QUOTE(mia5 @ 2012 10 23, 23:07)
Labas vakaras,
Noriu paklausti tu, kurios mezge skara "Gail".Numezgus 38 eiles Kaip paskui reikia megzti? Ravelry raso kartoti nuo 3 iki 33 septynis kartus, bet atsiliepimuose kai kurios raso kad reik kartoti nuo 23 iki 38?
Ir dar vienas klausimukas - kai jau pradedi kartojima tai ar reikia kreipti kazkoki tai demesi i viduriuka ar tiesiog megzti viska is eiles neziurint i lapeliu raporta?nezinau ar supratot ko noriu paklausti. Nu pavyzdziui 37 eilej per pati viduri eina 3 akys? tai kaip bus kaip man reikes megzti daugiau lapeliu? Jeigu as gerai suprantu tai kai bus daugiau lapeliu, tai desiniaja puse reikes kartoti iki vidurio kelis kartus ir tada jau pasiekus skaros viduri reikia kairiaja puse kartoti tiek kartu kiek yra lapeliu? Bet kaip tada paskirstyti ta viduriuka?
Nu nezinau ar supratot, nes kuo daugiau bandau paaiskinti, tuo labiau pati nesuprantu ka noriu pasakyti
, bet gal tos kurios mezge supras apie ka as cia
.
yra keli schemos variantai man rodos. aš turiu tą, kur kartoti reikia 23-38, kiek norit kartų. dėl kartojimo - jeigu dar niekas nepaaiškino, rašykit į až, papasakosiu.
use google before asking