Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(dziugita @ 2012 10 23, 21:41)
Iskilo klausimas kaip megzti Flower schema.. 2 INTO 9, 3 INTO 9, 2 INTO 9 ir taip kartoti? ar tik krastuosia 2 INTO 9 o viduje visi 3 INTO 9? Ar 3 INTO 9 megzti tik centre visas kites gelytes 2 INTO 9?

Na skaiciavau skaiciavau, mezgiau, ardziau ir atradau kur suo pakastas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugita: 23 spalio 2012 - 22:41
Ačiū merginos, supratau kaip tuos nups gražiai padaryti. mezgu toliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mia5 @ 2012 10 23, 23:07)
Labas vakaras,
Noriu paklausti tu, kurios mezge skara "Gail".Numezgus 38 eiles Kaip paskui reikia megzti? Ravelry raso kartoti nuo 3 iki 33 septynis kartus, bet atsiliepimuose kai kurios raso kad reik kartoti nuo 23 iki 38?

Ir dar vienas klausimukas - kai jau pradedi kartojima tai ar reikia kreipti kazkoki tai demesi i viduriuka ar tiesiog megzti viska is eiles neziurint i lapeliu  raporta?nezinau ar supratot ko noriu paklausti. Nu pavyzdziui 37 eilej per pati viduri eina 3 akys? tai kaip bus kaip man reikes megzti daugiau lapeliu? Jeigu as gerai suprantu tai kai bus daugiau lapeliu, tai desiniaja puse reikes kartoti iki vidurio kelis kartus ir tada jau pasiekus skaros viduri reikia kairiaja puse kartoti tiek kartu kiek yra lapeliu? Bet kaip tada paskirstyti ta viduriuka?

Nu nezinau ar supratot, nes kuo daugiau bandau paaiskinti, tuo labiau pati nesuprantu ka noriu pasakyti doh.gif , bet gal tos kurios mezge supras apie ka as cia biggrin.gif .

yra keli schemos variantai man rodos. aš turiu tą, kur kartoti reikia 23-38, kiek norit kartų. dėl kartojimo - jeigu dar niekas nepaaiškino, rašykit į až, papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(dziugita @ 2012 10 23, 23:41)
Na skaiciavau skaiciavau, mezgiau, ardziau ir atradau kur suo pakastas wink.gif

gal galetumet pasidalinti ir su manim? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tutsini @ 2012 10 24, 16:10)
gal galetumet pasidalinti ir su manim? ax.gif

aš tai nesuprantu kas jums neaišku 4u.gif Vadovaukitės aklai schema. Kartojasi tik ta dalis, kuri apibrėžta kvadratu ax.gif

o tai reiškia, kad Flower schemoj 2 into 9 mezgasi pradžioj eilės, iš abiejų pusių prie centrinės akies ir pabaigoj eilės. Kitur 3 into 9 mirksiukas.gif Schema naudojat iki centrinės akie, tada centrinė, o tada vėl schema nuo pradžių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 24 spalio 2012 - 15:29
QUOTE(aaagnex @ 2012 10 24, 16:24)
aš tai nesuprantu kas jums neaišku 4u.gif Vadovaukitės aklai schema. Kartojasi tik ta dalis, kuri apibrėžta kvadratu ax.gif

o tai reiškia, kad Flower schemoj 2 into 9 mezgasi pradžioj eilės, iš abiejų pusių prie centrinės akies ir pabaigoj eilės. Kitur 3 into 9 mirksiukas.gif Schema naudojat iki centrinės akie, tada centrinė, o tada vėl schema nuo pradžių 4u.gif

aciu uz paaiskinima 4u.gif bet jau supratau ir pati kur klaida dariau, vietoj 3 sumegztu i kaire ar desine mezgiau po dvi. blush2.gif dabar viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Kaip cia tylu, visos tik mezga rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mezga mezga.
Pagaliau baigiau megzti Fylleryd, šįryt nuo adatėlių nuėmiau. Privargau vistik su nupsais, gražiai nesigavo, o ir pati pabaiga , stuburiukas kai yra, nelabai aiški buvo, tai padariau pagal save. Na kai išsitampė, neblogas vaizdas, bet manau kid mochair nelabai tiko, gražiau būtų iš lino ar vilnelės. Kitą bandysiu iš kitokių siūlų.
Papildyta:

Turiu dar vieną klausimėlį, tik nežinau ar toj temoj klausiu.
Noriu megzti lininę skarą, radau gražių spalvų, bet nežinau kiek siūlų jai reikia. Parduotuvėje ne matkeliuose, o babinose įvairiais svoriais. Kiek ten metrų- pardavėja nežino.
Gal kas neblogai orientuojatės tokiuose reikaluose ir galėtumėt man padėti?
Kaip mūsų lietuviškas linas atitinka metrai- gramai? susukta yra ir po 1 ir po 2 ir po 3. Pačiupinėjus ko gero tinkamiausias storis būtų 2 siūliukų susuktų. Kiek man pirkti?
Atsakyti
įdedu savąją Fylleryd, ataskaitai taip sakant. Ačiū visoms už pagalbą mezgant.

user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal zinote sito salio nerimo schema http://images61.fotk...d4b135_L-vi.jpg g.gif
Atsakyti
Lea Lu kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 10 28, 12:57)
įdedu savąją Fylleryd, ataskaitai taip sakant. Ačiū visoms už pagalbą mezgant.

Kokia grazi wub.gif wub.gif , tokia lengvute lengvute atrodo, taip ir norisi uzsimesti. Kokie cia siulai?
Atsakyti