Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

sveikos mezgejeles
jau antra savaite narstau po visus imanomus puslapius ieskau paaiskinimo suprantamo kaip pereiti mezgant skara HARUNI is A i B schema. nusmezgiau pirmaja dali ir niekaip neieinu i antraja, jau bloga darosi nuo info, bet vistiek nesigauna sad.gif ar negaletu kuri moteryte man paaiskinti kuria ten dali kartoti reikia iki centro, ir kaip pradeti, neiseina nors tu ka... buciau labai labai dekinga uz sugaista laika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 28 spalio 2012 - 17:02
Lea Lu, nuostabi skara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 10 28, 12:57)
įdedu savąją Fylleryd, ataskaitai taip sakant. Ačiū visoms už pagalbą mezgant.

user posted image

Labai grazi skara 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(femina @ 2012 10 28, 18:01)
sveikos mezgejeles
jau antra savaite narstau po visus imanomus puslapius ieskau paaiskinimo suprantamo kaip pereiti mezgant skara HARUNI is A i B schema.

aš mezgiau pagal rusišką aprašymą (pdf failas) tai viskas pavyko iš pirmo karto, nes labai aiškiai aprašyta, bet rusų kalba, jei supranti
dabar ta nuoroda internete nebeveikia, aprašymą turiu išsisaugojusi.
Jei tokio neturi, parašyk savo e-mailą, atsiųsiu
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius mano Žydrajai.
Siūlai Kid mochair.
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2012 10 29, 09:04)
aš mezgiau pagal rusišką aprašymą (pdf failas) tai viskas pavyko iš pirmo karto, nes labai aiškiai aprašyta, bet rusų kalba, jei supranti
dabar ta nuoroda internete nebeveikia, aprašymą turiu išsisaugojusi.
Jei tokio neturi, parašyk savo e-mailą, atsiųsiu

kaip ir jau radau perejima desimt kartu isardzius doh.gif bet butu malonu jei atsiustumete, kitam kartui pasimokinciau wub.gif astrulia83@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femina: 29 spalio 2012 - 09:57
Fylleryd pašaukė biggrin.gif Mezgiau aną žiemą, iš mėsingesnės moherytės. Šią žiemą - spalvotus šiltukus, paprastučius gaminu, netrikampius (dauginimas kraštuose - kiekvienoje mezgimo eilėje).

Margutė skara
(50 g pagrindinė spalva, siūlas BASIC, vilna/alpaka/akrilas, marginimas - vyniojamas plonytis moheris)

user posted image

Raudona alpakinė skarutė sniege
22g alpakos plonos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 29 spalio 2012 - 10:42
QUOTE(Lea Lu @ 2012 10 28, 12:57)
įdedu savąją Fylleryd, ataskaitai taip sakant. A

Žiauriai gražios tavo skaros wub.gif wub.gif Labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 10 30, 10:29)
Žiauriai gražios tavo skaros wub.gif  wub.gif Labai labai wub.gif  wub.gif

ačiū siasia, nagi junkis į būrelį ir tu pagaliau, gana vien tik gundytis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 10 30, 10:47)
ačiū siasia, nagi junkis į būrelį ir tu pagaliau, gana vien tik gundytis biggrin.gif

Virbalai man ne pagal Dieviškąjį planą schmoll.gif Jie mano karmą neigiamai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 10 30, 10:49)
Virbalai man ne pagal Dieviškąjį planą schmoll.gif  Jie mano karmą neigiamai veikia lotuliukas.gif

tai gal pagal BP. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gadget3 @ 2012 10 29, 11:41)
Raudona alpakinė skarutė sniege
22g alpakos plonos

Nuostabios skaros 4u.gif
gal galėtum raudonos schema pasidalinti arba bent pavadinimą parašyti
Atsakyti