Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(Liutasi @ 2012 10 16, 17:22)

įmeskit man emailą į až, atsiųsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 10 16, 12:35)
O Angora2 skaroms tinka? Kazkur skaiciau pasisakymuose, kad neissitampo, o ir siaip mezgeja rase, kad daugiau gyvenime skaru is Angoros2 nebemegs. Nes planavau pati skarai situos siulus pirkti-ir suabejojau...

pirma ir turbut paskutine mezgiau . Man skaros tik is kid moherio patinka. nu arba is vilneles ant kaklo uzvyniot
QUOTE(Liutasi @ 2012 10 16, 17:22)
blush2.gif  ax.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:
Labai graži.  wub.gif Didelė gavosi?  g.gif Gal reikės mažinti pagal raštą? Nes šiaip jie rašo, kad apie 400 metų siūlo reikia.

norejau dideles DOVANAI nezinau ar daugiau ar maziau ka as ten dariau ( seniai buvo) , bet ta antra rasto dalis labai isplatejo, tai eileje gal ir po 1000 akiu budavo .... ijau pameluot, nu et labai daug
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 16, 19:40)
įmeskit man emailą į až, atsiųsiu smile.gif

O kokia cia turit ir galit pasidalinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 10 17, 10:08)
O kokia cia turit ir galit pasidalinti? 4u.gif

Ethereal. turiu ir kitų, bet kalbėjom būtent apie šitą smile.gif

visgi kalbėjom apie Mariposą, tik aš susimaišiau visiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 17 spalio 2012 - 09:51
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 17, 09:15)
Ethereal. turiu ir kitų, bet kalbėjom būtent apie šitą smile.gif

aaa. Atsisiunciau sita ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 17 spalio 2012 - 09:21
man angora2 ir nepatinka, bet dabar megziu, draugė tokius siūlus nusipirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 10 15, 07:57)

Man iš šitos nuorodos Farandole labai patinka - gal ir susigundyčiau jąja mirksiukas.gif

QUOTE(Liutasi @ 2012 10 15, 20:09)
Aš jungčiausi tikrai. Kaip tik baigiu frozen leaves. Liko tik nuo virbalų nuimti.
Tačiau dabar nužiūrėjus Etheral triangular shawl  wub.gif  blush2.gif arba Mariposa by Marisa Hernandez (tik kad ji mokama).  g.gif
Ethereal

Mariposa

O Mariposa aš kątik baigiau ir šviežiai nuo adatėlių nuėmiau - reikia tik nufotografuot gražiai ax.gif Be galo graži skara, bet....tikrai tikrai didelėėėė doh.gif
Atsakyti
ZetorJatta Saukko

http://www.google.co...lHOeA4gTg2oGICQ

kuo daugiau as i sia skara ziuriu, tuo labiau ji man patinka. Grazi ji ir is storesniu siulu ir is visai plonyciu.
Atsakyti
bandysiu megzt Fylleryd, gal kas padėtumėte su aprašymu.

o paskui Ethereal, irgi pagalbos reiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lea Lu: 18 spalio 2012 - 12:16
merginos, gal galite padėti, prisiregistravau šiaip taip Ravelry, bet nesuprantu, kaip rast norimą skarą.
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 10 18, 13:52)
merginos, gal galite padėti, prisiregistravau šiaip taip Ravelry, bet nesuprantu, kaip rast norimą skarą.

spausti viršuje ant patterns. tada pasirinkti knitting. ir paieškoje įrašyti pavadinimą, arba shawl jeigu ieškai skaros.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 18, 14:49)
spausti viršuje ant patterns. tada pasirinkti knitting. ir paieškoje įrašyti pavadinimą, arba shawl jeigu ieškai skaros.

o kai jau radau skarą, kaip paspausti kad matyčiau raštą?
Atsakyti