Labas vakaras. Pagaliau ryžausi pabandyti nusimegzti AEOLIAN SHAWL. Pradėjau kaip parašyta. Pirma schema Set-up Chart puikiai pavyko. Bet turiu problemų su antrąją. nesuprantu kur klaidą padariau. baigusi pirmą schemą, neskaitant pirmųjų trijų akių ripsu, iki vidurinės akies yra 23 akys. O antrosios schemos tik 17 akių. nesuprantu kur dar 6 akys? kaip man megzti, kad gautųsi? Skarosa aprašymas http://knitty.com/IS...PATTaeolian.php
Skaičiau ir pačią pirmą temą, o paaiškinimo kas ne taip neradau Papildyta: Oj atsiprašau..tereikėjo tik parašyti, pažiūrėti dar kartą ir atrodo supratau. Kokia aš kvaila
labuks sėdau megst snow angel ir susimėčiau... nenuskaitau schemos... kas tas 3? kas tie žali langeliai? jau matau , kad nuleisiu rankas... bet juk iveikiau atrodo sunkesnes skaras, o čia puskarė... Beje kaip suprast puskarės mezgimą, pirmiausiai mezgama tik gerosiomis akimis, o kiek? susimėčiau kaip visada... tokios gražios tos puskarės , o dar kalėdoms minimum vieną turiu numegst...
norali, tavo puskarė nuostabi būkit geros užveskit puskarės mezgimo ant kelio? ar pradžia taip pat kaip skarų, o kaip didėja akių skaičius nu vat visai žiopla esu žiūriu ir nesuprantu... kaip ten kraštas dvi ripso ir kip toliau?
Aš kaip tik pabaigiau sweet dreams dabar. Tai platinau geroj eilėj po 4 akis, blogoj tik po 2. Pilnai užtenka pločio Taip platinau ne pati sugalvojus - viskas yra parašyta aprašyme Tik aš nenorėjau didelių skylių, tai blogoj pusėj persuktom akim platinau
ačiū mergaitės Vakar mezgiau ir numezgiau jau iki 170 akių... bet platinau tik iš gerosios pusės iš šonų po dvi. Bijau, kad bus mažai, kad iš blogosios neplatinau... kaip manot ardyt?
ačiū mergaitės Vakar mezgiau ir numezgiau jau iki 170 akių... bet platinau tik iš gerosios pusės iš šonų po dvi. Bijau, kad bus mažai, kad iš blogosios neplatinau... kaip manot ardyt?
aš pirmą kart mezgiau puskarę , na ji labai paprasta tai pradžia jos nuo kiauraraščio, o gerųjų akių dalis mezgama nebaigtomis eilėmis, buvau nustebusi, galvojau, kad kaip ir skarose pradėti reikia nuo viršaus ir kelių akių aaagnex o tavoji sweet dreams mezgasi kaip ir skara, nuo gerųjų akių rašto?
aš pirmą kart mezgiau puskarę , na ji labai paprasta tai pradžia jos nuo kiauraraščio, o gerųjų akių dalis mezgama nebaigtomis eilėmis, buvau nustebusi, galvojau, kad kaip ir skarose pradėti reikia nuo viršaus ir kelių akių aaagnex o tavoji sweet dreams mezgasi kaip ir skara, nuo gerųjų akių rašto?