Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

Išbandžiau visus tris būdus tų trijų akių sumezgimo, tai ko gero greičiausias yra Knifofijos 4u.gif

Nu ką kimbu į darbus, taip geranoriškai padedat, jei vėl kas bus neaišku kreipsiuos į jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2012 12 05, 23:44)
Nukabinat dvi akis iš kairės ant dešinio virbalo, uždedat jas persukusios atgal ant kairio ir išmezgat visas tris kartu, vidurinė akis gula per viduriuką gražiai, nebereikia jokių pagalbinių virbalų ir palaidų akių gaudyt. Pabandykit, lengva ir greita.  Nelabai moku aiškinti, jei kas klauskit.

Ir aš taip mezgu blush2.gif
Vis pagalvoju, kad reikėtų pamėginti kaip aprašymuose rašo, bet vis nepamėginu. man kažkaip paprasčiau atrodo šitaip
Atsakyti
Prasausi ir as pagalbos. Osinkos man neatidaro puslapiu. g.gif
Mezgu Echo Flower Shawl , nevisus zenklus suprantu unsure.gif Katik mezgusios gal isverstumete rolleyes.gif Dabar ties 13 eile sustojau sk2p...
Atsakyti
sk2p 4u.gif
Atsakyti
birucaite, užkrėtei, mezgu ją ir aš. tamsi violetinė wub.gif bet plonas siūlas taip kaip foto nesigaus. laisvai mezgu, noriu laisvos
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 12 06, 14:49)
birucaite, užkrėtei, mezgu ją ir aš. tamsi violetinė  wub.gif  bet plonas siūlas taip kaip foto nesigaus. laisvai mezgu, noriu laisvos

thumbup.gif thumbup.gif lauksim su galutinio rezultato kas gausis. Pas mane storokas siūlas, smagiai mezgas ir visai gražiai atrodo, nu bet man ta juoda spalva tai visą vaizdą gadina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 12 06, 15:10)

4u.gif aciukas,as irgi youtube atsiminiau,kai jau parasiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 12 06, 15:10)

bet paskut. zenklo (trikampio) p nupps tog nerandu unsure.gif

pradzia jau 3k. jau mezgu ax.gif ,ant margu siulu rastas nesimato - negrazu man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaj-a @ 2012 12 06, 20:46)
bet paskut. zenklo (trikampio) p nupps tog nerandu  unsure.gif

pradzia jau 3k. jau mezgu  ax.gif ,ant margu siulu rastas nesimato - negrazu man  rolleyes.gif

tuščiaviduris trikampis visur eina virš N ženklo - abu sudaro visumą. Nelyginėj eilėj išmezgamos su užmetimais 7-9 akys, grįžtant raštu atgal ( lyginėj eilėj) visi jie sumezgami išvirkštine akim. Internete/youtube'j reiktų ieškot kaip mezgami nupps'ai ir viskas bus aišku. Yra keli būdai, todėl galima pasirinkti sau patogesnį.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 12 06, 22:06)
tuščiaviduris trikampis visur eina virš N ženklo - abu sudaro visumą. Nelyginėj eilėj išmezgamos su užmetimais 7-9 akys, grįžtant raštu atgal ( lyginėj eilėj) visi jie sumezgami išvirkštine akim. Internete/youtube'j reiktų ieškot kaip mezgami nupps'ai ir viskas bus aišku. Yra keli būdai, todėl galima pasirinkti sau patogesnį.

sios temos 5 puslapyje yra paaiskinimas kaip juos daryti
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 10 22, 12:57)
http://www.youtube.c...h?v=GSIzYLbasHY

čia parodyta, kaip nupsai daromi vašelio pagalba smile.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 12 06, 22:06)

QUOTE(tutsini @ 2012 12 07, 00:36)
sios temos 5 puslapyje yra paaiskinimas kaip juos daryti

aciu labai. As juos pasiziurejau ,buciau irgi su vaseliu sunerusi iskarto unsure.gif Dabar tada tik isvirkscioje puseje drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergytės, gal galit ką patarti.
Mezgu Springtime Banditką. Nenoriu mocheros. Bet reikia kad būtų labai švelnu ir nedirgintų, ir dar kad plaukelių minimaliai. Bandau iš Alize Kaschmir, ten lyg ir 100 procentinė vilnelė, bet mezginys man nepatinka, kažkoks kaip stagaras rankose jaučiasi. Kaip jį paminkštint? Ir išvis ar įmanoma? O gal patartumėt kažkokius kitus siūlus? Neitin brangius.
Atsakyti