Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

mergaitės būkit geros gal galit GAIL skaros nuorodą įmest? pirmam puslapy tos neveikia jau schmoll.gif šiandien gi dar nesusilaikiau eidama pro lino namus ir nusitėškiau visą babinikę lininių siūliukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 20, 20:22)
mergaitės būkit geros gal galit GAIL skaros nuorodą įmest? pirmam puslapy tos neveikia jau  schmoll.gif  šiandien gi dar nesusilaikiau eidama pro lino namus ir nusitėškiau visą babinikę lininių siūliukų  doh.gif

šitam žurnale,LT aprašymas yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 20, 21:49)

siuntimais jo mokamas. O juk buvo nemakamos schemos....... kur jos dingo? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 20, 21:41)
siuntimais jo mokamas. O juk buvo nemakamos schemos....... kur jos dingo?  verysad.gif

tai kad piratinis tasai žurnalas internete, t.y. nemokamai
Originalas -> Gail (aka Nightsongs)
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2013 02 20, 19:02)
mano pirmoji skaryte, numezgiau per tris dienas  4u.gif  4u.gif  siulas gazzal clasic  smile.gif
http://s4.postimage....0220_145145.jpg

gražu
Atsakyti
Mergaites, gal kuri turit nuoroda i skara gail: cia ta su lapais?
buciau deking, NES NIEKAIP NERANDU
Atsakyti
Gerbera, tu turbut juokauji? Pakelk akis dviem zinutem nuo savo posto i virsu.
Atsakyti
Na tai kad man is nuorodos atidaro tik mokamus, o kazkur buvo nemokami... gal kas sakau turit?
Atsakyti
nu pradėjau tą gail. pradžia viskas aišku pagal aprašymą. Ir dabar jau reikia pradėt shemą nuo 5 eilės. Tai kaip suprantu turi megztis visada 3 kraštinės akys gerosiomis ir tada būtinai užmetimas turi būti? nes pagal shemą tai to lapelio pradžia geroji akis. Tas pats ir su vienos pusės rašto užbaigimu. Juk prieš centrinę akį turi būti užmetimas? Bet jei darau užmetimus, tai jau 7 eilėj akių perteklius pagal raštą. Ar aš kažko nesuprantu? tikiuosi kažkas supras apie ką čia aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2013 02 21, 21:26)
Na tai kad man is nuorodos atidaro tik mokamus, o kazkur buvo nemokami... gal kas sakau turit?

ar tikrai nuorodoj aukščiau mokama g.gif
man atrodo free download yra g.gif

Atsakyti
padarius free dowload man liepia siusti sms ir raso kainas kiek kainuoja, per visus bandziau.

Gal kas galite atsiusti aelian ir gail schemas, ne tos ne tos nerandu. aciu

Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2013 02 20, 22:41)
siuntimais jo mokamas. O juk buvo nemakamos schemos....... kur jos dingo?  verysad.gif

Yra tema su skaru schemomis. Tik jau labai pamirsta verysad.gif

Trikampių skarų schemų lobynas, TIK schemos, BE KOMENTARŲwink.gif

http://www.supermama...howtopic=784918

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anetera: 21 vasario 2013 - 22:39