Įkraunama...
Įkraunama...

Gautieji Freeb'ai

QUOTE(Diidi @ 2012 12 01, 14:33)
hugo boss Nuit atvirute su kvapu gavau, nuorodos nerandu.

Aš irgi šitą gavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 12 01, 17:28)
O aš taip tikėjausi iš milupos žvakutės sulaukti 1-ojo gimtuko proga, net prieš mėnesį dar kartą užpildžiau. Bet nieko, matyt žvakutės pasibaigė  laugh.gif

Mes taip pat laukiam ir tikimes gaut. As rasiau jiems, tai atsake, jog iki lapkricio pabaigos gausim. Taciau jau gruodi pradejom... O metukai mums buvo spali. Jau tikrai nebus gimtadienio dovana.
Atsakyti
Po ilgos tylos gavau Hugo Boss kvepiančią atvirutę laugh.gif
Atsakyti
Gavau Tena meginuka ir katalogus
Atsakyti
QUOTE(Cocosine @ 2012 12 01, 16:25)
PMS ? Ar į šikpopierį keisčiau ar pečiu kurenčiau tau nuo to skaudėtų? cool.gif

Ne ne PMS (nebent jos ir vyram buna g.gif ) tiesiog smagu žiurėti kaip džiaugetės gavę kokia kvepiančia atvirutę ar kitoki niekuti.Jei nesuprantatę humoro čia jau jūsų problemos-be to juk atsiprašiau ankščiau jei ką įžeidžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Min* @ 2012 12 01, 16:13)
nu kam taip nemandagiai?

Na man nelabai mandagi pasirodė žinutė ir apie šikpopierius ir pečius mano adresu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2012 12 02, 02:05)
Ne ne PMS (nebent jos ir vyram buna g.gif ) tiesiog smagu žiurėti kaip džiaugetės gavę kokia kvepiančia atvirutę ar kitoki niekuti.Jei nesuprantatę humoro čia jau jūsų problemos-be to juk atsiprašiau ankščiau jei ką įžeidžiau blush2.gif

biggrin.gif tikrai kad nieko izeidziancio cia nebuvo, tiesiog per jautriai sureagavo ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Nieko isvis nebegaunu arba pastininke isisuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringanor @ 2012 12 02, 14:39)
Nieko isvis nebegaunu arba pastininke isisuko  verysad.gif

Nenusiminkite, gal ir Jums bus kaip vienai narei kuri irgi nieko ilgą laiką negavo, o po to gavo tiek, kad vos pašto dėžutė nusulūžo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zakareviciute: 02 gruodžio 2012 - 15:10
QUOTE(zakareviciute @ 2012 12 02, 15:09)
Nenusiminkite, gal ir Jums bus kaip vienai narei kuri irgi nieko ilgą laiką negavo, o po to gavo tiek, kad vos pašto dėžutė nusulūžo lotuliukas.gif

cia kalbama apie mane ax.gif visa sia savaite pasto dezute budavo pilna 4u.gif o pries tai visa savaite- tuscia...
ne i tema, bet man taip keista, kai i moteru foruma vyriskis ilenda g.gif na jau as tai tikrai nesiregistruociau i koki ''superteti'' schmoll.gif nebent namuose stigtu vyro demesio tongue.gif
Atsakyti
Tai bet "tėtis" juk nesėdi temoje "puoselėkime plaukus"? g.gif tai koks skirtumas kur jis,svarbu žmogui įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JURAIRMINDE @ 2012 12 02, 23:26)
cia kalbama apie mane  ax.gif visa sia savaite pasto dezute budavo pilna  4u.gif o pries tai visa savaite- tuscia...
ne i tema, bet man taip keista, kai i moteru  foruma vyriskis ilenda  g.gif  na jau as tai tikrai nesiregistruociau i koki  ''superteti''  schmoll.gif  nebent namuose stigtu vyro demesio  tongue.gif

o kuris čia tas tėtis? cool.gif
Atsakyti