QUOTE(dimming @ 2012 12 22, 03:39)
Labas rytas,
Ar kas nors is lietuvaiciu yra dariusios Project Life 365 (visa ar supaprastinta versija)? Tai December Daily atitikmuo, trunkantis visus metus.
Svarstau daryti kazka panasaus, tik reikia gerai apgalvoti strategija
Patarciau apsilankyti Ali Edwards bloge...ten randama atskira kategorija:
365 Project Life; Ji jau kelintus metus daro si projekta, kas savaite dalinasi rezultatu bei naudingais patarimais. Svarbiausia kaip AE sako, reikia tureti plana is anksto: Jos metodas tai tureti albuma (su paruostom imautem), mini foto printeri, bei elimentariausius skrebinimo irankius virtuvej kur prieinama ir lengva uzrasyti prisiminima ant korteles, imesti koki recepta ar pakuotes etikete. Jei lengvai prieinama tai daznai pildysi
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)
. AE daro du puslapius (dviguba) savaitei, ir nebutinai pildyti kiekviena diena bet savaites svarbius/idomius momentus.
Kad sis procesas butu dar lengvesnis bei spartesnis, sio projekto ikureja (Becky Higgins) siulo
Project Life Kit (kuris deja dabar isparduotas), arba atskirai imanoma isigyti norimus priedus
cia Amazone.
Bet esme kad nebutina ta rinkiti tureti, bet aplamai reikia is anksto viska paruosti: korteles, imautes, datos stampa, ir pan.
Su Naujais metais as pradejau irgi galvoti gal man reiketu pabandyti Ta Project Life
![g.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/g.gif)
. Rodos kada prieinu pir skrebuku skrebinimo, daug idomiu/linksmu/lengvai uzmirstamu momentu prebega like neiamzinti.
Nors bijau save nuvilti - t.y. pradeti ir nesugebeti baigti tokio gigantisko projekto. Bet paskaicius AE irasus, rodos imanoma iveikti.
Smagu butu kad keleta is musu uzsiimtu Project Life -palaikytume viena kita ir be galo butu smagu pamatyti/pasidalinti idejomis patirtimi, ir t.t
Gal atsiras norinciu?
tai jei uogienes rusyje nelaikysi, gal dar nevelu ji irengti .... anyway- naujas namas yra smagumelis, sekmingu uzbaigtuviu
viskas imanoma turint $$$$...tik papildomu lesu nebeliko tam
Smagumelis kad aplankai mano bloga....bandau kas sav. ikelti statybu procesa kad veliau atskira albuma galeciau pagaminti butent sia tema. Tebeliks man tik kopijuoti aprasymus nuo atitinkamos savaites, atspausdinti nuotraukas ir savaime susides albumas.