Tai junkitės rašykit rimusiai až, kad jungiatės ir el. paštus savo.
Labas rytas merginos,musu 10. As uzmokejau 40,30Lt,tai gaunasi po 4 Lt . Mano saskaita Swedbanke jei darote pavedima ne is Swedbanko, prasau pridekite dar 1.40 Lt mokesti uz pavedima i kita banka.
1.As
2.Bangelee
3.Daiveee
4.Monigy
5.aaagnex
6.Lea Lu
7.KristinuleV
8.ausrara
9.angulyte
10.varliuska
Visoms savo duomenis parasysiu i az.
1.As
2.Bangelee
3.Daiveee
4.Monigy
5.aaagnex
6.Lea Lu
7.KristinuleV
8.ausrara
9.angulyte
10.varliuska
QUOTE(rimusia @ 2012 11 16, 12:04)
Labas rytas merginos,musu 10. As uzmokejau 40,30Lt,tai gaunasi po 4 Lt . Mano saskaita Swedbanke jei darote pavedima ne is Swedbanko, prasau pridekite dar 1.40 Lt mokesti uz pavedima i kita banka.
1.As
2.Bangelee
3.Daiveee
4.Monigy
5.aaagnex
6.Lea Lu
7.KristinuleV
8.ausrara
9.angulyte
10.varliuska
1.As
2.Bangelee
3.Daiveee
4.Monigy
5.aaagnex
6.Lea Lu
7.KristinuleV
8.ausrara
9.angulyte
10.varliuska
Gal galiu ir aš sonkiu@gmail.com labai noriu
QUOTE(son @ 2012 11 16, 11:12)
Gal galiu ir aš sonkiu@gmail.com labai noriu
ir as deduosi jei nevelu linaule@yahoo.ie
mergaitės, jei jau rimusiai nebeišeina mūsų prisijungti, gal tada reikia naujo sąrašėlio? gal tada galėtume kitos kooperuotis ir parsisiųsti? kaip sakot? per vėlia mes jungėmės šaunu labai tokie dalykai
QUOTE(mazge1979 @ 2012 11 16, 11:43)
mergaitės, jei jau rimusiai nebeišeina mūsų prisijungti, gal tada reikia naujo sąrašėlio? gal tada galėtume kitos kooperuotis ir parsisiųsti? kaip sakot? per vėlia mes jungėmės šaunu labai tokie dalykai
o gal mergaitės pasidairykite kokios kitos? Tada gal išeitų mainytis schemomis... Ar taip nedaroma?
Laba diena, per vėlai ir aš pamačiau, kad perkat schemas, noriu ir aš prisijungt, jei dar galima.
Aš mielai sutikčiau apsikeisti schemomis, bet tik nežinau ar tai būtų etiška.
Ot žiopliuke ir aš per vėlai pamačiau. mielai prisijungciau. O gal tikrai butu gerai iišsrinkti kokią kitą knyga, vėl surinkti mergaičių sąrašiuką ir tada galėtume apsikeisti.
QUOTE(Susena @ 2012 11 16, 13:29)
Ot žiopliuke ir aš per vėlai pamačiau. mielai prisijungciau. O gal tikrai butu gerai iišsrinkti kokią kitą knyga, vėl surinkti mergaičių sąrašiuką ir tada galėtume apsikeisti.
as ir uz tai
o kas šiam gyvenime etiška?
Manau, kad drąsiai galima ir mainytis
Manau, kad drąsiai galima ir mainytis
QUOTE(linaule @ 2012 11 16, 12:36)
as ir uz tai
Tik aš tam puslapyje nelabai susigaudau, o ir mažasis ilgai kuistis neleidžia. jei galit kas nors paieškokit kokios knygos ar kaip ten vadinas ir susikoperuosim.