aš pamerkiu į drungną vandenį 20-30 min., o po to ištampau ant pagrindo, pritvirtinu adatėlėm.
čia manoji Echo Fower:
[quote=rubinuolė,2012 11 04, 18:16]
aš pamerkiu į drungną vandenį 20-30 min., o po to ištampau ant pagrindo, pritvirtinu adatėlėm.
čia manoji Echo Fower:
labai grazi spalva, manoji Echo Flower jau irgi i pabaiga eina
čia manoji Echo Fower:
labai grazi spalva, manoji Echo Flower jau irgi i pabaiga eina
QUOTE(Lusasita @ 2012 11 02, 14:23)
kazkodel neduoda prisijungti
atsiprašau, nebuvau tinkamai sutvarkiusi prisijungimo teisių, dabar turėtų leisti visiems
Haruni aprašymas Ru
QUOTE(rubinuolė @ 2012 11 04, 18:16)
čia manoji Echo Fower:
Rubinuole, puiku.
Labai daili skarytė. Ir spalva , ir atlikimas kruopštus
Super. Užsinorėjau ir aš Echo.
ačiū mergaitės
dziugita, tutsini, laukiam darbelių foto
Leja Lu, smagu, kad susigundėt, prašom čiupt virbalus ir siūlus, ir mums po to pasirodyt su Echo Flower
dziugita, tutsini, laukiam darbelių foto
Leja Lu, smagu, kad susigundėt, prašom čiupt virbalus ir siūlus, ir mums po to pasirodyt su Echo Flower
sveikos mezgejeles, nu labai grazios sios skaros tad uzsispyriau ir as ja ismogkt megzt,mezgu haruni skara ir jau a shema nusimezgus po ilgu aiskinimusi ir bandymu iveikiau sia schema,bet sustojau ties b ir ne krust kazkokia nesamone man gaunas,viename skaros trikampyje turiu 8 lapelius ir nesuprantu kaip dabr prijungt b schema,rusu kalbos nesuprantu gal kuri is mezgusiu sia skara galite pagelbet ir parasyt aprasyma bent pora pirmu eiliu ir dar zenkliukus isverst gal galit,labai laukiu pagalbos
Sveikos,
užbūrė ir mane tos skaros Varvinau varvinau seilę ir pagaliau išdrįsau megzti. Mezgu Dew Drops, bet iškilo klausimas. O tiksliau visi du.
1. kaip teisingai reikia elgtis su kraštine akimi. Ar apsukus mezginį ją nukelti, ar išmegzti. Nes aš nukeldavau, tai toks jausmas, kad kraštelį truputį traukia
2. Kaip reikia baigti skarą. Tiksliau kaip reikia tas akis sumegzti, kad nesutrauktu? Kažką lyg skaičiau su vašeliu užbaiginėjat, ale nenutuokiu kaip. Gal yra koks būdas su virbalais, kad gautusi laisva pabaiga.
Būsiu labai dėkinga už pagalbą
užbūrė ir mane tos skaros Varvinau varvinau seilę ir pagaliau išdrįsau megzti. Mezgu Dew Drops, bet iškilo klausimas. O tiksliau visi du.
1. kaip teisingai reikia elgtis su kraštine akimi. Ar apsukus mezginį ją nukelti, ar išmegzti. Nes aš nukeldavau, tai toks jausmas, kad kraštelį truputį traukia
2. Kaip reikia baigti skarą. Tiksliau kaip reikia tas akis sumegzti, kad nesutrauktu? Kažką lyg skaičiau su vašeliu užbaiginėjat, ale nenutuokiu kaip. Gal yra koks būdas su virbalais, kad gautusi laisva pabaiga.
Būsiu labai dėkinga už pagalbą
Mano budai:
1 kadangi man labiau patinka nesutrauktas krastas, tai as geroje puseje po pirmos akies ir pries paskutine po viena aki uzdedu (darau uzmetima), blogoje puseje ta aki paleidziu. Taip gaunasi "ilgesne" krastine akis. Pirma aki nukeliu, paskutine ismezgu.
2 Uzbaigineju-pagal rasta: 2 arba 3 akis vaseliu suneriu kartu, tada 5-6 pyneles akys ir vel sunertos kartu ir t.t.
1 kadangi man labiau patinka nesutrauktas krastas, tai as geroje puseje po pirmos akies ir pries paskutine po viena aki uzdedu (darau uzmetima), blogoje puseje ta aki paleidziu. Taip gaunasi "ilgesne" krastine akis. Pirma aki nukeliu, paskutine ismezgu.
2 Uzbaigineju-pagal rasta: 2 arba 3 akis vaseliu suneriu kartu, tada 5-6 pyneles akys ir vel sunertos kartu ir t.t.
QUOTE(Viksė @ 2012 11 06, 20:25)
Čia Dew Drops užbaigimas? Nes kitokiai skarai tai kaži ar tinka toks užbaigimas
Haruni taip uzbaiginejau
dar viena skara į kolekciją