Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(ausryteem @ 2012 12 28, 19:22)
gal galima butu sitos skaros schemute gauti,niekur nerandu

Čia yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės,

Seku jus pasislėpusi ir besekdama užsikrėčiau. Taigi, kad nebūti visiškai kiaulaitei bent prisiduodu su rezultatu. Tik iš karto praktiškas klausimas:džiovinimui skarą prisegiojau, atrodė puikiai, o nuėmus, visi galai išsitiesino. Ką darau ne taip? Kaip jūs padarot, kad kampukai smailūs būtų? ax.gif

Štai mano džiovinamas rezultatas:
user posted image

Ir rezultatas nuėmus
user posted image

Atsakyti
Kai labai smarkiai ištempu tuos kampelius, kad labai smailus kampas būtų tai ir laikos jis toks panašiai, o jei tik šiek tiek tai ir man išsitiesia nuėmus nuo adatėlių.
Atsakyti
[quote=Oragė,2012 12 28, 21:12]
Sveikos auksarankės,

Seku jus pasislėpusi ir besekdama užsikrėčiau. Taigi, kad nebūti visiškai kiaulaitei bent prisiduodu su rezultatu. Tik iš karto praktiškas klausimas:džiovinimui skarą prisegiojau, atrodė puikiai, o nuėmus, visi galai išsitiesino. Ką darau ne taip? Kaip jūs padarot, kad kampukai smailūs būtų? ax.gif

Štai mano džiovinamas rezultatas:
user posted image

Labai grazu, tikiuosi ir man kada taip pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 12 28, 21:17)
Kai labai smarkiai ištempu tuos kampelius, kad labai smailus kampas būtų tai ir laikos jis toks panašiai, o jei tik šiek tiek tai ir man išsitiesia nuėmus nuo adatėlių.

Ačiū. Kitą reikės pabandyt mažiau kampukų, bet "aštresnius" padaryt džiovinant. 4u.gif

QUOTE(Arasta77 @ 2012 12 28, 21:18)
Labai grazu, tikiuosi ir man kada taip pavyks  rolleyes.gif

Ačiū.

Pavyks pavyks mirksiukas.gif Virbalus į rankas ir pirmyn. Mano čia pirmasis blynas. Bet megzti buvo labai įdomu ax.gif
Atsakyti
Orage, luxs thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 28, 21:54)
Orage, luxs  thumbup.gif  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 12 27, 20:40)
Merginos,kas uzsiregistravosijos Ravelry,tai ten dalyna kaledines dovanos. 4u.gif 
http://www.ravelry.c...?sort=favorites Pasirenki viena is pattern spaudi "buy it now" (nupirkti),atsidaro langas,spaudziame ant "use a coupon code".Langelije ivedame koda SHARETHELOVE ir schema gauname NEMOKAMAI.  biggrin.gif

Saunuole, kad pasidalinai. 4u.gif Puoku, schemute gavau is karto thumbup.gif
Atsakyti
atnesu is kitos temos 4u.gif

QUOTE(*Komilfo* @ 2012 12 28, 15:55)

dalinuosi tuo ką turiu  4u.gif
balta skara
branching-out.pdf - 1.7 Mb
*
raudona skara
ROSEBUD-tincanknits.pdf - 1.6 Mb
*
geltona skara
SunflowerShawl-8x11.pdf - 3.3 Mb
*
mėlynos kojinės
TORRENT-tincanknits.pdf - 987.9 Kb

Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 12 28, 16:58)
Duoda tik tas schemas, kurios nuorodą paspaudus atsidaro mirksiukas.gif Tiesiog viena autorė savo schemas padovanojo Kalėdų proga 4u.gif

Aisku o as galvojau kad cia akcija atrakcija bet kokiai schemai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Oragė @ 2012 12 28, 21:12)
Sveikos auksarankės,

Seku jus pasislėpusi ir besekdama užsikrėčiau. Taigi, kad nebūti visiškai kiaulaitei bent prisiduodu su rezultatu. Tik iš karto praktiškas klausimas:džiovinimui skarą prisegiojau, atrodė puikiai, o nuėmus, visi galai išsitiesino. Ką darau ne taip? Kaip jūs padarot, kad kampukai smailūs būtų?  ax.gif

grazi skara thumbup.gif as istampau taip kad jau kartais ir adateles linksta kiek galima stipriau ir kad kampukai butu smailus, kai pradziusta ant paciu kampuku uzpurskiu purskiamo krakmolo ir laikau kol visai isdziusta, dazniausiai palieku per nakti. smile.gif
Atsakyti
Orage - o kokie pas tave siūlai? g.gif gal juose bėda? g.gif
Nors aš tampau irgi laaabai stipriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 12 29, 11:33)
Orage - o kokie pas tave siūlai? g.gif gal juose bėda? g.gif
Nors aš tampau irgi laaabai stipriai 4u.gif

Aš irgi pagalvojau apie siūlus, pvz.: man siūlai "mocheriniai" gerai laiko formą ir nuėmus nuo adatų, o "angora" siūlai deja bet man prastokai sad.gif Aš dar kai ištampau drėgną skarą per naktį palieku džiūti o sekančią dieną su garais šiek tiek "pereinu"... smile.gif Kažkur skaičiau forume kad taip daro rolleyes.gif
Atsakyti