Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(mazge1979 @ 2012 12 12, 14:40)

o čia maniškė iš plono vilnos siūliuko ir koreaguota savaip, spalva realiai t. violetinė, ko mėlyna padarė neįsivaizduoju ir foto susiliejo  ax.gif

wub.gif wub.gif nuostabiai atrodo.
Aš taip ir neprisėdu saviškės užbaigti. doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras. Pagaliau ryžausi pabandyti nusimegzti AEOLIAN SHAWL. Pradėjau kaip parašyta. Pirma schema Set-up Chart puikiai pavyko. Bet turiu problemų su antrąją. nesuprantu kur klaidą padariau. baigusi pirmą schemą, neskaitant pirmųjų trijų akių ripsu, iki vidurinės akies yra 23 akys. O antrosios schemos tik 17 akių. nesuprantu kur dar 6 akys? kaip man megzti, kad gautųsi?
Skarosa aprašymas http://knitty.com/IS...PATTaeolian.php

Skaičiau ir pačią pirmą temą, o paaiškinimo kas ne taip neradau verysad.gif
Papildyta:
Oj atsiprašau..tereikėjo tik parašyti, pažiūrėti dar kartą ir atrodo supratau. Kokia aš kvaila doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivile.simona: 14 gruodžio 2012 - 21:39
labuks sėdau megst snow angel ir susimėčiau... nenuskaitau schemos... kas tas 3? kas tie žali langeliai? jau matau , kad nuleisiu rankas... bet juk iveikiau atrodo sunkesnes skaras, o čia puskarė... Beje kaip suprast puskarės mezgimą, pirmiausiai mezgama tik gerosiomis akimis, o kiek? susimėčiau kaip visada... tokios gražios tos puskarės , o dar kalėdoms minimum vieną turiu numegst...
Atsakyti
norali, tavo puskarė nuostabi wub.gif
būkit geros užveskit puskarės mezgimo ant kelio? ar pradžia taip pat kaip skarų, o kaip didėja akių skaičius doh.gif nu vat visai žiopla esu žiūriu ir nesuprantu... kaip ten kraštas dvi ripso ir kip toliau?
Atsakyti
nu pradėjau ... ar užtenka kiekvienai eilei pridėt po 4 užmetimus (po du iš kiekvieno šono?...) ar užtektinai greit platės? nu bandau... kas bus tas 4u.gif
Atsakyti
Aš kaip tik pabaigiau sweet dreams dabar. Tai platinau geroj eilėj po 4 akis, blogoj tik po 2. Pilnai užtenka pločio rolleyes.gif Taip platinau ne pati sugalvojus - viskas yra parašyta aprašyme mirksiukas.gif Tik aš nenorėjau didelių skylių, tai blogoj pusėj persuktom akim platinau rolleyes.gif
Atsakyti
visi tie spalvoti tai ten kur karoliukai dedas, o 3 tai yra is vienos akis tris ismegzti ten taip platinama gerojoj pusej pusskare.
Atsakyti
ačiū mergaitės Vakar mezgiau ir numezgiau jau iki 170 akių... bet platinau tik iš gerosios pusės iš šonų po dvi. Bijau, kad bus mažai, kad iš blogosios neplatinau... kaip manot ardyt?
Atsakyti
QUOTE(trilijone @ 2012 12 16, 10:19)
ačiū mergaitės  Vakar mezgiau ir numezgiau jau iki 170 akių... bet platinau tik iš gerosios pusės iš šonų po dvi. Bijau, kad bus mažai, kad iš blogosios neplatinau... kaip manot ardyt?

pagal mane tai bus blogai g.gif Nu bet jeigu ant valinių virbalų mezgi - taigi ištempk ir pasižiūrėk ax.gif Man rodos neis ištiest ripsinio kraščiuko g.gif
Atsakyti
aš pirmą kart mezgiau puskarę ax.gif , na ji labai paprasta mirksiukas.gif tai pradžia jos nuo kiauraraščio, o gerųjų akių dalis mezgama nebaigtomis eilėmis, buvau nustebusi, galvojau, kad kaip ir skarose pradėti reikia nuo viršaus ir kelių akių smile.gif
aaagnex o tavoji sweet dreams mezgasi kaip ir skara, nuo gerųjų akių rašto?
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2012 12 16, 11:26)
aš pirmą kart mezgiau puskarę ax.gif , na ji labai paprasta mirksiukas.gif tai pradžia jos nuo kiauraraščio, o gerųjų akių dalis mezgama  nebaigtomis eilėmis, buvau nustebusi, galvojau, kad kaip ir skarose pradėti reikia nuo viršaus ir kelių akių smile.gif
aaagnex o tavoji sweet dreams mezgasi kaip ir skara, nuo gerųjų akių rašto?

Taip mirksiukas.gif Prasideda nuo 7 akių 4u.gif
Atsakyti
Manoji Sweet dreams 4u.gif

user posted image

user posted image

raštas ir karoliukai iš arčiau ax.gif
user posted image
Atsakyti