Labai naudinga edukacinė medžiaga su kurčiaisiais ir blogai girdinčiais vaikais http://www.oraldeafed.org , tik žinoma norėtųsi, kad būtų užsisakinėjama tų, kuriems tikrai to reikia patiems auginat tokį vaikutį ar dirbant su jais, ar perduoti tam, kam tikrai praverstų tokia medžiaga, kad nebūtų kaip kažkas sakė - siųstis tam, kad keliautų į LT šiukšliadėžę.
Sveikos merginos. Posakis "Nemokamas suris tik pelekautuose" pasitvirtino 100 proc. Nusivyliau nemokamu friebiu medziokle. Zinoma kvailai pasielgiau kad "medžioklėje" anketose rasydavau geraji savo el. pasta. reikejo koki vienkartini susikurti. katik gavau i pasto dezute laiska (GMAIL):
"Jolita,
Kažkas neseniai bandė naudoti programą ir prisijungti prie jūsų "Google" paskyros - ......@gmail.com. Neleidome prisijungti, nes tai galėjo būti užgrobėjas, bandantis pasiekti jūsų paskyrą. Peržiūrėkite išsamią bandymo prisijungti informaciją:
Penktadienis, 2013, Vasario 8 13.56.16 UTC
IP adresas: 50.125.180.166 (50-125-180-166.drr01.wntc.wa.frontiernet.net.)
Vieta: Wenatchee, WA, USA.....
...."
Kaip susinervinau pamaciusi laiska
Pasikeiciau slaptazodzius, pridejau keleta saugumo priemoniu, kad jeigu nuvogtu pasta galeciau susigrazinti.. Bukit atsargios mielosios. Nes ir su adresu, vardu, pavarde, galima daug ka nuveikti. ne vien su el.pastu..
Labai liudna kad manoji friebiu medziokle baigiasi tokiom nemaloniom aplinkybem.
Sekmes mergaites
"Jolita,
Kažkas neseniai bandė naudoti programą ir prisijungti prie jūsų "Google" paskyros - ......@gmail.com. Neleidome prisijungti, nes tai galėjo būti užgrobėjas, bandantis pasiekti jūsų paskyrą. Peržiūrėkite išsamią bandymo prisijungti informaciją:
Penktadienis, 2013, Vasario 8 13.56.16 UTC
IP adresas: 50.125.180.166 (50-125-180-166.drr01.wntc.wa.frontiernet.net.)
Vieta: Wenatchee, WA, USA.....
...."
Kaip susinervinau pamaciusi laiska

Labai liudna kad manoji friebiu medziokle baigiasi tokiom nemaloniom aplinkybem.
Sekmes mergaites

Papildyta:
Tai neaišku kur jūs ten landžiojot
gal tokiuose ale freestuff tinklapiuose(iš kurių tik spamas ir daugiau nieko neateina).Taigi niekas nedraudžia ir dabar pasidaryti pašto dėžutę tik freebiam
.Ir pasakykit ką gali nuveikti su mano pavardę ar adresu?
(kai snukiaknygėj(feisbukę) visą savo gyvenimą išdedat ar kokioj Maximoj kortelių anketas pildydamos visus duomenis parašot-tai čia jau nieko?)Užmėtikit manę pampersais,bet man atrodo be reikalo tryduojat
.Jei į visus laiškus reaguočiau bučiau arba žilas arba milijonierius(esu gavęs ir laiškų kad Afrikoj puseserės vaiko dėdės kumelės sunus paliko man 10000000 žalių palikymą,bent 3 laiškusiš skirtingų adresų ir esu gavęs dar visokių nesamonių-nekraipau dėmesio
QUOTE(Joliete @ 2013 02 08, 17:28)
Sveikos merginos. Posakis "Nemokamas suris tik pelekautuose" pasitvirtino 100 proc. Nusivyliau nemokamu friebiu medziokle.
Tai neaišku kur jūs ten landžiojot

Labai akys skauda nuo jusu tokio rasymo....
Mygtukai gal sugede?

Mygtukai gal sugede?

QUOTE(Ieva7776 @ 2013 02 09, 10:08)
O kas negerai tam rastui?

QUOTE(tiutiute @ 2013 02 09, 14:11)
GUCCI kvepianti atvirute (trys viename, kaip knygute atsivercia). tik gavau voka negrazu. buvo visas permirkes
net lapai neatsivercia, teko plesti 

kelis kart po pora valandu sugaisau bandydama uzsakyt...ne ant vienos salies nepavyko

QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 02 09, 18:02)
kelis kart po pora valandu sugaisau bandydama uzsakyt...ne ant vienos salies nepavyko
kuria sali rinkotes jus?

nepamenu. isvis nepamenu kada uzsakinejau

QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 02 09, 18:02)
kuria sali rinkotes jus?

Negaiškit laiko,nes jau nedalina

As gavau.
Rinkausi Rusia.
Rinkausi Rusia.

QUOTE(Ieva7776 @ 2013 02 09, 11:08)
Atleiskit,nesupratau dėl mygtukų-kas ten mano rašymę(neskaitant klaidų

siandien gavau:

per facebook, kazkas buvo ikeles nuoroda.

loreal apiejukas, taip pat kazkas buvo ikeles nuoroda

per facebook, kazkas buvo ikeles nuoroda.

loreal apiejukas, taip pat kazkas buvo ikeles nuoroda