Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Stichija @ 2012 11 16, 23:12)
Per kiek dienu galima palikti atsiliepima apie pardaveja? Per 45 ar 60 dienu? Pamirsau  ax.gif

Manau 60, bet tikrai daugiau nei 45. Juk per 45 dienas reikia atidaryt case'a, jei kas negerai, tai po to dar duoda laikotarpi tartis su pardaveju ir jei nepavyksta, perkeli ebay sprendimui. Na o po sprendimo ir gali palikt atsiliepima, tai tikrai virs 45 dienu praeina. O ir nelogiska butu, kad kazkas blogo su preke ar isvis ji neateina, o tu pardavejui nebegali atsiliepimo parasyt....

QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 18, 00:17)
kelis kartus per kurjerį UK siunčiausi ir duodavo trackingą  unsure.gif net parašus nuskanuotus įmeta pridavusio - atidavusio ir t.t.

Na as tik pamasciau, nes neaisku kodel tada atsisako. Tik kazkas man susisuko, nes juk kalbama apie kurjerius, t.y. FedEx, UPS ir pan, o jie aisku, kad tracking'a turi - susbalamutinau pati sitoj vietoj blush2.gif

Bet per juos siunciant daiktai turi but supakuoti - nebent i ofisa ju nesi ir ten supakuoja.

QUOTE(uogelle @ 2012 11 18, 01:39)

Gal galėsit paaiškinti.

Turetu per kelias dienas pardavejui ikrist pinigeliai - man rodos turetu matyt apmokejima, tik dar neikrite pinigai bus... Cia turbut is tu variantu kai apsimoka kaip elektroniniu cekiu ar pan - rasius esu, kad kaip paprastai ne pirma karta mokejau uz viena paslauga, o man eme ir nuskaiciavo kaip e-ceki, nors visada taip pat darau viska, tai paskui teko laukt kelias dienas kol nuskaiciavo....
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 18, 00:17)
kelis kartus per kurjerį UK siunčiausi ir duodavo trackingą  unsure.gif net parašus nuskanuotus įmeta pridavusio - atidavusio ir t.t.

o prieš tai derinote su pardavėju ar jis per kurjerį sutinka siūsti daiktą? Gal galite įdėti nuorodą kurios firmos paslaugomis naudojotės. Ar būtinai reikia supakuoti daiktą? Mokėti reikia kaip jie perveža ar iš anksto? Jei išanksto, tuomet pardavėjas turėtų suteikti info kiek sveria, kokie amtmenys g.gif Kokia kurjerio užsakymo eiga? Jei atsakytumėt, būčiau labai dėkinga. Galit į až
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 18, 10:59)
o prieš tai derinote su pardavėju ar jis per kurjerį sutinka siūsti daiktą? Gal galite įdėti nuorodą kurios firmos paslaugomis naudojotės. Ar būtinai reikia supakuoti daiktą? Mokėti reikia kaip jie perveža ar iš anksto? Jei išanksto, tuomet pardavėjas turėtų suteikti info kiek sveria, kokie amtmenys g.gif Kokia kurjerio užsakymo eiga? Jei atsakytumėt, būčiau labai dėkinga.  Galit į až

Reikia supakuoti ir kai kuriems kurjeriams netgi lipduka atspausdinti
Todel daznai UK pardavejai nenori kurjeriu

Susimoketi reikia is anksto uzsakant kurjeri, taip pat nurodyti siuntinio ismatavimus, bei svori. Taigi pardavejas turi jums atsiusti tokia info. O jei jis svarstykliu neturi? Kaip tada?

Todel tikrai labai daznai kurjeriu pardavejai nenori ir nesutinka taip parduoti prekes
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 18, 05:09)
Turetu per kelias dienas pardavejui ikrist pinigeliai - man rodos turetu matyt apmokejima, tik dar neikrite pinigai bus... Cia turbut is tu variantu kai apsimoka kaip elektroniniu cekiu ar pan - rasius esu, kad kaip paprastai ne pirma karta mokejau uz viena paslauga, o man eme ir nuskaiciavo kaip e-ceki, nors visada taip pat darau viska, tai paskui teko laukt kelias dienas kol nuskaiciavo....

Tai va, jis irgi mato, kad moketa, bet pinigai neikrite pas ji. Praso ziuret paypal savo, o as nezinau ka ten dar galeciau padaryt smile.gif o cia gali but koks skirtumas kad momets sestadieni, o ne darbo diena g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 11 18, 12:16)
Reikia supakuoti ir kai kuriems kurjeriams netgi lipduka atspausdinti
Todel daznai UK pardavejai nenori kurjeriu

Susimoketi reikia is anksto uzsakant kurjeri, taip pat nurodyti siuntinio ismatavimus, bei svori. Taigi pardavejas turi jums atsiusti tokia info. O jei jis svarstykliu neturi? Kaip tada?

