Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

Aciu busima'ai ir aaagnex uz nuorodas aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjos, gal kartais turit lietuvišką vertimą šios user posted image
Dot's Lace skaros aprašymą?
būčiau labai dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kas turit Dew Drops skaros lietuviska aprasyma? ax.gif
Atsakyti
[quote=busima,2013 01 21, 14:00]
Sveikos, mezgėjos, gal kartais turit lietuvišką vertimą šios user posted image

Tik anglu ax.gif
Atsakyti
Ačiū patarusioms dėl tampymo. Bandymas Nr.2. Skara Gail: sunaudota 5 su trupučiu Silk Kid Mohair siūlų, paskutinė eilė 517 akių, iš viso 211 eilių biggrin.gif . Dar tik "aušta":

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 27 sausio 2013 - 11:21
Oragė nuostabi skara! smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2013 01 27, 11:20)
Ačiū patarusioms dėl tampymo. Bandymas Nr.2. Skara Gail: sunaudota 5 su trupučiu Silk Kid Mohair siūlų, paskutinė eilė 517 akių, iš viso 211 eilių  biggrin.gif . Dar tik "aušta":

wub.gif thumbup.gif
aš saviškę jau irgi baiginėju,liko 4eilės ir užbaigiamoji eilė,kurią nežinau kaip daryti g.gif ne vašeliu ane,kiek įmatau tai nuleistos akys g.gif
Atsakyti
Orage, graži skara.
Aš irgi baigiau pirmąją savo skarą Echo flower, kaip ir mažoka gavosi, įdomu buvo megzt, nors ir klaidų padariau. smile.gif
Atsakyti
Orage, labai graži ir didelė skara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 27, 15:09)
wub.gif  thumbup.gif
aš saviškę jau irgi baiginėju,liko 4eilės ir užbaigiamoji eilė,kurią nežinau kaip daryti  g.gif ne vašeliu ane,kiek įmatau tai nuleistos akys  g.gif

Ačiū merginos. ax.gif Nuleidinėjau jau 5 nr. virbalais ir laaaabaaaai atrodo laisvom akim (mezgiau Nr. 3,5), bet vis tiek matau, kad šiek tiek "tempia", norėtųsi laisviau. Pati skara dar pasiduotų tempimui, bet va ta paskutinė eilė jau nebeleidžia. Bet antra vertus dydžio šitai tikrai "per akis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2013 01 27, 18:42)
Ačiū merginos.  ax.gif Nuleidinėjau jau 5 nr. virbalais ir laaaabaaaai atrodo laisvom akim (mezgiau Nr. 3,5), bet vis tiek matau, kad šiek tiek "tempia", norėtųsi laisviau. Pati skara dar pasiduotų tempimui, bet va ta paskutinė eilė jau nebeleidžia. Bet antra vertus dydžio šitai tikrai "per akis"  biggrin.gif

aišku tuomet gal man kas antrą išmegzti nuleidinėjant g.gif
Atsakyti
4u.gif merginos,gal pagelbėtumėt,paaiškindamos kaip pradėt 4u.gif
user posted image

schemas turiu,bet nesuprantu ax.gif nuo kelių akių prasideda ir .... 4u.gif
Atsakyti