Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(diasaja @ 2012 12 01, 20:46)
Merginos, kurios mezgėte ir skaras, ir pusskares 4u.gif Kurias labiau patinka nešioti? Aš kol kas tik skaras mezgiau, gundausi pusskarei rolleyes.gif

Buvau numezgusi vieną pusskarę. Laaabai ilga ji man gavosi. Gal virš 2 m. Niekaip nerasdavau kaip ją užsidėt gražiai. Sesuo padovanojo savo viršininkei, tai ji prisitaikė ir labai džiaugėsi.
Skaras gal lengviau prisitaikyti. Bet ir pusskarės labai gražu
Atsakyti
Labas rytas.
Merginos, gal galėtumėte paaiškinti kaip tas pusskares megzti. Pagaliau priėjau prie nusipirktųjų schemų, bet nieko nesuprantu kas parašyta.
Pradedama nuo vidurio ( lyg tai), bet kaip platinama?
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 12 01, 15:21)
Sveikos, štai džiūsta nauja puskarė(schema pirkta)[img]

Son, dailiai numegzta. 4u.gif
Atsakyti
Son šaunuolė smile.gif

QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 02, 10:58)
Labas rytas.
Merginos, gal galėtumėte paaiškinti kaip tas pusskares megzti. Pagaliau priėjau prie nusipirktųjų schemų, bet nieko nesuprantu kas parašyta.
Pradedama nuo vidurio ( lyg tai), bet kaip platinama?

nežinau tiklsiai apie kurią puskarę kalbi, bet Drift Away platėjimas mezgasi (jeigu nori kad geroji pusė būtų gerosios akys) taip:
1e - 2ger.; užm.; 3ger.; užm.; 2ger.; (9akys)
2e - 2ger.; iš vieno užmetimo išmezgi 1ger. užm. 1ger.; mezgi gerosiomis akimis iki pabaigoje esančio užmetimo iš kurio išmezgi 1ger. užm. 1ger.; 2ger.; (13akių)
3e - 2ger.; užm.; mezgi išvirkščiosiomis iki galo kol lieka 2 akys tada užm.;2ger.; (15akių)
kartoji 2 ir 3 eiles kol ant virbalų turėsi 183 (207,231,255) tai čia tas pagrindinis platėjimas o toliau reikia žiūrėti kad parašyta prie kiekvienos skaros iki kelių akių turi būti daromas platėjimas ir pan. smile.gif
Atsakyti
ačiū Varliuska.
suprantu taip- kad gautųsi pusskarė, o ne skara, užmetimai daromi ir gerojoje ir išvirkščiojoje mezginio pusėje? taip? o jau kiek eilių - tai kiekvienai skirtingai pagal raštą?
po 1 užmetimą?
Atsakyti
QUOTE(Lea Lu @ 2012 12 02, 12:05)
ačiū Varliuska.
suprantu taip- kad gautųsi pusskarė, o ne skara, užmetimai daromi ir gerojoje ir išvirkščiojoje mezginio pusėje? taip? o jau kiek eilių - tai kiekvienai skirtingai pagal raštą?
po 1 užmetimą?

taip, dažniausiai prie visų skarų yra parašyta kiek reikia gauti akių šitaip mezgant. Išvirkščiojoje pusėje 2 užmetimai: vienas pradžioje kitas pabaigoje; gerojoje pusėje iš tu užmetimų išmezgimas su dar vienu užmetimu, pradžioje ir pabaigoje. Žodžiu išmezgus dvi eiles mezginys paplatėja 6 akimis smile.gif
Nežinau ar gaunasi man čia paaiškinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 12 02, 13:49)
taip, dažniausiai prie visų skarų yra parašyta kiek reikia gauti akių šitaip mezgant. Išvirkščiojoje pusėje 2 užmetimai: vienas pradžioje kitas pabaigoje; gerojoje pusėje iš tu užmetimų išmezgimas su dar vienu užmetimu, pradžioje ir pabaigoje. Žodžiu išmezgus dvi eiles mezginys paplatėja 6 akimis smile.gif
Nežinau ar gaunasi man čia paaiškinti  biggrin.gif

puikiai paaiškinai, viską supratau. ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kiek sunaudojate matkiukų pusskarių mezgimui (pvz. kid mohera)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 12 03, 19:33)
Merginos, o kiek sunaudojate matkiukų pusskarių mezgimui (pvz. kid mohera)? g.gif

2 matkiuku uztenka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 12 03, 18:33)

Man suejo apie 35 g. silkmocherio.
Atsakyti
Labas, merginos,

noriu paklausti gal kuri mezgėte Rock Island by Jared Flood ir galėtumėte pasidalinti schema arba ją nupirkti , susimokėčiau pinigėlius, ravelry nesu prisiregistravusi, o iš jo tinklapio su kreditine man neleido nusipirkti sad.gif , kiek supratau tik per paypal. Pagelbėkite prašau, labai jau į širdį skara krito 4u.gif
Atsakyti
Gal atsiras kas yra mezge sita skaryte ir gales padeti su jos aprasymu ir zenklu isaiskinimu g.gif Buciau labai dekinga 4u.gif

user posted image

Skaros aprašymas

Atsakyti