Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(shopingas @ 2012 11 16, 19:20)
Na kaip suprantu jums verslui tu prekiu reikia, ane? Tokiu atveju reiketu tartis is anksto, nes kokie kinieciai manau gali - jie (t.y. tas pats) daznai turi kelias parduotuves ebay, internetine parudotuve ir pan. O vat kiti paprasti zmones, tai neisrasys jums tokio daikto. Bet kuriuo atveju, su visais reiketu tartis is anskto.

Aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Per kiek dienu galima palikti atsiliepima apie pardaveja? Per 45 ar 60 dienu? Pamirsau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2012 11 16, 23:12)
Per kiek dienu galima palikti atsiliepima apie pardaveja? Per 45 ar 60 dienu? Pamirsau  ax.gif

Per 45 galit bylą iškelt, o dėl atsiliepimo gal tas pats galioja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 16 lapkričio 2012 - 23:43
Sveiki,

nupirkau prekę 10 08 ir dar jos nesulaukiau. 11 21 yra paskutinė diena case'ui iškelti. Prekė yra registruota, post.lt rašoma, kad ji iš China Post išsiųsta 10 31.

Mano klausimas toks: ar galima/reikia kelti case'ą, kai prekė yra registruota, tačiau jos nesulauki per 45 dienas?
Atsakyti
QUOTE(skrendu @ 2012 11 17, 10:52)
Sveiki,

nupirkau prekę 10 08 ir dar jos nesulaukiau. 11 21 yra paskutinė diena case'ui iškelti. Prekė yra registruota, post.lt rašoma, kad ji iš China Post išsiųsta 10 31.

Mano klausimas toks: ar galima/reikia kelti case'ą, kai prekė yra registruota, tačiau jos nesulauki per 45 dienas?

prekes jus negavote, tad galite drasiai kelti byla, kai gausite preke (o jus ja greiciausiai gausite veliau, nes issiusta tik 10.31), tiesiog uzdarysite ja ir tiek. Priesingu atveju galima likti ir be prekes ir be pinigu.
Atsakyti
Sveiki, nežinau ar šioje temoje klausiu, bet ax.gif kai perkate didesnį daiktą ir pardavėjas nesiunčia jo paštu nei į LT, nei UK, ar pardavėjo klausiate ar jis galės perduoti daiktą per kurjerį? Jei naudojatės kurjerio paslaugomis pervežimui UK ribose, daiktai būtinai turi būti supakuoti?
Kažkodėl kiek paklausiu pardavėjų, visi kaip vienas atrašo, kad nesutinka siūsti per kurjerį, nežiūrint, kad jiems reiktų tik daiktą perduoti g.gif Suprantu, dar jei pakuoti reiktų, bet kai daiktai būna pakuotėse g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMA7411 @ 2012 11 17, 17:57)

Kažkodėl kiek paklausiu pardavėjų, visi kaip vienas atrašo, kad nesutinka siūsti per kurjerį, nežiūrint, kad jiems reiktų tik daiktą perduoti g.gif

As manau, kad ne del pakavimo nenori, o del to, kad kazip ir dingsta apsidraudimo faktorius - na kai kazka siunti pastu, tai turi tracking nr, o cia atiduodi ir paskui pirkejas gali aiskint, kad neeme, negavo ir tt, o irodyt nelabai kaip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 17, 20:18)
As manau, kad ne del pakavimo nenori, o del to, kad kazip ir dingsta apsidraudimo faktorius - na kai kazka siunti pastu, tai turi tracking nr, o cia atiduodi ir paskui pirkejas gali aiskint, kad neeme, negavo ir tt, o irodyt nelabai kaip yra  g.gif

Priimdami siuntinį pasirašome, tai gal duoda pasirašyti ir paimdami g.gif manau tai pakankamas įrodymas ginčo atveju.
O ir siūsdami paštu ne visuomet gauna tracking nr., tai taip pat dingsta įrodymai g.gif
O jeigu pardavėjui nieko nesakyti, dalyvauti aukcione ir tik laimėjus pranešti, kad atvažiuos kurjeris ir paims siuntinį g.gif
Gal kas naudojotės kurjerių paslaugomis? Jie patys pasveria, nustato kainą ir tik tuomet reikia mokėti už paslaugą? Ar būtinai turi būti supakuoti siuntiniai? Gal galima būtų nuorodą kas teikia tokias paslaugas. Kažkur mačiau kur galima pačiai įvesti matmenis, svorį ir išmeta kainas įvairių pervežimo firmų.
Atsakyti
o kaip suzinoti kiek pardaveja tos prekies turi , kuria as noriu?wink.gif ar man reikia klausti jos kad suzinoti nes as nelabai anglu suprantu ... nes kartais norietusi 2 tokius pacius sijonus nusipirkti pvz man ir draugei...wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 17, 19:18)
As manau, kad ne del pakavimo nenori, o del to, kad kazip ir dingsta apsidraudimo faktorius - na kai kazka siunti pastu, tai turi tracking nr, o cia atiduodi ir paskui pirkejas gali aiskint, kad neeme, negavo ir tt, o irodyt nelabai kaip yra  g.gif

kelis kartus per kurjerį UK siunčiausi ir duodavo trackingą unsure.gif net parašus nuskanuotus įmeta pridavusio - atidavusio ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Diana.planciunaite @ 2012 11 17, 22:39)
o kaip suzinoti kiek pardaveja tos prekies turi , kuria as noriu?wink.gif ar man reikia klausti jos kad suzinoti nes as nelabai anglu suprantu ... nes kartais norietusi 2 tokius pacius sijonus nusipirkti pvz man ir draugei...wink.gif)

nuotraukoi apvedžiau raudonai,čia rodo kad tokios 22 prekės parduotos o dar 8 galite nusipirkti,jei to nėra tai greičiausiai žmogus tik viena preke teturi
user posted image
Atsakyti

Sveiki,

esu dar pakankamai šviežia Ebay vartotoja, tad vis klausimų kyla elementarių smile.gif
Gal galėsit paaiškinti. Laimėjau aukcione prekę, apmokėjau PayPal, bet statusas apmokėjimo kaba "Processing". Patikrinau sąskaitą, suma rezervuota, likutis sąskaitoje buvo didesnis nei reikia. Tai klausimas, kodėl iškart neužskaito tos sumos? nes pardavėjas dar nemato, vis klausinėja kada apmokėsiu smile.gif
Teko kartą jau apmokėt už kitą prekę, tai iškart buvo nurodyta, kad Paide be jokių užlaikymų.

Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti