Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

Šnd gavau 2 atvirutes iš čia wub.gif
http://www.alfa.lt/tekstas/204932
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Min*: 02 sausio 2013 - 13:40
gavau Gucci kvepianti atviruka ir 2013 maršrutų dviračiais Vokietijoje žurnalą ( neužsisakinėjau, bet matyt turejo mano adresą, nes anksčiau buvau užsisakiusi maršrutų katalogą).
Atsakyti
Sveikos 4u.gif tylu kaip pas jus.. Atnešu šviežienos biggrin.gif
'Pedigree Denta Stix'
'Gucci Guilty'
user posted image
Atsakyti
Pas mane tylu g.gif apleido mane freebiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zakareviciute @ 2013 01 07, 17:31)
Pas mane tylu g.gif apleido mane freebiai schmoll.gif

Mane nelabai ir mėgo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovili! @ 2013 01 07, 14:48)
Sveikos 4u.gif tylu kaip pas jus.. Atnešu šviežienos biggrin.gif
'Pedigree Denta Stix'
'Gucci Guilty'
user posted image

kaip saunu bigsmile.gif o gucci- kuria sali rasei?

pas mane tai viskas tvarkoj- kasdien gaunu maziausiai 10 laisku, sestadieni buvo 19 ax.gif taciau tai pagrinde ne freebai, o siuvenyrai is alkoholio kompaniju, viesbuciu ir t... todel ir daiktai visai kiti- tai rasikliai, kamuoliai, zenkliukai, saldainiai, kramtomos, marskineliai, raktu pakabukai, mp3, ir netgi radijo imtuva atsiunte lotuliukas.gif viskis Jameson sestadieni atsiunte nuostabu grazu zaisla eglutei bigsmile.gif tik va pavelavo ...jau nupuosem egle
su pastinike jau susidraugavom, tiesiai i namus nesa pasta, kadangi mano korespondencijai net atskira tase turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 01 07, 18:37)

pas mane tai viskas tvarkoj- kasdien gaunu maziausiai 10 laisku, sestadieni buvo 19  ax.gif  taciau tai pagrinde ne freebai, o siuvenyrai is alkoholio kompaniju, viesbuciu ir t... todel ir daiktai visai kiti- tai rasikliai, kamuoliai,  zenkliukai, saldainiai, kramtomos, marskineliai, raktu pakabukai, mp3, ir netgi radijo imtuva atsiunte  lotuliukas.gif viskis Jameson sestadieni atsiunte nuostabu grazu zaisla eglutei  bigsmile.gif  tik va pavelavo ...jau nupuosem egle
su pastinike jau susidraugavom, tiesiai i namus nesa pasta, kadangi mano korespondencijai net atskira tase turi  lotuliukas.gif

Jus ne lt gyvenat? tai o tie siuvenyrai juk nemokami, tai kodel ne freebiai?
Atsakyti
QUOTE(Kendde @ 2013 01 07, 18:45)
Jus ne lt gyvenat? tai o tie siuvenyrai juk nemokami, tai kodel ne freebiai?

LT gyvenu, sostinej...na taip, nemokami tie siuvenyrai
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 01 07, 19:29)

Kaip suprantu adresus per tuos rusiškus saitus randat? Ar pati į bet kokią firmą rašot?
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 01 07, 19:29)

Nu tai pasidalinkit, kaip rasot, ka rasot, kur rasot g.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2013 01 07, 19:37)
kaip saunu  bigsmile.gif  o gucci- kuria sali rasei?

Rinkausi UK, kažkurį UK miestą ir to miesto pašto kodą, kitaip nepraleido mirksiukas.gif

QUOTE(Kendde @ 2013 01 07, 20:45)
Nu tai pasidalinkit, kaip rasot, ka rasot, kur rasot  g.gif

Oj nieko iš to nebus.. Nė viena nieko negaus, jei visos puls rašyti į tą pačią firmą smile.gif jei jau netingite tuom užsiimti, susiraskite google dominančių firmų kontaktus ir tada gražiai anglų kalba prašykite reklaminės medžiagos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovili! @ 2013 01 07, 20:52)
Rinkausi UK, kažkurį UK miestą ir to miesto pašto kodą, kitaip nepraleido mirksiukas.gif
Oj nieko iš to nebus.. Nė viena nieko negaus, jei visos puls rašyti į tą pačią firmą smile.gif  jei jau netingite tuom užsiimti, susiraskite google dominančių firmų kontaktus ir tada gražiai anglų kalba prašykite reklaminės medžiagos 4u.gif

Tikiu, bet idomu ka raso ir kur geriausiai, jei jau po 19 voku ateina g.gif ir labai butu smagu pamatyt tuos siuntinukus, tema juk tokia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kendde: 07 sausio 2013 - 20:56