Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 07, 17:23)
Mergytės, gal galit ką patarti.
Mezgu Springtime Banditką. Nenoriu mocheros. Bet reikia kad būtų labai švelnu ir nedirgintų, ir dar kad plaukelių minimaliai. Bandau iš Alize Kaschmir, ten lyg ir 100 procentinė vilnelė, bet mezginys man nepatinka, kažkoks kaip stagaras rankose jaučiasi. Kaip jį paminkštint? Ir išvis ar įmanoma? O gal patartumėt kažkokius kitus siūlus? Neitin brangius.

Savąją Banditką mezgiau iš Alize Cashmira, taip pat 100% vilnelė. Tai išskalbus nebebuvo stagaras. Tik tiek, kad kažkiek kandimo turi. Tačiau man jis asmeniškai netrukdo - žmogum jaučiuosi biggrin.gif Jei bėda tik dėl 'stagaro', tai nereikia keisti siūlų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 12 07, 19:00)
Savąją Banditką mezgiau iš Alize Cashmira, taip pat 100% vilnelė. Tai išskalbus nebebuvo stagaras. Tik tiek, kad kažkiek kandimo turi. Tačiau man jis asmeniškai netrukdo - žmogum jaučiuosi  biggrin.gif Jei bėda tik dėl 'stagaro', tai nereikia keisti siūlų wink.gif

Oi, dėl kandimo bus prastai, mano draugė labai jautri. verysad.gif vadinas teks ieškot kitokių siūlų.
O skaras iš vilnelės irgi tampot kaip ir mocherines? man kažkaip ranka nekyla vilnelę adatėlėmis smaigstyti. gal kitaip reikia?
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 07, 18:10)
O skaras iš vilnelės irgi tampot kaip ir mocherines? man kažkaip ranka nekyla vilnelę adatėlėmis smaigstyti. gal kitaip reikia?

tampau su adatėlėm, tam kad simetriška būtų. Bet jei yra sugebėjimų su lygintuvu tą simetriją išgaut, tai užtenka vadovautis siūlų gamintojo ženkliukais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 12 07, 19:41)
tampau su adatėlėm, tam kad simetriška būtų. Bet jei yra sugebėjimų su lygintuvu tą simetriją išgaut, tai užtenka vadovautis siūlų gamintojo ženkliukais wink.gif

lotuliukas.gif deja, sugebėjimų tokių nerasta. biggrin.gif vadinasi lieka adatėlės. biggrin.gif
Atsakyti
Merinosu vilna tada bandyk bus super silta ir be pukeliu ir nekanda, tik kad 30 litu matkis kainuoja, bet ten ju daug labai (metrazas).
Man atrodo as turiu kasmyro tikro nusipirkus verpalu parduotuvej tai irgi super duper, brangoka, bet metru visa daugybe, nes labai plonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moniqy: 07 gruodžio 2012 - 20:42
Sveikos darbstuoles ir groziu kurejos. Labai uzsimaniau sitokia skara tureti,bet nerandu schemos. Gal turit ir negaila pasidalint ? http://www.ravelry.c.../schultertuch-c
Atsakyti
Inesiuuu, aš tikrai turiu, nes esu mezgusi.Priprašysiu dukrą, gal suras kur kompiuteryje esu schemas padėjus blush2.gif , o jei ne, tai iš atsispausdintų ant popieriaus persiųsiu.O pačiai surast manau man taip greit neišeis.Nebent, jei kas greičiau tau įkels g.gif
Atsakyti
Didelis aciu wub.gif laputaitesola@gmail.com 4u.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
nusimezgiau puskarę, kuri man labai patinka blush2.gif pasirodysiu ax.gif siūliukai AADE LÕNG 8/1

user posted image

user posted image
Atsakyti
Norali, labai graži wub.gif Ar tau nebuvo tie siūliukai vietom per daug ploni g.gif Parsisiunčiau ir aš jų, pabandžiau megzt, bet vietom vos ne siuvimo siūlo storis mane išgąsdino, bijau, kad, tampant skarą, jie man sutrūks doh.gif,nes jie net sukti nėra. Ir sustojau blush2.gif O planuos buvo 3 pusskarės vaikams Kalėdoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2012 12 08, 22:28)
nusimezgiau puskarę, kuri man labai patinka blush2.gif  pasirodysiu  ax.gif

Nuostabi wub.gif
Gal schemutės nuorodą įmestumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2012 12 08, 22:28)

nusimezgiau puskarę, kuri man labai patinka blush2.gif  pasirodysiu  ax.gif siūliukai AADE LÕNG 8/1

Labai labai grazi wub.gif
Atsakyti