Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai - 10 tema

Labas vakaras visoms mezgejėlėms, padėkite iššifruoti mezgimo ženklą. Mezgu "Mariposa" ka reiškia ж - 3-into-3 : knit 3 sts together, leaving sts on left needle, then yo and k3tog
once again. Drop sts from left needle.
Jau 2 kartus ardžiau gun_bandana.gif
3 ger išmezgi, užm, vėl 3 gerai. Tai viso 7 akys, bet pagal raštą jau sekančioj eilėj briedas gaunasi. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 10 lapkričio 2012 - 22:04
QUOTE(zifara @ 2012 11 10, 21:00)
Labas vakaras visoms mezgejėlėms, padėkite iššifruoti mezgimo ženklą. Mezgu "Mariposa" ka reiškia ж - 3-into-3 : knit 3 sts together, leaving sts on left needle, then yo and k3tog
once again. Drop sts from left needle.
Jau 2 kartus ardžiau gun_bandana.gif
3 ger išmezgi, užm, vėl 3 gerai. Tai viso 7 akys, bet pagal raštą jau sekančioj eilėj briedas gaunasi. verysad.gif

As tai manau kad cia trys sumegztos kartu. Paliekam aki ant kairiovirbalo, uzmetimas ir vel trys sumegztos kartu.nukeliam aki ant desnio virbalo.
Atsakyti
[quote=Dolitukeee,2012 11 11, 01:42]
As tai manau kad cia trys sumegztos kartu.

Ačiū, pasirodo tikrai taip ir reikia, bet kai mandrai surašo tai dar mandriau ir bandai daryt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zifara: 11 lapkričio 2012 - 13:00
Son - dailiai numegzta skarytė.

Linaule- šaunuolė. kokia čia? įdomiai žiūrisi. gal schema pasidalintumei?
Atsakyti
Mano "Revontuli"
user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba, kas mezgate skara "Mariposa"
Nesuprantu vel....man rastas 5a (kur tik viena eilute papildoma) neatitinka akiu skaiciui. SOS help.gif
Atsakyti
«Нарцисс» user posted image
Atsakyti
Labai graži skara, Linaule. Kaip tik ant pečių.
Atsakyti
QUOTE(son @ 2012 11 10, 14:38)
dar viena skara į kolekciją

Kokia žiemiškaspalvė skara wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2012 04 07, 18:10)
Įsiterpsiu  blush2.gif Iš Nirvana viengubo siūlo mezgiau su 2,5 virbalais  4u.gif Suėjo beveik 2 kamuoliukai. Su 3 Nr. virbalais būčiau nesugraibiusi siūlo, jis kaip plaukas  doh.gif Jei dar kartą megsčiau iš šito siūlo, tai ko gero imčiau 2 Nr. virbalus  g.gif Žodžiu, reikia bandyti, kaip patogiau rankai, kokio efekto norisi  4u.gif
Štai kas gavosi  ax.gif JI plonytė plonytė, lengva lengva...
user posted image

user posted image

user posted image

Niu ir cia paklausiu, kur man kaune nusipirkti siuos isulus?
Be galo be krasto grazi skara, reikia tokios nors tu ka.
Atsakyti
Sveikutės.
gal yra mezgusių šias skaras? labai norėčiau nusimegzt. man jos nuostabiai gražios. gal kas turite schemutes? arba gal yra norinčių pirkti? pasidalintume išlaidas.

http://www.ravelry.c...uette-shawlette

http://www.ravelry.c...ystery-magnolia
Atsakyti
Mergytės gelbėkit. doh.gif
Žinau, visai ne į temą, bet užsiprašė manęs numegzti šalį- kepurę, kiek suprantu turi megztis ratu.
Dedasi ant kaklo apvali rinkė, o kai reikia ižsitrauki ant galvos. Visą internetą iškuičiau nerandu nieko panašaus. Gal kas turit?
Atsakyti