Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(Garmina @ 2012 10 30, 09:59)
Nuostabios skaros  4u.gif
gal galėtum raudonos schema pasidalinti arba bent pavadinimą parašyti

smile.gif Pavadinimas yra "Raudona skara su gėlyytėmis", ji savamezgė. Iš esmės mezgamas skarutės "kūnelis" lygiom akim apink centrinę akį, su 4 akelėmis ripso kraštuose. Kraštuose dedama po akį kiekvienoje mezgimo eilėje, todėl išeina staigesnis akių skaičiaus didėjimas ir tas riestumas kampukų. Ir pabaigai estonian lace gėlių raštu du motyvus primezgiau, užbaigiau vąšeliu: kas tris akis sunerta, po septynių akių pynutę tarpe.

Motyvą kiek vėliau įdėsiu, gerai?
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 10 29, 11:41)

na jau tos raudonos grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 10 30, 14:59)
Kraštuose dedama po akį kiekvienoje mezgimo eilėje, todėl išeina staigesnis akių skaičiaus didėjimas ir tas riestumas kampukų.

Kiekvienoje? Tai reik suprast, kad ir blogojoje? Tai per dvi eiles padaugėja ne 4, bet 6 akim?
Jei dauginu akis po 4 kiekvienoje eilėje, tai man gaunasi statusis trikampis. Bet jei daugėja po 6 akis, tai man gaunasi kitoks kampas, bet tie kampukai taip gražiai nesiriečia. Gal ne nuo pat pradžių reikėtų platint taip stipriai? g.gif
Atsakyti
mano lapuotoji iš Angora2, pirmą kart skarą mezgiau iš šio siūlo, rezultatas geresnis nei šalio iš tų pačių siūlų ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 29, 09:04)
aš mezgiau pagal rusišką aprašymą (pdf failas) tai viskas pavyko iš pirmo karto, nes labai aiškiai aprašyta, bet rusų kalba, jei supranti
dabar ta nuoroda internete nebeveikia, aprašymą turiu išsisaugojusi.
Jei tokio neturi, parašyk savo e-mailą, atsiųsiu

Būčiau labai dėkinga ,jei man atsiųstumėt jurateka@yandex.ru
Atsakyti
QUOTE(jurateka71 @ 2012 11 02, 11:50)
Būčiau labai dėkinga ,jei man atsiųstumėt jurateka@yandex.ru

Įkėliau čia
Haruni aprašymas RU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 02 lapkričio 2012 - 11:30
QUOTE(Garmina @ 2012 11 02, 11:29)

kazkodel neduoda prisijungti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aiwita @ 2012 11 02, 08:43)
Kiekvienoje? Tai reik suprast, kad ir blogojoje? Tai per dvi eiles padaugėja ne 4, bet 6 akim?
Jei dauginu akis po 4 kiekvienoje eilėje, tai man gaunasi statusis trikampis. Bet jei daugėja po 6 akis, tai man gaunasi kitoks kampas, bet tie kampukai taip gražiai nesiriečia. Gal ne nuo pat pradžių reikėtų platint taip stipriai?  g.gif

Taip, kiekvienoje, ir per rašto eilę prisideda +6 akys. Nuo pat pradžių gražiai riečiasi (eksperimentavau ant mažų mažutukių skarų dukros lėlėms pažiūrėkit, čia tik tik nuo lėlės nurišta biggrin.gif).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 02 lapkričio 2012 - 15:30
labas, esu numezgusi pora skaru, bet is storesniu siulu - vilnos. dabar turiu prasyma numegzt is mocheros. nieko is jos nesu mezgusi, tokia plona atrodo. ant siulu etiketes raso megzt 6-7 nr virbalais. ar tokiais jus ir mezgate skaras is mocheros?
Atsakyti
aš mezgu arba 3,5 arba 4 iš mocherio, man gražiausia gaunasi, mezgus esu su 5 berods museles, tai dar nieko, didesniai jau man negražu
Atsakyti
kadangi mezgu labai laisvai, tai skaras iš plonų siūlų mezgu 2-3 numerio virbalais, o šiaip tai priklauso kokio rašto norisi, ar smulkesnio ar stambesnio 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, baigiau megzti Echo Flower skara, tik iskilo klausimas kaip ja istampyti smile.gif ar ja reik skalbti ir istempus pritvirtinti?
Atsakyti