Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(norali @ 2012 12 08, 23:28)
sveikos 4u.gif
nusimezgiau puskarę, kuri man labai patinka blush2.gif  pasirodysiu  ax.gif siūliukai AADE LÕNG 8/1

Norali, labai gražiai žiuris thumbup.gif

QUOTE(bangelee @ 2012 12 09, 00:13)
Norali, labai graži wub.gif Ar tau nebuvo tie siūliukai vietom per daug ploni g.gif Parsisiunčiau ir aš jų, pabandžiau megzt, bet vietom vos ne siuvimo siūlo storis mane išgąsdino, bijau, kad, tampant skarą, jie man sutrūks doh.gif,nes jie net sukti nėra. Ir sustojau blush2.gif O planuos buvo 3 pusskarės vaikams  Kalėdoms ax.gif

Na, kai kada pasitaiko tie paplonejimai, bet šiaip jie netrukdo, bent jau man. O jei buna itin plona - aš nutraukiu ir surišu mazgiuka truputlį toleliau kur tvirtesnis siuliukas.

Ta proga kaip tik ir pasirodau su žviežut žviežutele Fylered btent iš Aade long siuliuku ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 09 gruodžio 2012 - 09:22
Ačiū, mergaitės 4u.gif pati puskarė paprastutė, visas gražumas dėl siūlų mirksiukas.gif

bangelee
, matau jau angulytė parašė dėl siūlų mirksiukas.gif ploni jie tokie, bet man nenutrūko, tampiau tikrai "stipriai", atlaikė smile.gif
schemutė yra čia ir nemokama http://www.ravelry.c...indian-feathers

angulyte graži tavoji Fylered btent thumbup.gif

aš ją mezgiau iš storesnio siūliuko
user posted image

Atsakyti
QUOTE(norali @ 2012 12 09, 17:33)

schemutė yra čia ir nemokama

dėkui 4u.gif
Atsakyti
norali, angulyte, labai gražūs darbeliai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2012 12 09, 18:33)
angulyte graži tavoji Fylered btent thumbup.gif

Maciau,kad klaida padariau - pas mane klaviaturoj lietuviškos raides ko tais atsisake - tai per velai pamaciau. blush2.gif

O is kokiu siuliuku tu mezgei? Gal Baltikos?

QUOTE(rubinuolė @ 2012 12 09, 19:42)
norali, angulyte, labai gražūs darbeliai  thumbup.gif  wub.gif

Aciu Rubinuole 4u.gif

Siandien vel pasirodysiu is tu paciu Aade long siuliuku Sparrowette skariuke

user posted image
Atsakyti
sveikos,mergaites,gal kuri galit parduoti 1 ir 2 knygas,kurias siuntetes? wub.gif as kaip visada nespejau pamatyt kada organizavotes doh.gif
Atsakyti
Norali pusskarė tiesiog pritrenkianti wub.gif
jau spalvytė kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2012 12 11, 11:14)
sveikos,mergaites,gal kuri galit parduoti 1 ir 2 knygas,kurias siuntetes? wub.gif as kaip visada nespejau pamatyt kada organizavotes doh.gif

turiu antrą dalį 4u.gif
Atsakyti
grau labai, mergaitės 4u.gif

o čia maniškė iš plono vilnos siūliuko ir koreaguota savaip, spalva realiai t. violetinė, ko mėlyna padarė neįsivaizduoju ir foto susiliejo ax.gif

user posted image
Atsakyti
unreal wub.gif
Atsakyti
o kur perkate siulus skaroms?
Atsakyti
Mazge1979, labai graži skariuke thumbup.gif
Atsakyti