Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

QUOTE(Natiana @ 2012 12 10, 21:57)
Mano pazystama jau uzsisake tikisi gauti viska bet gali but kad atsius tik viena daikteli pati dar neuzsisakiau nes man iskiles toks pat klasusimas  blush2.gif  nezinau ka rasyti bet kad ir ka rasyti butinai angliskai...
Manau Lietuva uztektu pamineti kai nurodysite kur siusti daiktus

Jei rašotę e-mailą pasidomėkite Guglę kas per firma(kuo užsima ir t.t),pagal viena kitos pavyzdžius irgi nerašykit(jei gaus 20 vienodų laiškų lotuliukas.gif supras kad kažkas negerai)Jei tai firma giriat jų produkciją,darbuotojus ir t.t prašot promo produkcijos,suvenyrų-bet taip mandagiai,netiesiai-atsiuskit man to ir to.Laiško gale padėkojat ir aišku rašot pilną savo adresą ir vardą pavardę.Tikuosi truputi padėjau blush2.gif Sėkmės rašant e-mailus(jų aš šiais metais baigiu parašyt netoli 3000 thumbup.gif ).
Atsakyti
verysad.gif Labuka gal galit kasnors paaiskinti kaip ikelti foto blush2.gif niekaip nesuprantu verysad.gif aciu hi.gif hi.gif hi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neringanor: 11 gruodžio 2012 - 21:37
QUOTE(costela @ 2012 12 11, 17:20)
http://ekoveta.lt/ne...i-mginukas.html  mažiems šuniukams
Šitą šiandien gavau  smile.gif , atėjo per savaitę

Ir as gavau sita thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringanor @ 2012 12 11, 21:36)
verysad.gif Labuka gal galit kasnors paaiskinti kaip ikelti foto  blush2.gif  niekaip nesuprantu verysad.gif  aciu  hi.gif  hi.gif  hi.gif

http://www.supermama...howtopic=825459 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maddison @ 2012 11 29, 14:37)
Šiandien gavau knygą "No longer a slumdog"  thumbup.gif  Neatsimenu, iš kur sakiausi, bet ant voko užrašyti šie adresai: facebook.com/gospelforasia ir twitter.com/gospelforasia

pas mane sian sitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2012 12 12, 12:54)
pas mane sian sitas smile.gif

Šiandien aš taip pat gavau tą knygą biggrin.gif
Atsakyti
Ir as siandien gavau knyga, bei Boss nuit kvepiancia atvirute smile.gif
Atsakyti
Gavau Hugo Boss kvepiančią atvirutę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2012 12 12, 15:47)
Gavau Hugo Boss kvepiančią atvirutę  smile.gif

as irgi siandien gavau smile.gif
Atsakyti
Gavau pjur lubrikanto meginėlį, nuorodą kažkur ankstesnėse temose radau smile.gif Taipogi jau minėti interjero katalogai ir velym pasta savaitę prieš gauta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(plepatuska @ 2012 12 12, 16:47)
Gavau Hugo Boss kvepiančią atvirutę  smile.gif

Aš šnd ją gavau wub.gif
Atsakyti
Šiandien gavau knygą "No longer a slumdog" ax.gif
Atsakyti