Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(birucaite @ 2012 12 04, 20:06)
Gal atsiras kas yra mezge sita skaryte ir gales padeti su jos aprasymu ir zenklu isaiskinimu g.gif  Buciau labai dekinga  4u.gif

user posted image

Skaros aprašymas

o kas neaišku? megzti nemezgiau, bet iš nuotraukos viskas lyg ir suprantama.
Atsakyti
birucaite, tau reikia ženklų aprašymo vertimo iš rusų ar nesupranti kaip pradėti? patikslink.
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 12 03, 20:00)
2 matkiuku uztenka  4u.gif

QUOTE(kapseika @ 2012 12 03, 21:04)
Man suejo apie 35 g. silkmocherio.

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 04, 19:26)
o kas neaišku? megzti nemezgiau, bet iš nuotraukos viskas lyg ir suprantama.

QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 04, 19:59)
birucaite, tau reikia ženklų aprašymo vertimo iš rusų ar nesupranti kaip pradėti? patikslink.

Aha iš nuotraukos ir aš sakiau, kad paprasta ir prisižadėjau numegzti biggrin.gif .
Reiktų ženklų aprašymo vertimo ir pačios skaros mezgimo pradžioj užstrigau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2012 12 05, 09:29)
Aha iš nuotraukos ir aš sakiau, kad paprasta ir prisižadėjau numegzti  biggrin.gif .
Reiktų ženklų aprašymo vertimo ir pačios skaros mezgimo pradžioj užstrigau doh.gif  blush2.gif

iš aprašymo tai nesupratau ką ten sukiot tiek kartų. g.gif
ar esi mezgusi skarą? pasižiūrėk kaip megzti pačioje pradžioje. ( dabar staigiai nerandu pavyzdžio, bet galima keliais būdais, mūsų temoje nekartą buvo kalbėta.). tau reikia kad būtų 15 akių viso išmegzta. tada raštas.
išvirkščiojoje pusėje mezgasi pagal raštą- geros gerosiomis, išvirkščios išvirkščiosiomis. 2 kraštinės akys visada mezgasi gerosiomis.
tuščias kvadratėlis- geroji.
mažas brūkšniukas kvadratėlyje- išvirkščioji
rutuliukas o- užmetimas
didelis įstrižas brūkšniukas pasviręs kairėn \- 2akys sumegztos į kairę.
didelis įstrižas brūkšniukas pasviręs dešinėn /- 2akys sumegztos į dešinę.
T raidelė- 3 sumegztos kartu
kaip jas megzti, susirask yutubėje, ten bus aiškiau parodyta, jei nesuprasi tada klausk. aš mezgu akis nestandartiškai, tai mano aiškinimas nelabai atitiks kaip reikia daryti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lea Lu: 05 gruodžio 2012 - 17:11
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 05, 17:09)
iš aprašymo tai nesupratau ką ten sukiot tiek kartų.  g.gif
ar esi mezgusi skarą? pasižiūrėk kaip megzti pačioje pradžioje. ( dabar staigiai nerandu pavyzdžio, bet galima keliais būdais, mūsų temoje nekartą buvo kalbėta.). tau reikia kad būtų 15 akių viso išmegzta. tada raštas.
išvirkščiojoje pusėje mezgasi pagal raštą- geros gerosiomis, išvirkščios išvirkščiosiomis. 2 kraštinės akys visada mezgasi gerosiomis.
tuščias kvadratėlis- geroji.
mažas brūkšniukas kvadratėlyje- išvirkščioji
rutuliukas o- užmetimas
didelis įstrižas brūkšniukas pasviręs kairėn \- 2akys sumegztos į kairę.
didelis įstrižas brūkšniukas pasviręs dešinėn /- 2akys sumegztos į dešinę.
T raidelė- 3 sumegztos kartu
kaip jas megzti, susirask yutubėje, ten bus aiškiau parodyta, jei nesuprasi tada klausk. aš mezgu akis nestandartiškai, tai mano aiškinimas nelabai atitiks kaip reikia daryti.  biggrin.gif

Esu mezgus kelias skaras, einu bandyti pagal jų pradžią, gal pasiseks. O šiaip lyg jau ir viskas aišku, bent jau pasiskaičius ženklų reikšmes bigsmile.gif
Didelis ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birucaite @ 2012 12 05, 18:23)

ten tik ta T labai bjauriai mezgasi, kur 3 kartu sumegztos. man ji nepatinka.
nes pirmą ir antrą reikia nukelti. tada išmegzti trečiąją. antrą nukelti ant pagalbinio virbalo arba šiaip- palikti ore plazdenti, trečią išmegztą akį pertraukti per pirmąją, o tada ir per antrąją. gaunasi gražus sumezgimas kaip nuotraukoje matosi.
na ką, linkiu sėkmės. 4u.gif lauksim vaizdų biggrin.gif
jei dar bus kas neaišku, klausk. bandysiu padėt.
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 05, 18:45)

na ką, linkiu sėkmės.  4u.gif  lauksim vaizdų  biggrin.gif
jei dar bus kas neaišku, klausk. bandysiu padėt.

Tas T sumezgimas tai doh.gif Nu bet gal pavyks, labai aiškiai surašėt thumbup.gif
Vaizdo gero gali ir nebūti biggrin.gif Juodi siūlai, o man jie nepatinka, bet kad jau tokius pasirinko ...
Atsakyti
o ta T, tai nėra taip, kad viršuj turi būt vidurinė akis? Jeigu taip, tai aš sukeičiu pirmą akį su antra vietom ir sumezgu visas 3 kartu paprastai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 12 05, 22:15)
o ta T, tai nėra taip, kad viršuj turi būt vidurinė akis? Jeigu taip, tai aš sukeičiu pirmą akį su antra vietom ir sumezgu visas 3 kartu paprastai ax.gif

taip. smile.gif
aš naudoju visada spec. pagalbinį virbalą, man taip patogiau. bet reiks ir tavąjį metodą pabandyt, ne visada gi po ranka virbaliukas reikalingas būna. ačiū. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 05, 22:24)
taip. smile.gif
aš naudoju visada spec. pagalbinį virbalą, man taip patogiau. bet reiks ir tavąjį metodą pabandyt, ne visada gi po ranka virbaliukas reikalingas būna. ačiū. smile.gif

Nukabinat dvi akis iš kairės ant dešinio virbalo, uždedat jas persukusios atgal ant kairio ir išmezgat visas tris kartu, vidurinė akis gula per viduriuką gražiai, nebereikia jokių pagalbinių virbalų ir palaidų akių gaudyt. Pabandykit, lengva ir greita. Nelabai moku aiškinti, jei kas klauskit.
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 04, 19:59)

Tema su ženklų aiškinimais thumbup.gif
http://club.osinka.r...hlight=#1527680
Atsakyti