Aciu busima'ai ir aaagnex uz nuorodas
Sveikos, mezgėjos, gal kartais turit lietuvišką vertimą šios
Dot's Lace skaros aprašymą?
būčiau labai dėkinga
Dot's Lace skaros aprašymą?
būčiau labai dėkinga
Sveikos merginos, gal kas turit Dew Drops skaros lietuviska aprasyma?
[quote=busima,2013 01 21, 14:00]
Tik anglu
Tik anglu
Ačiū patarusioms dėl tampymo. Bandymas Nr.2. Skara Gail: sunaudota 5 su trupučiu Silk Kid Mohair siūlų, paskutinė eilė 517 akių, iš viso 211 eilių . Dar tik "aušta":
Oragė nuostabi skara!
QUOTE(Oragė @ 2013 01 27, 11:20)
Ačiū patarusioms dėl tampymo. Bandymas Nr.2. Skara Gail: sunaudota 5 su trupučiu Silk Kid Mohair siūlų, paskutinė eilė 517 akių, iš viso 211 eilių . Dar tik "aušta":
aš saviškę jau irgi baiginėju,liko 4eilės ir užbaigiamoji eilė,kurią nežinau kaip daryti ne vašeliu ane,kiek įmatau tai nuleistos akys
Orage, graži skara.
Aš irgi baigiau pirmąją savo skarą Echo flower, kaip ir mažoka gavosi, įdomu buvo megzt, nors ir klaidų padariau.
Aš irgi baigiau pirmąją savo skarą Echo flower, kaip ir mažoka gavosi, įdomu buvo megzt, nors ir klaidų padariau.
Orage, labai graži ir didelė skara
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 27, 15:09)
aš saviškę jau irgi baiginėju,liko 4eilės ir užbaigiamoji eilė,kurią nežinau kaip daryti ne vašeliu ane,kiek įmatau tai nuleistos akys
Ačiū merginos. Nuleidinėjau jau 5 nr. virbalais ir laaaabaaaai atrodo laisvom akim (mezgiau Nr. 3,5), bet vis tiek matau, kad šiek tiek "tempia", norėtųsi laisviau. Pati skara dar pasiduotų tempimui, bet va ta paskutinė eilė jau nebeleidžia. Bet antra vertus dydžio šitai tikrai "per akis"
QUOTE(Oragė @ 2013 01 27, 18:42)
Ačiū merginos. Nuleidinėjau jau 5 nr. virbalais ir laaaabaaaai atrodo laisvom akim (mezgiau Nr. 3,5), bet vis tiek matau, kad šiek tiek "tempia", norėtųsi laisviau. Pati skara dar pasiduotų tempimui, bet va ta paskutinė eilė jau nebeleidžia. Bet antra vertus dydžio šitai tikrai "per akis"
aišku tuomet gal man kas antrą išmegzti nuleidinėjant
merginos,gal pagelbėtumėt,paaiškindamos kaip pradėt
schemas turiu,bet nesuprantu nuo kelių akių prasideda ir ....
schemas turiu,bet nesuprantu nuo kelių akių prasideda ir ....