Todel tikrai labai daznai kurjeriu pardavejai nenori ir nesutinka taip parduoti prekes

Ačiū už informaciją
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2012 11 18, 13:05)
Tai va, jis irgi mato, kad moketa, bet pinigai neikrite pas ji. Praso ziuret paypal savo, o as nezinau ka ten dar galeciau padaryt smile.gif  o cia gali but koks skirtumas kad momets sestadieni, o ne darbo diena  g.gif  ?

Kada pervedat tikrai nesudaro skirtumo pinigu ikritimui schmoll.gif

Gal kartais pardavejas turi 'accept' padaryt paypale? g.gif Paklauskit del sito, o jei ne, tai pasakykit, kad sumokejot ir ikris ilgiau, tegul palaukia - juk vistiek nesius iskart kol negaus pinigeliu.
Atsakyti
merginos patarkite anskciau leisdavo parduoti o si karta vis meta stai ka:
Enter an EAN or keywords that describe your item.

irasau tarkime kad parduodu moteriskus marskinelius o man vis meta si teksta, patarkite prasau kur suo pakastas doh.gif dideliai Aciu 4u.gif
[/quote]
p.s. merginos pati radau paaiskinima ebay.uk. centre, tipo raso kad reikia keisti narsykle arba isvalyti vadinamus "cookies" taigi as ta padariau bet vis tiek man meta "enter valid value" neisivaizduoju ka man daryti patarkite prasau doh.gif
Atsakyti
Merginos, ar esate kuri susidurusi su tokia situacija, kad nusipirkote prekę, sumokėjote o pardavėjas vėliau papildomai reikalauja pinigėlių už siuntimą? Net nuotaika sudedo gavus iš pardavėjo laišką, kad nori 10 $ už siuntimą i Lietuvą, nors aukcione buvo nurodęs 4 $.
Patarkite prašau, kaip man pasielgti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2012 11 19, 16:22)
Merginos, ar esate kuri susidurusi su tokia situacija, kad nusipirkote prekę, sumokėjote o pardavėjas vėliau papildomai reikalauja pinigėlių už siuntimą? Net nuotaika sudedo gavus iš pardavėjo laišką, kad nori 10 $ už siuntimą i Lietuvą, nors aukcione buvo nurodęs 4 $.
Patarkite prašau, kaip man pasielgti  ax.gif

Na jei buvo nurodyta siuntimo kaina (ir tikrai i LT ta kaina), jus statet, sutikot su salygom ir laimejot, tai pardavejas isipareigoja issiust laimeta preke. Ne jusu bedos, jei pardavejas neapsiskaiciavo, nepagalvojo ar pan. Po laimejimo jis negali is jusu nieko reikalaut.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 19, 18:39)
Na jei buvo nurodyta siuntimo kaina (ir tikrai i LT ta kaina), jus statet, sutikot su salygom ir laimejot, tai pardavejas isipareigoja issiust laimeta preke. Ne jusu bedos, jei pardavejas neapsiskaiciavo, nepagalvojo ar pan. Po laimejimo jis negali is jusu nieko reikalaut.

Ačiū už greitą atsakymą. Bet ar galiu priversti pardavėją siųsti man prekę už tiek, kiek jis buvo parašęs aukciono metu? Ar man nesutikus primokėti už siuntimą pardavėjas tiesiog grąžins pinigus ir aš liksiu be prekės?
Atsakyti
QUOTE(erika9 @ 2012 11 19, 20:40)
Ačiū už greitą atsakymą. Bet ar galiu priversti pardavėją siųsti man prekę už tiek, kiek jis buvo parašęs aukciono metu? Ar man nesutikus primokėti už siuntimą pardavėjas tiesiog grąžins pinigus ir aš liksiu be prekės?

Priverst nepriversit, bet cia nuo jusu priklausys kaip baigsis - kalbet su pardaveju reikia. Galit rasyt, kad nupirkot tvarkingai pagal ebay taisykles ir tuo sanderiu jus sutikot pirkt uz ta kaina, o pardavejas sutiko parduot. Galit ir pameluot truputi nekaltai, kad kalbejot su ebay customer service ir jums atsake, kad po laimejimo primoket nereikia papildomai. Turetu pardavejas issiust, o blogiausiu atveju grazins pinigelius.
Atsakyti
sveikos, mamos

noriu registruotis ebay bet taip ir nesupratau kur geriau ebay.com ar ebay.uk?
patarkit prasau, bandziau skaityti sia tema nuo pat pradziu bet atsakymo neradau.
Atsakyti