Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

Taip taip pusskarė.
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 12 23, 11:25)
Dar atnešu parodyt mamos megztą skarą wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

grazi,kaip vadinasi ji
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 12 23, 11:25)
Dar atnešu parodyt mamos megztą skarą wub.gif

grazi labai, ir spalvyte labai liux tokia smile.gif
Atsakyti
štai pirktos schemos didžiulė pusskara
user posted image
Atsakyti
[quote=son,2012 12 27, 14:35]

miela spalvytė, gražu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos,kas uzsiregistravosijos Ravelry,tai ten dalyna kaledines dovanos. 4u.gif
http://www.ravelry.c...?sort=favorites Pasirenki viena is pattern spaudi "buy it now" (nupirkti),atsidaro langas,spaudziame ant "use a coupon code".Langelije ivedame koda SHARETHELOVE ir schema gauname NEMOKAMAI. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 12 27, 19:40)
Merginos,kas uzsiregistravosijos Ravelry,tai ten dalyna kaledines dovanos. 4u.gif 
http://www.ravelry.c...?sort=favorites Pasirenki viena is pattern spaudi "buy it now" (nupirkti),atsidaro langas,spaudziame ant "use a coupon code".Langelije ivedame koda SHARETHELOVE ir schema gauname NEMOKAMAI.  biggrin.gif

pabandžiau. bet apmokėjimo iš manęs vistiek nori. matyt kažką ne taip darau, nes niekada nesu pirkusi iš Ravelio.
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2012 12 27, 20:41)
pabandžiau. bet apmokėjimo iš manęs vistiek nori. matyt kažką ne taip darau, nes niekada nesu pirkusi iš Ravelio.

Man meta, kad kodas invalid ir prašo pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 12 27, 21:45)
Man meta, kad kodas invalid ir prašo pinigų.

Man irgi schmoll.gif Gal galioja kodukas tam kas per metus kažką jau yra pirkęs.. g.gif
Atsakyti
Man tai veikia ax.gif
Atsakyti
gal ne i ta langeli rasote ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 12 27, 19:40)

Ačiū, Rimusia 4u.gif
paėmiau Sunflower shawl, jei kas norėsit schemutės, rašykit į až
Atsakyti