bandysiu ir aš parodyti ką nurėpliojau jau po naujų... nuotraukų kokybė prasta su tel. fotkinau... ir pavadinimų tingiu angliškų ieškot, tai tik rašau ką buvau išsivertusi, nes su anglų kalba man prastai, jos iš 2 knygos
sumažintas SNIEGO ANGELO variantas mažinau, nes gavosi labai didelė (siūlai pūkas iš Maximos viso sunaudojau 75 gr. apie 390m.
Žydra itališkos kidmocheros skara Rojaus kvapas sumezgiau 30 gr su karoliukais kurių beveik nematyti, matyt per mažus vėriau beje ištampyti nelabai sekėsi...
Tos pačios spalvos Lietaus spindesys sumezgiau irgi apie 30 gr.
trilijone labal labai grazu
QUOTE(Dolitukeee @ 2013 01 13, 17:31)
trilijone labal labai grazu
ačiū... labai norėčiau nupirkt 1 dalį , gal kas gali parduot?
trilijone - nuostabios skaros ir ištampymai labai gražiai žiūrisi
Trilijone, gražios skaros, ypač pirmoji.
Pradėjau ir aš pirmąją savo gyvenime skarą megzti. Pasirinkau Echoflower, kol viską išsiaiškinau ir pradėjau megzti, tikrai reikėjo laiko, nes su anglų kalba prastai, o dar sutrumpinti paaiškinimai kai kurie iš pradžių atrodė mistiniai Bet dabar jau perėjau prie antros schemos. Taip pat noriu padėkoti mergaitėms už išaiškinimus ankstesnėse temose, be jų nebūčiau susigaudžiusi kas ir kaip. Ačiū jums labai.
Pradėjau ir aš pirmąją savo gyvenime skarą megzti. Pasirinkau Echoflower, kol viską išsiaiškinau ir pradėjau megzti, tikrai reikėjo laiko, nes su anglų kalba prastai, o dar sutrumpinti paaiškinimai kai kurie iš pradžių atrodė mistiniai Bet dabar jau perėjau prie antros schemos. Taip pat noriu padėkoti mergaitėms už išaiškinimus ankstesnėse temose, be jų nebūčiau susigaudžiusi kas ir kaip. Ačiū jums labai.
susiruošiau megzt Gail (aka Nightsongs) skarą ir STOP
visiškai nieko nesuprantu
pradžią jau užsidėjau pagal šitą paaiškinimą gavau po 6 akis kaip suprantu po 3 akis ant kiekvieno virbalo per vidurį turėtų prasidėti raštas ale kaip,kad pirma dalis turi Left ir right side
gal kas pagelbės,nes kol perskaitysiu senas temas (jau pradėjau skaityti jas)
pradžią jau užsidėjau pagal šitą paaiškinimą gavau po 6 akis kaip suprantu po 3 akis ant kiekvieno virbalo per vidurį turėtų prasidėti raštas ale kaip,kad pirma dalis turi Left ir right side
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 14, 21:25)
susiruošiau megzt Gail (aka Nightsongs) skarą ir STOP
jau siunčiuosi LT žurnaliuką,gal kas paaiškės
dašuto
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 15, 00:20)
jau siunčiuosi LT žurnaliuką,gal kas paaiškės
o kokiam LT žurnale yra Gail aprašymas ?
trilijone, nu gražu labai
QUOTE(Garmina @ 2013 01 15, 10:05)
o kokiam LT žurnale yra Gail aprašymas ?
http://buk.ucoz.com/publ/80-1-0-6684
Laba mezgejeles, gal kuri turite schema Ishbel
http://www.ravelry.c.../library/ishbel
ir galetu pasidalinti
http://www.ravelry.c.../library/ishbel
ir galetu pasidalinti