Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

ne cia papuoliau sorry 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzinamaze: 08 lapkričio 2012 - 16:09
Sakykit jei paspaudžiau 'comit to buy' galiu dar atsisakyti prekės ar jau būtinai privalau sumokėt? Kas būtų jei nesumokėčiau? smile.gif
Atsakyti
Noriu paklaust kas naudojates bidinimo programomis nebuvo tokios situacijos:

Isikeliau i taprograma kokia dvidesimt tokiu paciu prekiu, bet laimejus pirma, visas kitas istryniau, kaip ir atmeciau (naudoju myibidder). Nu ir po keliu valandu laimejau mistiskai dar viena tokia pat preke, programa jos nerodo kad butu uz ja stacius, tai nesuvokiu kaip tai galejo nutikti ir ar nelaimesiu dar tu likusiu dvidesimt atmestu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 11 09, 12:03)
Sakykit jei paspaudžiau 'comit to buy' galiu dar atsisakyti prekės ar jau būtinai privalau sumokėt? Kas būtų jei nesumokėčiau?  smile.gif

Na tai skaitykit ka spaudziat - 'isipareigoju pirkti' ir reiskia, kad isipareigojat, tai privalot pirkt. Jei nesumokesit, iskels jums byla pardavejas uz neapmoketa preke, o kelios tokios ir ebay uzblokuos saskaita.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 10, 02:35)
Na tai skaitykit ka spaudziat - 'isipareigoju pirkti' ir reiskia, kad isipareigojat, tai privalot pirkt. Jei nesumokesit, iskels jums byla pardavejas uz neapmoketa preke, o kelios tokios ir ebay uzblokuos saskaita.

Jei pardavejas bus gerietis, tai gal bylos ir nekels
Bet as dabar 3 net iskeliau bylas uz nesumokejima
Nera ko cia zaisti, jei negalvoja pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2012 11 10, 11:54)
Jei pardavejas bus gerietis, tai gal bylos ir nekels
Bet as dabar 3 net iskeliau bylas uz nesumokejima
Nera ko cia zaisti, jei negalvoja pirkt mirksiukas.gif

Na gerietis gal ir nekels, bet manau mazuma tokiu - visgi pardavejas ebay'ejuj mokescius turi sumoket nesvarbu pirkejas apmokejo uz preke ar ne, tai tas bylos iskelimas ir garantuoja, kad:

1.pirkejas apmokes uz preke
2.neapmokes, bet pardavejas tada mokescius atgaus
Atsakyti
Aišku, ačiū už atsakymus.
Aš tai žinau ką tas reiškia, bet vyras čia netyčia prižaidė, jis mažiau 'ebay' naudojas doh.gif Sako norėjau pažiūrėt kokia čia kaina gaunas iš viso biggrin.gif
Tai būčiau geriau pirkus tą prekę ir tiek, nedaug ten ir tekainavo g.gif O aš parašiau pardavėjui- gal galiu atšaukti tą 'order', jis sako gerai ir iškėlė bylą, aš patvirtinau ir dabar žodžiu atšauktas tas pirkinys yra.
O tai tos bylos gal naikinas per kiek laiko ar pasilieka visam?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 10, 22:18)
Na gerietis gal ir nekels, bet manau mazuma tokiu - visgi pardavejas ebay'ejuj mokescius turi sumoket nesvarbu pirkejas apmokejo uz preke ar ne, tai tas bylos iskelimas ir garantuoja, kad:

1.pirkejas apmokes uz preke
2.neapmokes, bet pardavejas tada mokescius atgaus

Bet kai keli byla, galima pasirinkti is 2
1 nutraukti sandori
2 rasyti, kad pardavejas nesumokejo, duodant jam laiko

Man visada atrode, kad 1 pasirinkimas neskausmingas?
Ar as klystu?
Karta pardavejas nebepanoro man siusti uz tiek, kiek buvo parases
O as nesutikau su didesnemis siuntimo islaidomis
Tai jis iskele ta vadinama byla, kad nutraukiam sandori
As tai savo kaltes situo atveju visai nematau
Jei as buciau nesutikus nutraukt sandorio? Vistiek po kiek laiko jis nusitrauks?
Atsakyti
Sveiki, as su klausimu, nes perskaiciau tema ir nesupratau blush2.gif ax.gif 4u.gif

