PussBoots, panašu, kad tavo mintys jau skrebinimo bangomis veikia. Jau pati pradžia - parduotuvėje pradedi ieškoti reikiamų menkniekių skrebinimui. Tai ligos pradžia
O kas dėl kalendorių apklijavimo ... tinka, tik pačias nuotraukas klijuok ant popieriaus be rugsčių - kad ilgiau išliktų.
Aš taip daryčiau ...
Kažkur mačiau, kad moteriškė paėmusi seną knygą, aptepė gesso gruntu ir iš jos padarė art dienorašį.
Irgi idomi idėja
QUOTE(Sanrita @ 2012 12 08, 14:36)
PussBoots, panašu, kad tavo mintys jau skrebinimo bangomis veikia. Jau pati pradžia - parduotuvėje pradedi ieškoti reikiamų menkniekių skrebinimui. Tai ligos pradžia
O kas dėl kalendorių apklijavimo ... tinka, tik pačias nuotraukas klijuok ant popieriaus be rugsčių - kad ilgiau išliktų.
Aš taip daryčiau ...
Aš taip daryčiau ...
Tai jau taip...kur bepasisuku, visur akyse "stovi" albumu gaminimas
Spec.popieriu jau turiu, net ir lipnios dvipuses juosteles uzsisakiau per interneta, kazkur netycia buvau radusi biuro prekese uz ~5 Lt/vnt Tik laukiu kitos sav, kol atsius
Pirmi vaikinuko darbeliai... man tik "uzvest" reikejo O veliau jau teko atidet pora trejeta spauduku, popieriaus, dekoratyviniu zirkliu, kliju ir t.t. spec jam
Bandziau islankstyti pagal tri shutter stiliu Vaikinas iskart ispuose eglutemis ir blizganciais popieriais. Cia tik pradzia
Ir kiti vaikinuko darbeliai
atviruko vidus:
Na ir mano pusetinas toks darbelis... kad nukreivaliojau su zirklemis konfiskavo vaikinukas - uzrase sveikinima savo panelei
P.s. man didziausia problema yra suderinti keliu rusiu lapus, kad jie "nesipjautu" tarpusavy
Bandziau islankstyti pagal tri shutter stiliu Vaikinas iskart ispuose eglutemis ir blizganciais popieriais. Cia tik pradzia
Ir kiti vaikinuko darbeliai
atviruko vidus:
Na ir mano pusetinas toks darbelis... kad nukreivaliojau su zirklemis konfiskavo vaikinukas - uzrase sveikinima savo panelei
P.s. man didziausia problema yra suderinti keliu rusiu lapus, kad jie "nesipjautu" tarpusavy
Taip tylu čia, niekas neskrebina
Rodausi aš ...
Iš praėjusios vasaros prisiminimų
Aš vis nepataikau į sezoną
Rodausi aš ...
Iš praėjusios vasaros prisiminimų
Aš vis nepataikau į sezoną
QUOTE(PussBoots @ 2012 12 08, 08:14)
Kilo man mintis vakar, kai Maximoj buvau... atradau nedidelius ~25x25 cm (kazkas panasaus) dydzio suuvertus su spirale grazius kalendorius (kaip uzrasu knygute). Pagalvojau, o kas neleidzia juos graziai apklijuot ir nuotraukeles susideliot ....
Sveiki
Aš kalendorius dekoruoju drąsiai. Tik be nuotraukų. Norėjau padaryt dovanų kalendorius, bet gavosi tik pakabinamas seneliams iš kelių dalių, dalys dar nesukabintos tarpusavje
Vienas dekoruotas paprastas neišvaizdus kalendrius, po apipavidalinimo įgavo tokį savo veidą
kitas
Nelabai ryškios, tai įkeliu nuorodas kur galima iš arčiau pažiūrėti kaip atrodo http://www.facebook....-...e=3
http://www.facebook....2...e=3
O čia seneliams, anūkų kalendorius Trys sekančios dalys yra su nuotraukomis, tai toks mini albumiukas gaunasi...
