Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

bandysiu ir aš parodyti ką nurėpliojau jau po naujų... nuotraukų kokybė prasta su tel. fotkinau... ir pavadinimų tingiu angliškų ieškot, tai tik rašau ką buvau išsivertusi, nes su anglų kalba man prastai, jos iš 2 knygos
sumažintas SNIEGO ANGELO variantas mažinau, nes gavosi labai didelė (siūlai pūkas iš Maximos viso sunaudojau 75 gr. apie 390m.

user posted image

Žydra itališkos kidmocheros skara Rojaus kvapas sumezgiau 30 gr su karoliukais kurių beveik nematyti, matyt per mažus vėriau beje ištampyti nelabai sekėsi...

user posted image

Tos pačios spalvos Lietaus spindesys sumezgiau irgi apie 30 gr.
user posted image
Atsakyti

trilijone labal labai grazu 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitukeee @ 2013 01 13, 17:31)
trilijone labal labai grazu 4u.gif  4u.gif  wub.gif

ačiū... blush2.gif labai norėčiau nupirkt 1 dalį , gal kas gali parduot?
Atsakyti
trilijone - nuostabios skaros smile.gif ir ištampymai labai gražiai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
Trilijone, gražios skaros, ypač pirmoji.
Pradėjau ir aš pirmąją savo gyvenime skarą megzti. Pasirinkau Echoflower, kol viską išsiaiškinau ir pradėjau megzti, tikrai reikėjo laiko, nes su anglų kalba prastai, o dar sutrumpinti paaiškinimai kai kurie iš pradžių atrodė mistiniai laugh.gif Bet dabar jau perėjau prie antros schemos. Taip pat noriu padėkoti mergaitėms už išaiškinimus ankstesnėse temose, be jų nebūčiau susigaudžiusi kas ir kaip. Ačiū jums labai. 4u.gif
Atsakyti
susiruošiau megzt Gail (aka Nightsongs) skarą ir doh.gif STOP verysad.gif
visiškai nieko nesuprantu unsure.gif blush2.gif
pradžią jau užsidėjau pagal šitą paaiškinimą gavau po 6 akis kaip suprantu po 3 akis ant kiekvieno virbalo per vidurį turėtų prasidėti raštas g.gif ale kaip,kad pirma dalis turi Left ir right side g.gif
gal kas pagelbės,nes kol perskaitysiu senas temas doh.gif (jau pradėjau skaityti jas)
Atsakyti
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 14, 21:25)
susiruošiau megzt Gail (aka Nightsongs) skarą ir  doh.gif  STOP  verysad.gif
visiškai nieko nesuprantu  unsure.gif  blush2.gif
pradžią jau užsidėjau pagal šitą paaiškinimą gavau po 6 akis kaip suprantu po 3 akis ant kiekvieno virbalo per vidurį turėtų prasidėti raštas  g.gif ale kaip,kad pirma dalis turi Left ir right side  g.gif
gal kas pagelbės,nes kol perskaitysiu senas temas  doh.gif (jau pradėjau skaityti jas)

jau siunčiuosi LT žurnaliuką,gal kas paaiškės blush2.gif
Atsakyti
dašuto thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Komilfo*: 14 sausio 2013 - 23:42
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 01 15, 00:20)
jau siunčiuosi LT žurnaliuką,gal kas paaiškės  blush2.gif

o kokiam LT žurnale yra Gail aprašymas ?
Atsakyti
trilijone, nu gražu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2013 01 15, 10:05)
o kokiam LT žurnale yra Gail aprašymas ?

http://buk.ucoz.com/publ/80-1-0-6684
Atsakyti
Laba mezgejeles, gal kuri turite schema Ishbel 4u.gif
http://www.ravelry.c.../library/ishbel

ir galetu pasidalinti g.gif
Atsakyti