimai!!! 4u.gif Nerealus statybos greiciai, o kokio dydzio bus namukas ? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(PussBoots @ 2012 12 28, 04:56)

Aciu 4u.gif
Gal pries savaite aptikau, kad statotes namuka  . Nuostabu-Sveikinimai!!!  Nerealus statybos greiciai, o kokio dydzio bus namukas ?

aciu uz sveikinimus mirksiukas.gif Bus apie 280 (m2) neskaitant neirengto rusio....dabar gailiuosi kad neirengiau rusio kadangi tenai butu 2x daugiau vietos negu tame miegamajame kuriame irengsiu sau skrebinimo vietele. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 12 28, 18:33)
Aciu 4u.gif

aciu uz sveikinimus  mirksiukas.gif  Bus apie 280 (m2) neskaitant neirengto rusio....dabar gailiuosi kad neirengiau rusio kadangi tenai butu 2x daugiau vietos negu tame miegamajame kuriame irengsiu sau skrebinimo vietele. g.gif

tai jei uogienes rusyje nelaikysi, gal dar nevelu ji irengti .... ax.gif anyway- naujas namas yra smagumelis, sekmingu uzbaigtuviu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 12 22, 11:39)
Labas rytas,

Ar kas nors is lietuvaiciu yra dariusios Project Life 365 (visa ar supaprastinta versija)? Tai December Daily atitikmuo, trunkantis visus metus.

Svarstau daryti kazka panasaus, tik reikia gerai apgalvoti strategija biggrin.gif

Oho, dideli uzmojai. Saunuole busi, jeigu igyvendinsi sita ideja. As pati negaleciau ryztis, nes man ir DD gana didelis isipareigojimas buvo, o jei visus metus, tai sunkiai net isivaizduoju ispildyma. O ir kazkaip atrodo, kad nelabai man paciai idomu butu, nes musu dienos gana vienodos...
O jei kam idomu kaip sekes mano DD pradzia, kvieciu i svecius. Likusi dalis bus uzbaigta kazkada ateity (tikiuosi, ne labai tolimoje)
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Skelbimam skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2012 12 22, 03:39)
Labas rytas,

Ar kas nors is lietuvaiciu yra dariusios Project Life 365 (visa ar supaprastinta versija)? Tai December Daily atitikmuo, trunkantis visus metus.

Svarstau daryti kazka panasaus, tik reikia gerai apgalvoti strategija biggrin.gif

Patarciau apsilankyti Ali Edwards bloge...ten randama atskira kategorija: 365 Project Life; Ji jau kelintus metus daro si projekta, kas savaite dalinasi rezultatu bei naudingais patarimais. Svarbiausia kaip AE sako, reikia tureti plana is anksto: Jos metodas tai tureti albuma (su paruostom imautem), mini foto printeri, bei elimentariausius skrebinimo irankius virtuvej kur prieinama ir lengva uzrasyti prisiminima ant korteles, imesti koki recepta ar pakuotes etikete. Jei lengvai prieinama tai daznai pildysi mirksiukas.gif . AE daro du puslapius (dviguba) savaitei, ir nebutinai pildyti kiekviena diena bet savaites svarbius/idomius momentus.
Kad sis procesas butu dar lengvesnis bei spartesnis, sio projekto ikureja (Becky Higgins) siulo Project Life Kit (kuris deja dabar isparduotas), arba atskirai imanoma isigyti norimus priedus cia Amazone.
Bet esme kad nebutina ta rinkiti tureti, bet aplamai reikia is anksto viska paruosti: korteles, imautes, datos stampa, ir pan.

