QUOTE(Stichija @ 2012 11 16, 23:12)
Per kiek dienu galima palikti atsiliepima apie pardaveja? Per 45 ar 60 dienu? Pamirsau
Manau 60, bet tikrai daugiau nei 45. Juk per 45 dienas reikia atidaryt case'a, jei kas negerai, tai po to dar duoda laikotarpi tartis su pardaveju ir jei nepavyksta, perkeli ebay sprendimui. Na o po sprendimo ir gali palikt atsiliepima, tai tikrai virs 45 dienu praeina. O ir nelogiska butu, kad kazkas blogo su preke ar isvis ji neateina, o tu pardavejui nebegali atsiliepimo parasyt....
QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 18, 00:17)
kelis kartus per kurjerį UK siunčiausi ir duodavo trackingą net parašus nuskanuotus įmeta pridavusio - atidavusio ir t.t.
Na as tik pamasciau, nes neaisku kodel tada atsisako. Tik kazkas man susisuko, nes juk kalbama apie kurjerius, t.y. FedEx, UPS ir pan, o jie aisku, kad tracking'a turi - susbalamutinau pati sitoj vietoj
Bet per juos siunciant daiktai turi but supakuoti - nebent i ofisa ju nesi ir ten supakuoja.
QUOTE(uogelle @ 2012 11 18, 01:39)
Turetu per kelias dienas pardavejui ikrist pinigeliai - man rodos turetu matyt apmokejima, tik dar neikrite pinigai bus... Cia turbut is tu variantu kai apsimoka kaip elektroniniu cekiu ar pan - rasius esu, kad kaip paprastai ne pirma karta mokejau uz viena paslauga, o man eme ir nuskaiciavo kaip e-ceki, nors visada taip pat darau viska, tai paskui teko laukt kelias dienas kol nuskaiciavo....