Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

QUOTE(rimusia @ 2012 11 23, 12:53)
Turiu tokia,galiu pasidalinti  biggrin.gif

Na sitos ir as neatsisakyciau, jau labai ji man patiko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2012 11 23, 13:33)
Tai rasote savo e-mailus i ap,vakare atsiusiu. 4u.gif

Ir as noreciau blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kuri pasisakysite....kokio storio virbalais mezgate silkmocheri (jei konkreciai tai Rowan kidsilk )? prasimezgiau keleta meginuku, bet kadangi iki siol neturejusi reikalu su tokiu siulu, o ir su skaromis ne per daugiauisiai, net nezinau kokio vaizdo is jo tiketis blush2.gif skara butu dovanine, zmogui megzstanciam mochera, tad dabar vargstu bandydama itikti...ir dar, per masini skaru uzsipirkima isigijau schemuciu, zmogutis issirinko sweat dreams pusskare, bet klausimas ar sis siulas tinkamas tokiam rastui, ar nereiketu kazko labiau skyleto g.gif 4u.gif
Atsakyti
as jau i masini skaru pirkima pavelavau , ane verysad.gif ax.gif ar dar galima butu 4u.gif
Atsakyti
Aš esu ankščiau mezgus panašią šiek tiek į sweet dreams su lygiu viršum ir šiek tiek skylėta apačia su siūlais, kuriuose buvo moheros tai visai neblogai atrodo. O šiaip visada su 3-3,5 storio virbalais skaras mezgu, kad minkštesnė puresnė gautūs, nesuspausta.
Atsakyti
aš renkuosi virablus nuo 3 iki 5 nr mezgimui su mocheriu . 5 Nr naudoju museliniams šaliams, o visus kitus su mažesniai numeriais , priklausomai nuo rašto, vis tik gal rinkčiaus kokį 4
Atsakyti
QUOTE(Moniqy @ 2012 11 24, 20:18)
Aš esu ankščiau mezgus panašią šiek tiek į sweet dreams su lygiu viršum ir šiek tiek skylėta apačia su siūlais, kuriuose buvo moheros tai visai neblogai atrodo. O šiaip visada su 3-3,5 storio virbalais skaras mezgu, kad minkštesnė puresnė gautūs, nesuspausta.

QUOTE(mazge1979 @ 2012 11 25, 09:51)
aš  renkuosi virablus nuo 3 iki 5 nr mezgimui su mocheriu . 5 Nr naudoju museliniams šaliams, o visus kitus su mažesniai numeriais , priklausomai nuo rašto, vis tik gal rinkčiaus kokį 4

Aciu labai, jau pati susimaisiau tarp savo meginuku, ciupsiu 3,5 ir 4 ir bandau dar karta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaitės, kas dar iš sąrašiuko negavot skarų iš manęs?
Atsakyti
Sveikos, štai džiūsta nauja puskarė(schema pirkta)user posted image)
Atsakyti
Grazute.grazus spalviniai perejimai ir kas man patinka -beveik smailus galai thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, kurios mezgėte ir skaras, ir pusskares 4u.gif Kurias labiau patinka nešioti? Aš kol kas tik skaras mezgiau, gundausi pusskarei rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 12 01, 20:46)
Merginos, kurios mezgėte ir skaras, ir pusskares 4u.gif Kurias labiau patinka nešioti? Aš kol kas tik skaras mezgiau, gundausi pusskarei rolleyes.gif

Man tai pusskares labiau patinka tongue.gif ,kaip salika apsukai aplink kakla ir gerai smile.gif ,skaros nesioti visiskai nemoku. ax.gif
Atsakyti