negavau prekes, atsibudau kad liko tik 2 dienos iki 45 dienu termino doh.gif nuejau i resolution center, pazymejau ta preke ir punkta kad jos negavau.Bivo klausimas ar parasete pardavejui, pazymejau kad ne, tai parase sorry, turite parasyti pardavejui.Nna parasiau pardavejui kad negavau prekes.tada nel i resolution venter, tik si karta kai jau paspaudziau ant tos prekes atsirado uzrasas : open a case online.Papaudziau, tai ten praso surasyti ka atrase pardavejas ir t.t. ir gale lapo parasyta : open a case. Ar man reikia spausti open a case online ir viska ten uzpildyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 11 11, 00:04)
Aišku, ačiū už atsakymus.
Aš tai žinau ką tas reiškia, bet vyras čia netyčia prižaidė, jis mažiau 'ebay' naudojas doh.gif  Sako norėjau pažiūrėt kokia čia kaina gaunas iš viso biggrin.gif
Tai būčiau geriau pirkus tą prekę ir tiek, nedaug ten ir tekainavo g.gif  O aš parašiau pardavėjui- gal galiu atšaukti tą 'order', jis sako gerai ir iškėlė bylą, aš patvirtinau ir dabar žodžiu atšauktas tas pirkinys yra.
O tai tos bylos gal naikinas per kiek laiko ar pasilieka visam?

As tai nesuprantu tokiu 'prisizaide', 'netycia' ir pan - taigi nereikia prekes pirkt, kad parodytu kaina, visos siuntimo islaidos ir prekes kaina aiskiai buna parasyta atsidarius prekes aprasyma. Jei nera siuntimo kainos i LT, tai reikia rasyt pardavejui ir klaust ar siustu bei kiek kainuotu.

Jums pasitaike geras pardavejas - atsiunte atsaukt sandori, o tokiu atveju jei jus sutinkat su atsaukimu, tai pardavejas atgauna ebay mokescius. Jei nesutiktumet, pirkimas vistiek butu nutrauktas, tik pardavejas mokesciu neatgautu (na nera prasmes ta daryt pirkejui, bet pasitaiko tokiu, kad patys nenori pirkt, o paskui dar 'nesutinku' spaudzia ir bedu pardavejui pridaro).

Kadangi jums atsiunte prasyma atsaukt sandori, tai cia ne tas pats kas byla - atsauket ir viskas. Tas pats kaip nepirkus butumet.

QUOTE(lina0612 @ 2012 11 11, 00:13)
Bet kai keli byla, galima pasirinkti is 2
1 nutraukti sandori
2 rasyti, kad pardavejas nesumokejo, duodant jam laiko

Man visada atrode, kad 1 pasirinkimas neskausmingas?
Ar as klystu?

Na jei renkiesi, kad nutraukt sandori, tai dar nuo pirkejo malones priklausai, nes jei sutinka arba nieko neatsako i ta prasyma savaite ar pan, tai pardavejui grizta ebay mokesciai. O jei pasitaiko koks bjaurus pirkejas, kuris nezinia del ko spaudzia 'nesutinku', tai pardavejas lieka su nuostoliu, nes mokesciu ebay negrazina (bet sandoris vistiek nutraukiamas).... Bet sito as byla ne nelaikau - paprasciausias susitarimas. Na ir teko kazkada persigalvojusiam pirkejui ji taikyt, tai iskart parasiau, kad ateis toks ir toks emailas, ka spaust ir tt, nes is oro atsiuntus toki, tai pirkejas gali ir nesuprast, ir siaip...

O antru atveju, tai keli byla, nes neapmokejo - tada pirkejas mato byloje susirasinejima su pardaveju, galimybe apmoket ir berods atsisakyma moket ar pan.

QUOTE(laurita99as @ 2012 11 11, 17:58)
Sveiki, as su klausimu, nes perskaiciau tema ir nesupratau blush2.gif  ax.gif  4u.gif

Ten nepraso rasyt ka pardavejas atrase, o tiesiog praso isdestyt savo versija - man rodos galima ir nieko nerasyt, bet as visada rasau, kad 'negavau prekes, rasiau pardavejui, bet nesusitarem/jis neatrase' ir pan. Tada atidarai byla ir jei reiketu perduot ebay sprendimui, tai viskas aiskiai surasyta.

Na ir siaip atidarius byla ebay dar jos nesprendzia iskart - pirma duodma laiko susirasinet su pardaveju toje byloje. Jis gali jums kazka parasyt, jus jam kazka. O jei nesusitariat tarpusavyje, tai tuomet renkates, kad perduot byla ebay.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galėtų nupirkti šiuos:

http://www.ebay.co.u...=item3ccbf3e929

Žinoma už papildomą mokestį... Jei taip - tarkimės per až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pecilija: 11 lapkričio 2012 - 22:37
QUOTE(shopingas @ 2012 11 11, 18:38)

O antru atveju, tai keli byla, nes neapmokejo - tada pirkejas mato byloje susirasinejima su pardaveju, galimybe apmoket ir berods atsisakyma moket ar pan.

Mano atveju visi 3 pirkejai nieko neatrase
Tai paskui kai praeina duotas laikas, pazymejau, kad uzdarau byla ir kad pirkejas taip ir neapmokejo
Dabar prie prekes parasyta:
This unpaid item case closed without payment and you have received a final value fee credit.
Ir kaip supratau , man ebay mokesciu nenuskaiciuos
Atsakyti