Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(AUSRASI @ 2013 02 06, 12:43)
Mergaitės,sakykit,kai mezgate skareles su karoliukais,kur juos pasipilate,kad patogiau būtų ant kabliuko pakabint? Niekaip neišrandu patogumo,kad jie nesiridentų g.gif Ačiū

labukas, aš susiveriu ant perlenkto valo ir po to labai lengva pertraukt per akį 4u.gif
Atsakyti
"Sweet dreams" džiūsta:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 02 09, 21:37)
"Sweet dreams" džiūsta:

wub.gif gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 02 10, 10:44)
wub.gif  gražu  wub.gif

Ačiū , be Jūsų schemos , nebūtų "svajonės" .
Geresnė nuotrauka
user posted image
Kai išdžiūvo , visai gerai atrodo (gražiau nei foto ,jos prastokos ), galima surišti priekyje arba užsimesti per pečius antrą kart , nes mezgiau tą virš 200akių , net siūlų paskutinėj eilėj "spurgiukams" pritrūkau , teko baigt kabliuku .
Taip užkabino mezgimas , žiūrinėju , ką vėl sumazgaliot .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 10 vasario 2013 - 13:03
QUOTE(RZK @ 2013 02 10, 14:00)
Ačiū , be Jūsų schemos , nebūtų "svajonės" .
Geresnė nuotrauka

Kai išdžiūvo , visai gerai atrodo (gražiau nei foto ,jos prastokos ), galima surišti priekyje arba užsimesti per pečius antrą kart , nes mezgiau tą virš 200akių , net siūlų paskutinėj eilėj "spurgiukams" pritrūkau , teko baigt kabliuku .
Taip užkabino mezgimas , žiūrinėju , ką vėl sumazgaliot .

Kaip grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RZK @ 2013 02 09, 22:37)
"Sweet dreams" džiūsta:

begalo puosniai atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Noriu nusimegzti šitą skarą, bet nesuprantu pačios pradžios blush2.gif

Kaip man tą trikampį megzti? Nes kaip suprantu pirmiausia tą trikampį reikia nusimegzti, o po to ant jo kraštų pagal schemas. Taip?
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 02 11, 01:48)
Sveikos  smile.gif
Noriu nusimegzti šitą skarą, bet nesuprantu pačios pradžios  blush2.gif

Kaip man tą trikampį megzti? Nes kaip suprantu pirmiausia tą trikampį reikia nusimegzti, o po to ant jo kraštų pagal schemas. Taip?

jei gerai supratau tai ripsu megzti kol ant virbalų bus 131akis ir tada pasižymėjus centrinę akį pradėti raštą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 11 vasario 2013 - 08:19
O man atrodo, kad reikia užsidėt ant virbalų 66 akis, megzti siaurinant ripsu iki 1 akies, o paskui iš šonų surinkti 131 akį g.gif Bet angliškai nemoku iš viso, galiu ir klysti blush2.gif
Numezgiau dar vieną iš AADE LONG 8/1.Pagarba, kas mezgė už baigiamąją dalį, po akių padvigubinimo doh.gif , nes pačią skarą mezgiau dvi pavakares, bet paskutines 2 eiles dar vieną vakarą, o akis kol nuėmiau, tai vakar visą pusdienį doh.gif Jei megsiu dar, tai pabaigai sugalvosiu kažką kitokio g.gif Ne mano kantrybei blush2.gif
Gavosi vos ne tautinė Drift away ax.gif
user posted image
URL=http://radikal.ru/F/s018.radikal.ru/i522/1302/80/54a32b0c8fed.jpg.html]user posted image[/URL]

Kažkaip ne taip įsikėlė g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bangelee: 11 vasario 2013 - 08:38
QUOTE(bangelee @ 2013 02 11, 08:37)
O man atrodo, kad reikia užsidėt ant virbalų 66 akis,

Gavosi vos ne tautinė Drift away ax.gif

na dabar bijau sumakaluoti,reiktų prisėst ir išsiversti g.gif

thumbup.gif gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte @ 2013 02 11, 02:48)
Sveikos  smile.gif
Noriu nusimegzti šitą skarą, bet nesuprantu pačios pradžios  blush2.gif

Bandžiau išversti . Mano variantas : pradėti nuo1 akies , eilutės - 1užmetimas (YO) , gerai megzt iki galo , taip kartoti , kol bus 66 akys , tada nuimti (bind off) , palikti 1akį , siūlo nenutraukti , surinkti akis (iš YO -t.y. iš uždėtos akies ) mezginio kraštuose (65+1(pradinė akis)+65) viso 131 akys . Toliau pagal schemas . Man lyg aišku .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RZK: 11 vasario 2013 - 10:31
bangelee, labai gražu wub.gif
o kur Jūs tokių gražių siūlų gavot? ax.gif
Papildyta:
RKZ irgi labai gražu - net aš gundausi pradėt skara narplioti
Atsakyti