Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(Gerbera @ 2013 02 21, 21:52)
padarius free dowload man liepia siusti sms ir raso kainas kiek kainuoja, per visus bandziau.

netiesa. Ateičiai, reikia ne į 'reikalavimą' susimokėti žiūrėti, o į dešinę ekrano pusę, bus 60 sek ir tos sekundės mažės. Toliau jau pagal Depositfiles instrukcijas. Ką tik bandžiau, viskas atsisiunčia nemokamai.

Ir dar vienas pamokymas: į Google paiešką įrašius skaros pavadinimą ir žodelį shawl, pasirenkam vaizdus ir gaunam schemas
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 00:04)
netiesa. Ateičiai, reikia ne į 'reikalavimą' susimokėti žiūrėti, o į dešinę ekrano pusę, bus 60 sek ir tos sekundės mažės. Toliau jau pagal Depositfiles instrukcijas. Ką tik bandžiau, viskas atsisiunčia nemokamai.

Ir dar vienas pamokymas: į Google paiešką įrašius skaros pavadinimą ir žodelį shawl, pasirenkam vaizdus ir gaunam schemas

turiu aš jau šitą schemutę tik pamezgiau pradžią ir dabar reikia megzti 5 eilę. Kas paaiškins kaip ją megzt smile.gif tie užmetimai po 3 kraštinių akių ir prieš centrinę akį juk reikalingi?
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 22, 08:41)
turiu aš jau šitą schemutę tik pamezgiau pradžią ir dabar reikia megzti 5 eilę. Kas paaiškins kaip ją megzt smile.gif tie užmetimai po 3 kraštinių akių ir prieš centrinę akį juk reikalingi?

po kraštinių, ripsu mezgamų akių, nereikia papildomo užmetimo. Ir centrinės akies čia nėra.
user posted image

Orientuotis, kur yra centras, padeda mezgimo žymekliai
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 09:07)
Ir centrinės akies čia nėra.

kiek skaičiau centrinę akį daro,jei nenori tų skylių skaros vidurio rašte ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 22, 09:21)
kiek skaičiau centrinę akį daro,jei nenori tų skylių skaros vidurio rašte  ax.gif

teisingai, ačiū, kad pataisėt 4u.gif
Pati kitaip užmetimus pradėjau daryt ir nebeliko tokios 'bėdos', kur susikerta du užmetimai. Tačiau senuoju būdu užmetinėjant, geriau daryt centrinę.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 10:13)
teisingai, ačiū, kad pataisėt  4u.gif
Pati kitaip užmetimus pradėjau daryt ir nebeliko tokios 'bėdos', kur susikerta du užmetimai. Tačiau senuoju būdu užmetinėjant, geriau daryt centrinę.

prašom pasidalinti tuo būdu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anetera @ 2013 02 21, 23:34)
Yra tema su skaru schemomis. Tik jau labai pamirsta verysad.gif

Trikampių skarų schemų lobynas, TIK schemos, BE KOMENTARŲwink.gif

http://www.supermama...howtopic=784918

tai kad cia daug skaru kur jau neatidaro schemu unsure.gif
Atsakyti
aš tai turbūt norėjau dviratį išrast su ta Gail skara. Paprasčiau ten nė būti negali. Atvariau dabar iš eilės 3 aeolian, tai Gaila kurkas paprastesnė. Jau antrą raportą pabaigiau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 22, 10:07)

Orientuotis, kur yra centras, padeda mezgimo žymekliai

Žymekliams puikiai tinka spalvotos sąvaržėlės .
Atsakyti
cia mano tikrai n epirmoji ,bet megstmiausia
http://s020.radikal....630f57e66ef.jpg
viena aeolian dukrai atidaviau ,kita megzta is kidmoherio nenesiojau ,bandziau parduot ,galu gale isardziau ,o sita kaip nekeista patinka,nors spalva tik siaip ,bet siulas su silku tai bent nesiojas smagiai.
dar noriu sweet dreams pradet,bet sustoju ,niekaip neisiverciu is anglu ,gal kas turit jau isversta i lietuviu k.?
Atsakyti
QUOTE(daiveee @ 2013 03 01, 17:58)
cia mano tikrai n epirmoji ,bet megstmiausia
http://s020.radikal....630f57e66ef.jpg
viena aeolian dukrai atidaviau ,kita megzta is kidmoherio nenesiojau ,bandziau parduot ,galu gale isardziau ,o sita  kaip nekeista patinka,nors spalva tik siaip ,bet siulas su silku tai bent nesiojas smagiai.
dar noriu sweet dreams pradet,bet sustoju ,niekaip neisiverciu is anglu ,gal kas turit jau isversta i lietuviu k.?

Labai grazi, gal schemute butu galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2013 03 01, 18:35)
Labai grazi, gal schemute butu galima  blush2.gif

tai kad perrase windousus ir neliko ji pas mane kompe,turiu tik popierini varianta,bet neturiu kaip nuskanuot.as ja kazkada is raverly.com parsisiunciau ,buvo nemokama.reik pasiziuret raverly,o gal kartais kuri mergina is cia mezganciu turi..
Atsakyti