Su Naujais metais as pradejau irgi galvoti gal man reiketu pabandyti Ta Project Life g.gif . Rodos kada prieinu pir skrebuku skrebinimo, daug idomiu/linksmu/lengvai uzmirstamu momentu prebega like neiamzinti.
Nors bijau save nuvilti - t.y. pradeti ir nesugebeti baigti tokio gigantisko projekto. Bet paskaicius AE irasus, rodos imanoma iveikti.
Smagu butu kad keleta is musu uzsiimtu Project Life -palaikytume viena kita ir be galo butu smagu pamatyti/pasidalinti idejomis patirtimi, ir t.t
Gal atsiras norinciu?

tai jei uogienes rusyje nelaikysi, gal dar nevelu ji irengti ....  anyway- naujas namas yra smagumelis, sekmingu uzbaigtuviu 

viskas imanoma turint $$$$...tik papildomu lesu nebeliko tam biggrin.gif
Smagumelis kad aplankai mano bloga....bandau kas sav. ikelti statybu procesa kad veliau atskira albuma galeciau pagaminti butent sia tema. Tebeliks man tik kopijuoti aprasymus nuo atitinkamos savaites, atspausdinti nuotraukas ir savaime susides albumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 01 sausio 2013 - 15:01
Su naujais metais smile.gif

Aciu Irma, kad pasidalinai i ka atkreipti demesi darant 365 smile.gif

A Edwards jau kuri laika stebiu smile.gif

Projekto korteles sausio menesiui pasidariau vakar, siandien pirmieji kadrai nufotografuoti kurie pateks i albuma

Tad (nezinau ar rodysiuos ir kiek rodysiuos) bet savo project life skelbiu atidaryta smile.gif

Irma, ar apsisprendei?
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2013 01 01, 11:51)
Su naujais metais smile.gif

Aciu Irma, kad pasidalinai i ka atkreipti demesi darant 365 smile.gif

A Edwards jau kuri laika stebiu smile.gif
Projekto korteles sausio menesiui pasidariau vakar, siandien pirmieji kadrai nufotografuoti kurie pateks i albuma

Tad (nezinau ar rodysiuos ir kiek rodysiuos) bet savo project life  skelbiu atidaryta smile.gif

Irma, ar apsisprendei?

Pasitariau su MB apie si projekta, nustebau kad ji labai sudomino thumbup.gif (aplamai skrebui jis entuziazmo daug neturi).
Bet manau man per daug 'atsikasti' jei daryti kaip AE kas savaite po dvigubus puslapius, ir siaip musu seimyninis gyvenimas ne toks ivairus ax.gif . Nors 2013 m. mums atnes nemazai permainu.
**Man labiau tinkamas sprendimas butu daryti kas menesi po dvigubas imautes/skrebukus. Tokiu budu bus maziau puslapiu, dar tilps papildomos imautes vaiku 'meno sedevram', laiskam/atvirukam ir pan., ne taip issiskes albumas. Siaip daug kas sako kad 52 sav. jiems netelpa i viena albuma tai daug kas padalina i I ir II dalis (to ko as nenoreciau daryti).
Nu reiketu man pasiruosti. Is Siluette Studio anksciau buvau nusipirkus 'Project Life' korteliu, tai reikes issikirsti...ir aptikau kad Simple Stories turi komplekta butent Project Life skirta...patiko man kadangi viskas priderinta. Rytoj nueisiu I Archiver's apsidairyti.
Jei pradesiu tai butinai pasidalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2013 01 01, 20:24)
**Man labiau tinkamas sprendimas butu daryti kas menesi po dvigubas imautes/skrebukus.

Va sitoks daznumas man dar dar atrodo iveikiamas, bet ne dazniau smile.gif *****, reikia daug pasiruosti vis tiek. As pasiryzciau nebent jei pirkciau ta gatava rinkini, kad nereiketu sukti galvos, o beliktu tik uzrasyti ir viskas. Jokiu papildomu dekoraciju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dimming @ 2013 01 01, 19:51)

Tad (nezinau ar rodysiuos ir kiek rodysiuos) bet savo project life  skelbiu atidaryta smile.gif

Irma, ar apsisprendei?

Nu super thumbup.gif Butinai seksiu tavo progresa, kad ir kiek nuspresi rodytis. Nes turbut esi pirmoji is lietuvaiciu, emusis sio projekto.
Atsakyti
Nu va ir mane suintrigavo "Project life". Tik kiekvina diena man butu per daug, bet va kas savaite ar menesi visai galbut ir igyvendinama... Tik man didziausia dilema butu is kur albuma su imautem gaut...
Dimming i ka tu talpinsi savo korteles?
Atsakyti