Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(inesasim @ 2013 02 11, 10:48)
bangelee, labai gražu wub.gif
o kur Jūs tokių gražių siūlų gavot? ax.gif

Siūlus pirkau vukas.lt mirksiukas.gif Dabar galvoju ir apie storesnius, 8/2 g.gif Gal išeitų kas nors gražaus pvz vaikiškos tunikos g.gif .Net rašto jokio nereiktų,pats siūlas savo darbą padarytų g.gif Na čia nuo temos nuklydau blush2.gif
Bet tokia marga skara ar pusskarė jau savaime sunkiau pritaikoma g.gif ,nežinau ar perdaug džiaugiuosi,bet turiu siūlus,reikia sumegzti, tai ir mezgalioju ax.gif
RZK, irgi varijantas ir, jei išverstas pažodžiui, tai teisingiausias.Išeitų numezgus tą trikampį reiktų apversti g.gif Justytei bereikia prisitaikyti sau patogiausią mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 02 11, 12:57)
Išeitų numezgus tą trikampį reiktų apversti g.gif Justytei bereikia prisitaikyti sau patogiausią mirksiukas.gif  smile.gif

Vertimas nepažodžiui , bet arti biggrin.gif biggrin.gif , bandžiau pritaikyt mezgimui , kaip supratau . To trikampio apverst nereikia , nuleidius 66 akis , palikti paskutinę akį ir iš abiejų šonų per tas skylutes , kur buvo uždėtinė akis (yo) darinkti 131 akis . Nuleistos akys bus prie kaklo , prisimegzs krašto ažūras per surinktas akis . Lyg lygiakraštis trikampis 66-66-66 . Gal aiškiau parašiau ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 11 vasario 2013 - 12:25
Dar aiškiau:

[ quote=bangelee,2013 02 11, 12:57]
.Išeitų numezgus tą trikampį reiktų apversti g.gif [/quote]
ne "apverst" , o pasukt , ir surinkinėt šonines akis.
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 02 11, 09:25)
Bandžiau išversti . Mano variantas : pradėti nuo1 akies ,  eilutės - 1užmetimas (YO) ,  gerai  megzt iki galo , taip kartoti , kol bus 66 akys , tada nuimti (bind off) , palikti 1akį , siūlo  nenutraukti , surinkti akis (iš YO -t.y. iš uždėtos akies ) mezginio kraštuose (65+1(pradinė akis)+65) viso 131 akys . Toliau pagal schemas . Man lyg aišku .

Tai aš irgi panašiai išsiverčiau smile.gif

tai aš uždedu 1 akį, ją išmezgu, tada apsuku, uždedu akį, tą kitą išmezgu, vėl apsuku, vėl uždedu akį, kitas 2 išmezgu ir taip iki 66? gerai supratau?

O to bind off nelabai supratau, ten akių sumezgimas, kaip baigiant mezginį?

Čia mano pirmas toks mezginys, aš tik paprastus šalikus ir kojines tesu mezgusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 02 11, 15:01)
Tai aš irgi panašiai išsiverčiau  smile.gif

tai aš uždedu 1 akį, ją išmezgu, tada apsuku, uždedu akį, tą kitą išmezgu, vėl apsuku, vėl uždedu akį, kitas 2 išmezgu ir taip iki 66? gerai supratau?

O to bind off nelabai supratau, ten akių sumezgimas, kaip baigiant mezginį?

Čia mano pirmas toks mezginys, aš tik paprastus šalikus ir kojines tesu mezgusi  smile.gif

Taip, BIND OFF
Atsakyti
Gal kas galetu man padeti? Visai nesuprantu kaip mezgas ta skara, ar yra kazkur nuo pradziu parpdyta kaip megzti, arba kas nors galetu parasyti trumpai koks principas mezgimo. Aciu.
Atsakyti
Oi kad tai buvo jau 1000 kart rasyta. Pasiskaitinek tema atsiversk pacia pirmaja tema kiek pamenu ten puikiai paaiskinta ir pati nuo ten pradejau.
Atsakyti
Na ir dar vieną , dabar jau skarą, parodau ax.gif
Fylleryd, 70 gr tų pačių AADE LONG 8/1
user posted image
Atsakyti
Bangelee, labai gražios tavo skarytės.

Ačiū kad parašei kiek siūlų sumezgei, o tai aš svarsčiau svarsčiau- 1 ar 2 matkelius siūlų pirkt.
Atsakyti
Ačiū, Dera1.Paskutiniu metu aš daugumai darbų rašau sumegztus gramus prie nuotraukų savo albume.Kad neužmirščiau, kad žinočiau kiek siūlų pirkti ir bent tuo būdu sumažinčiau likučių atsargas blush2.gif O, kartais susvėrus tuos likučius, matau ar užteks siūlų kokiam nors gaminiui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelee @ 2013 02 16, 11:35)
Ačiū, Dera1.Paskutiniu metu aš daugumai darbų rašau sumegztus gramus prie nuotraukų savo albume.Kad neužmirščiau, kad žinočiau kiek siūlų pirkti ir bent tuo būdu sumažinčiau likučių atsargas blush2.gif O, kartais susvėrus tuos likučius, matau ar užteks siūlų kokiam nors gaminiui ax.gif

aha, aš sau irgi vis pasižadu kad dabar jau pradėsiu žymėtis, nes amžini svarstymai- kiek siūlų reikės tam ar tam. biggrin.gif bet....visdar to nedarau.
O labai naudingas toks žymėjimasis. smile.gif
Atsakyti
mano pirmoji skaryte, numezgiau per tris dienas 4u.gif 4u.gif siulas gazzal clasic smile.gif
http://s4.postimage....0220_145145.jpg

Atsakyti