Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

Labutis
Noreciau paprasyti 1 dalies jeigu galima (2 dali turiu galiu atsiusti)skaru chemu
almakiziene@gmail.com
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galite rekomenduoti (iš patirties) kokius nors siūlus skaroms su šilku? smile.gif Apskritai niekada neturėjau reikalų su tokiais siūlais, tai gal kas nors gali pagelbėti su patarimais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 20, 22:09)
merginos, rašykit į emailą smile.gif kadangi nuskaičiavo 39,86, tai gavosi po 2 lt visoms. vedančios ne iš sebo, pridėkit mokestuką, ačiū smile.gif išsiunčiau  visoms parašiusioms smile.gif

Pervedziau. Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuska @ 2012 11 21, 22:59)
Merginos gal galite rekomenduoti (iš patirties) kokius nors siūlus skaroms su šilku?  smile.gif Apskritai niekada neturėjau reikalų su tokiais siūlais, tai gal kas nors gali pagelbėti su patarimais  ax.gif

Kid silk labai neblogi rolleyes.gif Tokie su pūkeliu, švelnūs, minkšti ir puošniai atrodo blush2.gif
Atsakyti
aš ir pervedžiau dar ryte pinigėlius 4u.gif
Atsakyti
Pervedžiau ir aš pinigėlius.
Gal kas sutiktų pirma dalim pasidalinti? cool.gif
Atsakyti
pinigelius pervedziau schemutes gavau, aciu 4u.gif
Atsakyti
As taip pat noreciau schemutemis pasidalinti, turiu antraja dali 4u.gif
Atsakyti
Štai dar vieną numezgiauuser posted image
Atsakyti
ačiū , pinigėlius ką tik pervedžiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

pasirodysiu ir aš. Pagaliau mano pirma skara priveikta ir jau labai noriu sekančią megzti, ale vyro megztinį pabaigti reikia doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susena: 22 lapkričio 2012 - 17:43
QUOTE(Susena @ 2012 11 22, 18:41)
Sveikos,

pasirodysiu ir aš. Pagaliau mano pirma skara priveikta ir jau labai noriu sekančią megzti, ale vyro megztinį pabaigti reikia doh.gif

Man ši skara labai graži... Gal pasidalintumėt schema, ar bent pavadinimą parašytumėt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrasa: 22 lapkričio 2012 - 20:37