Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 28, 07:04)
4u.gif merginos,gal pagelbėtumėt,paaiškindamos kaip pradėt  4u.gif
user posted image

schemas turiu,bet nesuprantu  ax.gif nuo kelių akių prasideda ir ....  4u.gif

prasideda nuo išorinio krašto. Pagal norimą dydį nusprendžiat kiek raportų kartosiite motyvą ir tiek akių uždedate. Dažniausiai nuo išorinio krašto pradedant akių reikia kelis šimtus užmesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2013 01 28, 11:04)
prasideda nuo išorinio krašto. Pagal norimą dydį nusprendžiat kiek raportų kartosiite motyvą ir tiek akių uždedate. Dažniausiai nuo išorinio krašto pradedant akių reikia kelis šimtus užmesti  doh.gif

iš kur čia taip sugalvojot? g.gif

užsidedi 2 akis, mezgi 3 eiles. Suki mezginį 90laipsnių kampu. Iš šono prirenki 3 akis. Po 2 iš abiejų kraštų turi. Viso 7 akys.

1 eilė (geroji pusė). 2geros, iš vienos akies išmegzt 3 (gera, užmetimas gera), 1 gera, iš vienos akies išmegzt 3 (gera, užmetimas gera), 2 geros. Viso 11 akių.

ir t.t.

Siūlau nepatingėt ir per youtube pažiūrėt kaip mezgasi, jei kuris angliškas simbolis neaiškus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 sausio 2013 - 11:53
QUOTE(aaagnex @ 2013 01 28, 11:53)

užsidedi 2 akis, mezgi 3 eiles. Suki mezginį 90laipsnių kampu. Iš šono prirenki 3 akis. Po 2 iš abiejų kraštų turi. Viso 7 akys.

1 eilė (geroji pusė). 2geros, iš vienos akies išmegzt 3 (gera, užmetimas gera), 1 gera, iš vienos akies išmegzt 3 (gera, užmetimas gera), 2 geros. Viso 11 akių.

ir t.t.

mezgiau ir as sia puskare, pritariu aaagnex, pradeti reikia sitaip. Tik man nepatiko per dideles skyles ties krastais, kur daromi uzmetimai,kita kart kazka bandyciau keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2013 01 28, 12:15)
mezgiau ir as sia puskare, pritariu aaagnex, pradeti reikia sitaip. Tik man nepatiko per dideles skyles ties krastais, kur daromi uzmetimai,kita kart kazka bandyciau keisti g.gif

aš kitaip dariau, o kitą kartą dar kitaip daryčiau rolleyes.gif Bet paaiškint nemokėsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 01 28, 09:53)

ir t.t.

Siūlau nepatingėt ir per youtube pažiūrėt kaip mezgasi, jei kuris angliškas simbolis neaiškus mirksiukas.gif

nugis persiprašau, reiškia akys pavedė dėl kilpų krypties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2013 01 27, 19:42)
Ačiū merginos.  ax.gif Nuleidinėjau jau 5 nr. virbalais ir laaaabaaaai atrodo laisvom akim (mezgiau Nr. 3,5), bet vis tiek matau, kad šiek tiek "tempia", norėtųsi laisviau. Pati skara dar pasiduotų tempimui, bet va ta paskutinė eilė jau nebeleidžia. Bet antra vertus dydžio šitai tikrai "per akis"  biggrin.gif

aš mezgu 3,5 nuleidinėju 8 nr virbalu, ir tada liuks 4u.gif
Atsakyti
Numezgiau tik vieną skarą, bet čia skaitinėdama radau, kad sumezgus 2 akis, išmezga vieną gerą akį ir vėl sumezga 2 akis, aš taip nuleidinėjau su tais pačiais virbalais, kur mezgiau ir gavosi gerai. Pabandykit, gal aiškiai parašiau.
Atsakyti
Atiduodu jūsų teismui savo pirmąją skarą Echo flower
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2013 01 28, 11:53)

ir t.t.

4u.gif mirksiukas.gif
yuotubei nesugebėjau rasti šitos skaros mezgimo blush2.gif
iš vis aš ten nelabai ką randu blush2.gif

čia kaip suprantu kažkiek eilių reikia megzti vien geromis akimis,o tik po kažkiek prasidės raštas blush2.gif

QUOTE(Spurgita @ 2013 01 28, 16:40)
Numezgiau tik vieną skarą, bet čia skaitinėdama radau, kad sumezgus 2 akis, išmezga vieną gerą akį ir vėl sumezga 2 akis, aš taip nuleidinėjau su tais pačiais virbalais, kur mezgiau ir gavosi gerai. Pabandykit, gal aiškiai parašiau.

aš taip ir nuleidinėjau,gavosi thumbup.gif

ryt pasirodysiu su saviške ax.gif

QUOTE(Spurgita @ 2013 01 28, 19:41)
Atiduodu jūsų teismui savo pirmąją skarą Echo flower

gražu mirksiukas.gif
kokie siūliukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 28, 19:53)
4u.gif  mirksiukas.gif
yuotubei nesugebėjau rasti šitos skaros mezgimo blush2.gif
iš vis aš ten nelabai ką randu  blush2.gif

čia kaip suprantu kažkiek eilių reikia megzti vien geromis akimis,o tik po kažkiek prasidės raštas  blush2.gif

youtubėj ne konkrečios skaros aprašymas. Bet skaitot aprašymą, kuris parašytas ženklais. Tie ženklai, jei nemezgus iš angliško aprašymo nieko nesako. Todėl juos rašai youtubėj ir vietoj vertimo gauni pavyzdį kaip megzt mirksiukas.gif

Viso vertimo nerašysiu. Jeigu kils konkrečių kažkokių neaiškumų - mielai padėsiu mirksiukas.gif o šiaip aprašymas nesudėtingas - net aš nemokanti angų kalbos laisvai sugebėjau suprast 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 28 sausio 2013 - 22:24
QUOTE(aaagnex @ 2013 01 28, 22:23)
youtubėj ne konkrečios skaros aprašymas. Bet skaitot aprašymą, kuris parašytas ženklais. Tie ženklai, jei nemezgus iš angliško aprašymo nieko nesako. Todėl juos rašai youtubėj ir vietoj vertimo gauni pavyzdį kaip megzt mirksiukas.gif

Viso vertimo nerašysiu. Jeigu kils konkrečių kažkokių neaiškumų - mielai padėsiu mirksiukas.gif o šiaip aprašymas nesudėtingas - net aš nemokanti angų kalbos laisvai sugebėjau suprast 4u.gif

4u.gif mirksiukas.gif
tikrai klausimų kils jei galima kreipsiuosi 4u.gif

gal pasakytumėt kiek maždaug metrais suėjo siūlų,turiu du matkelius norimų ir bijau,kad pritrūksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 28, 19:53)
kokie siūliukai  ax.gif

Ačiū už įvertinimą. smile.gif Siūlai Kid mohera, šiaip kokybė siūlų ne kokia, jau spėjo pasivelti. Bet ir pirkau pigius, pabandymui, ar man pavyks numegzti skarą ar ne. Dabar pirksiu geresnius siūlus ir bandysiu Haruni skarą megzt. Tik va kaip su dydžiu pataikyti, ši kaip ir mažoka gavosi, bet dukrai ant kaklo pats tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spurgita: 29 sausio 2013 - 08:41