Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

QUOTE(*Min* @ 2012 12 06, 20:37)
o kortelės numerį kokį įrašyti?

Na, as jau senokai prisiregistravus ten, anketas pildziau, bet nieko negavau, schmoll.gif be reikalo vargau...
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 12 06, 18:19)
o tam bzz reikia kaip nors užsisakinėti, ar tiesiog laukti, patys atsiųs ką nors? g.gif

Prisiregistruojat, pildot Surveys, ir tada paspaudus BzzCampaigns, matysit kai bus bandomi produktai ir galėsit prisijungt 4u.gif Bet dažniausiai atsiunčia pakvietimą į el paštą, kad prisijungti jei nori 4u.gif

QUOTE(*Min* @ 2012 12 06, 18:37)
o kortelės numerį kokį įrašyti?

aš jokio numerio kortelės nerašiau, net nežinau kur jūs radot,kad įrašyt reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2012 12 06, 17:13)

vis tiek man neveikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IN @ 2012 12 06, 19:54)
vis tiek man neveikia ax.gif

nežinau tada, nes pas mane viskas veikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2012 12 06, 12:31)
smile.gif nu tai šaunu, bendradarbiausim - lauxim nuorodėlių smile.gif

Na dėl nuorodėliu tai kažkaip nežinau(aš tokios mados-man gera nuorodą tada ir aš tokią pat,užeinu tik dėl naujų nuorodų,bet kadangi čia populiariausi kvepiantys atvirukai ir Tena,nepykit bet tai nedomina blush2.gif
Atsakyti
Po ilgos pertraukos gavau Hugo Boss NUIT atvirute,o labai laukiau knyguciu ir lipduku tu su gyvuneliais dukrytei,bet kolkas tylu... unsure.gif
Atsakyti
Šian gavau Fit Crock Classic mini -MĖGINUKAS mažų veislių šunims http://ekoveta.lt/ne...i-mginukas.html
Atsakyti
QUOTE(rozytej @ 2012 12 07, 10:37)
Šian gavau Fit Crock Classic mini -MĖGINUKAS mažų veislių šunims http://ekoveta.lt/ne...i-mginukas.html

o su siuntimu kaip?
Atsakyti
Siuntimas nemokamas wink.gif
Atsakyti
Kaip manot ar tokia atributika irgi gali buti nemokama (dar nezinau ar uzsisakyti kazkaip skamba per daug gerai nemokamai gauti daiktu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Natiana @ 2012 12 07, 21:36)
Kaip manot ar tokia atributika irgi gali buti nemokama (dar nezinau ar uzsisakyti kazkaip skamba per daug gerai nemokamai gauti daiktu  g.gif )

Tik pildydama suzinosit mirksiukas.gif viskas gerai, forma tikra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Natiana @ 2012 12 07, 21:36)
Kaip manot ar tokia atributika irgi gali buti nemokama (dar nezinau ar uzsisakyti kazkaip skamba per daug gerai nemokamai gauti daiktu  g.gif )

Aš užpildžiau darbar lauksiu gal gausiu, jei gausiu tikiuos nereikės mokėt blush2.gif
Atsakyti