QUOTE(PussBoots @ 2012 12 14, 07:39)
Pirmi vaikinuko darbeliai... man tik "uzvest" reikejo O veliau jau teko atidet pora trejeta spauduku, popieriaus, dekoratyviniu zirkliu, kliju ir t.t. spec jam
Šaunu, kad ir vaikas darbuojasi, viskas gerai- gera pradžia jau pusė darbo
QUOTE(Sanrita @ 2012 12 16, 19:54)
Skrebina skrebina, kad gal daugiausiai dabar scrapping forume galima aptikti naujienų
Šiltas labai skrebukas Toks tikrai gaiviai vasariškas. matyt jau šilumėlės ir saulutės norisi
PussBoots: Dailu
QUOTE(Sanrita @ 2012 12 16, 21:54)
Taip tylu čia, niekas neskrebina
Ne tylu, visai netylu Tiesiog užsiėmusi darbais, neišeina iškart įkelt ir pasirodyti....
Pasaka jūsų skrebukas
QUOTE(*Star* @ 2012 12 16, 23:16)
Šaunu, kad ir vaikas darbuojasi, viskas gerai- gera pradžia jau pusė darbo
Skrebina skrebina, kad gal daugiausiai dabar scrapping forume galima aptikti naujienų
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2012 12 17, 06:05)
PussBoots: Dailu
Hhmm... gera pradžia... Jau kaulija iš manęs rimtesnių įrankių
O čia mamos, t.y. mano, šeštadieninė atvirukų gamyba
Pagaliau ir man pusę velnio išėjo!
Ir visi:
Pirmasis albumėlis iš vokų Daug minčių, kaip apipavidalinti vidų... bet vis neperteikiu to ant popieriaus Mąstau apkarpyti šonus - bus įkišimui kortelių į vidų. Gal dar kokių atlenkiamų lapelių priklijuot
QUOTE(PussBoots @ 2012 12 17, 08:45)
Ne tylu, visai netylu Tiesiog užsiėmusi darbais, neišeina iškart įkelt ir pasirodyti....
Kai jau pradedi ir nebegali sustoti Taip jau yra su šia liga.
Oho kokie darbai, ir iškart sudėtingesnis atviruko lankstymas Aš tokių net nebandau, man atrodo labai sudėtingas reikalas
Kiek minčių ir idėjų
QUOTE(*Star* @ 2012 12 17, 11:15)
Oho kokie darbai, ir iškart sudėtingesnis atviruko lankstymas Aš tokių net nebandau, man atrodo labai sudėtingas reikalas
Nuo to sudetingesnio atviruko ir prasidejo uzsikabinimas Tyrinejau kelias dienas, pamokeles per youtube ziurinejau, kol isdrisau
QUOTE(Murdeko @ 2012 12 07, 18:51)
bet ten su tom "klijonkėm" ar tik paprastas popierius? nes neradau kad būtų tik popierius ir viskas. arba labai baisūs viršeliai buvo ir net nežiūrėjau:) noriu kad 15x21cm laisvai tilptų ir iš kraštų dar vietos liktų nors savo viršelį galima pasidaryt... šiaip gal dar internete paieškot "gatavų" reiktų...
ivairiausiu albumu, dailiais virseliais vien klijuojamom foto mazdaug 30*30formato paieskok didesnese foto prekiu salonuose, ten tikrai rasi nemaza pasirinkima. o jei nepatinka virselis, tad ji galima ivairiai pasikeisti pagal savo skoni
PussBoots super puiki pradzia! man zinok kiek bedariau atviruku tokio sulankstymo tai misija neimanoma tad saunuole,visi atvirukai puikus!! tad tik pirmyn
Sanrita labai patiko tie ryskus spinduleliai labai labai pasiilgau vasaros...
bet kol iki jos dar toli, tenka dziaugtis ziemuze ir artejanciomis sventemis.. kurios man jau kvepia cinamonu
QUOTE(*Star* @ 2012 12 18, 10:37)
Na ir aš temos paįvairinimui įdėsiu- padariau mažutę užrašinukę iš kortų ir dėžutę jai
http://www.part.lt/i...a5657d04240.jpg
http://www.part.lt/i...a5657d04240.jpg
Kaip gražiai išpuošėt kortas
O čia mano vakarykštis darbelis - receptu albumelis: