PussBoots, gerai isivaziavai. Saunuole!
QUOTE(remini @ 2012 12 19, 13:08)
PussBoots, labai smagi receptine
o as kol kas tik su atviruku galiu pasirodyti kitos dovaneles arba ruosiamos, arba laukia pasirodymo po kaledu
o as kol kas tik su atviruku galiu pasirodyti kitos dovaneles arba ruosiamos, arba laukia pasirodymo po kaledu
Aciu aciu Dar biski kelias val uztrukau, isgrazinau fona, apklijavau vokeliais, sulankstomais lapukais, kad nebutu taip "plikai" ir jau issiunciau i Londona duktereciai
Man dar toli iki jusu tokiu graziu darbeliu Jau uzsisakiau pjovimo kilimeli, per eBay atradau A3 formato vos uz ~3 svarus Prasysiu sesers pagalbos su atsiuntimu
Parodykit dar savo darbeliu, merginos, man taip grazu
Labas rytas,
Ar kas nors is lietuvaiciu yra dariusios Project Life 365 (visa ar supaprastinta versija)? Tai December Daily atitikmuo, trunkantis visus metus.
Svarstau daryti kazka panasaus, tik reikia gerai apgalvoti strategija
Ar kas nors is lietuvaiciu yra dariusios Project Life 365 (visa ar supaprastinta versija)? Tai December Daily atitikmuo, trunkantis visus metus.
dimming, aš tai tik su DD pradėjau žaisti, ir tai jaučiu, kad galutinis mano produktas bus gerokai po kalėdų, ant kokio pavasario tai pradėjus mėnesio albumą daryt jau žinau, kad tas Project Life tikrai ne man... per ilgai aš krapštausi bedėliodama popieriukus...
Bet jei jau kalbėt apie strategiją, tai visų pirma tau reiktų susidėti kokią dėželę papuošimų, pasiruošti, kad viskas būtų po ranka, kadangi tokiuose projektuose jau nebūna dažniausiai laiko kasdieniniams rankiojimams...
Bet jei jau kalbėt apie strategiją, tai visų pirma tau reiktų susidėti kokią dėželę papuošimų, pasiruošti, kad viskas būtų po ranka, kadangi tokiuose projektuose jau nebūna dažniausiai laiko kasdieniniams rankiojimams...
QUOTE(tishka @ 2012 12 22, 12:26)
dimming, aš tai tik su DD pradėjau žaisti, ir tai jaučiu, kad galutinis mano produktas bus gerokai po kalėdų, ant kokio pavasario tai pradėjus mėnesio albumą daryt jau žinau, kad tas Project Life tikrai ne man... per ilgai aš krapštausi bedėliodama popieriukus...
darydama DD matau kad man svarbiausia nuotraukos
todel galvoju kad mano Project 365 galetu buti viena nuotrauka vienai dienai su keliu sakiniu aprasymu ar citata; su minimaliu apipavidalinimu, pvz skirtingu kiekvienam menesiui
jeigu nedarysiu 365, tai butinai darysiu A week in my life, bet tada jau detaliai
QUOTE(dimming @ 2012 12 22, 12:42)
darydama DD matau kad man svarbiausia nuotraukos
todel galvoju kad mano Project 365 galetu buti viena nuotrauka vienai dienai su keliu sakiniu aprasymu ar citata; su minimaliu apipavidalinimu, pvz skirtingu kiekvienam menesiui
jeigu nedarysiu 365, tai butinai darysiu A week in my life, bet tada jau detaliai
Oho galingai tu cia uzsinorejai! Tokiam projektui tikrai manau reik rimtai sugalvot kaip ka nori daryt, nes kitaip tuoj paskesi visame tame. Manau svarbiausia fotografuotis ir kazkur rasytis viska apie kiekviena diena. Taip as dabar darau savo DD albumui, kuriam net pagrindo nepasiruosiau Tai tik rasausi viska paie kiekviena diena ir fotkinu, o jau kai atsiranda laisva minutele, sedu tai suskrebint.
Apie kiekvienos dienos albumą ir aš esu pamąsčiusi, bet imtis nedrįstu.
Manau pradžiai turėčiau bent jau December Daily sukurti, paskui pabandyti savaites ... o kai jau busiu subrendus - galima rizikuoti
Esu padariusi albumą vieneri metai (kelioniu prisiminimai) ... dabar ruošiu publikacijai. Dirbau ties juo 3 mėnesius. Darbo tikrai yra.
Tai pirmiausiai ką sau supratau, butina apgalvoti i prieki kiekviena detalę, nes po kokio penkto lapo - pritruko ideju, ir dariau pertrauką įkvėpimui pasigauti. Dabar rezultatu (beveik) patenkinta.
Piešiausi būsimų lapų schemas, nuotraukų formatą, reikia buti pasiruošus pakankamai to pačio dizaino popieriaus. Paskutinius lapus teko klijuoti ir gabaliukų. Pritrūkau gal poros to dizaino lapų. Kitokio nenorėjau maišyti.
Prieš imantis tokio projekto - reikia rimtai pagalvoti ...
Manau pradžiai turėčiau bent jau December Daily sukurti, paskui pabandyti savaites ... o kai jau busiu subrendus - galima rizikuoti
Esu padariusi albumą vieneri metai (kelioniu prisiminimai) ... dabar ruošiu publikacijai. Dirbau ties juo 3 mėnesius. Darbo tikrai yra.
Tai pirmiausiai ką sau supratau, butina apgalvoti i prieki kiekviena detalę, nes po kokio penkto lapo - pritruko ideju, ir dariau pertrauką įkvėpimui pasigauti. Dabar rezultatu (beveik) patenkinta.
Piešiausi būsimų lapų schemas, nuotraukų formatą, reikia buti pasiruošus pakankamai to pačio dizaino popieriaus. Paskutinius lapus teko klijuoti ir gabaliukų. Pritrūkau gal poros to dizaino lapų. Kitokio nenorėjau maišyti.
Prieš imantis tokio projekto - reikia rimtai pagalvoti ...
QUOTE(dimming @ 2012 12 22, 11:39)
Labas rytas,
daryk,jei sirdis nori, nedarius nezinosi kas tai yra Nepatiks, galesi mesti ...
As uzbaigineju savo 365/366 kiekvienos dienos fotografijos projekta ... buvo visko, bet issukis yra issukis miela kai jis baigias Sekmes pasiryztant
QUOTE(OJE @ 2012 12 26, 14:02)
daryk,jei sirdis nori, nedarius nezinosi kas tai yra Nepatiks, galesi mesti ...
As uzbaigineju savo 365/366 kiekvienos dienos fotografijos projekta ... buvo visko, bet issukis yra issukis miela kai jis baigias Sekmes pasiryztant
gal galima kur pamatyti?
Darysiu tikrai ta 365 projekta Gal bus spragu ir ne visas dienas ar savaites iamzinsiu, bet pripratau kasdien fotografuoti ir rasyti darydama DD, tad tikrai truks kazko jei nedarysiu
Sveikos, skrebukės . Sveikinu visas su gražiausiom metų Šventėm ir linkiu neišblėstančio kūrybinio polėkio ir aišku kantrybės įgyvendinant projektus .
Rodausi su kalėdiniu skrebuku
daugiau vaizdų bloge http://neandertaliet...ledu-merry.html
Rodausi su kalėdiniu skrebuku
daugiau vaizdų bloge http://neandertaliet...ledu-merry.html
QUOTE(dimming @ 2012 12 26, 18:59)
gal galima kur pamatyti?
Darysiu tikrai ta 365 projekta Gal bus spragu ir ne visas dienas ar savaites iamzinsiu, bet pripratau kasdien fotografuoti ir rasyti darydama DD, tad tikrai truks kazko jei nedarysiu
deje- darbas tik tarp FB artimu draugu publikuotas
Projekto tema buvo svarbiausias momentas dienoje - temu galima aisku nuo A iki Z prisigalvoti.
Manau nufotkinti visada gausis .. nebent nutiks kaip man- nuluzo kompas visam
tai turek omenyje kazkur kitur saugoti nuotraukas. Turek omenyje dar ligu atvejus, kelioniu( nebent nepublikuosi niekur kasdiena) ir nuovargio ( kai visai pamirsi ) Tai tiek patarimu... labai smagu, i tai ziureti praejus laikui,nes laikas taip greitai bega, taip greitai viskas keicias
Zodziu - dydeliausios sekmes p.s jei publikuosi kur.. noriu but sekeja