Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(žemuogienė @ 2012 11 05, 22:31)
aš pirkau panašiu laiku iš Kinijos, ir negavau. rytoj kelsiu bylą, gana. parašė man laišką šiandien kad palaukime dar 5 dienas, bet po 5 dienų man bus vėlu reikalauti pinigų. trackingas nurodytas, bet niekur netinka, parašiau kur jį pažiūrėti - numykė ir tiek.

As viena siandien jau gavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lince1 @ 2012 11 06, 18:50)
As viena siandien jau gavau smile.gif

aš iškėliau bylą. nenoriu rizikuoti. aišku, kinietė vėl parašė - palaukim dar kelias dienas, davė puslapį trackingui pažiūrėti, bet tai eilinis puslapis, kuriame išmeta error. atsibodo.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 06, 17:38)
'Issue refund' reiskia, kad grazinsit siuntejui juos - tai nespauskit to mygtuko, nebent grazint norit. O jeigu kartais reiketu priimt pinigus, t.y. patys neikristu, tai butu 'accept' ar pan.

Aciu shopingas uz sia ir kitas issamias info, manau praverstu ji 1 psl. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 06, 18:38)
Nieko nereikia spaudyt - jei atsiunte ir 'completed', o pinigeliai paypal balanse, tai viskas padaryta.

'Issue refund' reiskia, kad grazinsit siuntejui juos - tai nespauskit to mygtuko, nebent grazint norit. O jeigu kartais reiketu priimt pinigus, t.y. patys neikristu, tai butu 'accept' ar pan.

man aceptinasi kazkaip automatiskai matyt. (nors kazkada seniai, atsimenu teko spaudyt kad priimti pinigus). o mano pazystamui netaip seniai, vedziau jam pinigus, o jie graziausiai kabejo apie menesi jis nieko nespaude, ir pinigai grizo man...tai visgi matyt gal kazkur nustatymas yra..
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 11 07, 13:13)
man aceptinasi kazkaip automatiskai matyt.

Man irgi normaliai krenta, .t.y nereikia priiminet kaskart. Galvoju gal cia paypal'o apsuagos ar pan dalykai ir nuo kazko priklauso kam ismeta ta, o kam ne.... g.gif Priimt pinigelius reikejo man tik karta - ir jau pries tai buvau pirkus/pardavus, t.y. ne nauja paypal saskaita ar pan.

Dar idomus dalykas buvo kai karta siunciant pinigelius jie ejo ilgai, nes siuntesi kaip elektroninis cekis - nors ten pat buvau siuntus ne karta iki tol, visada ta pati procedura, tie patys mygtukai, ta pati suma. Kiek toliau siunciu ten pat, tai viskas normaliai iskart nueina, tik ta viena karta kazkodel pavirto e-cekiu.
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,gal kas siuntesi is ebay palta ,kurio kaina apie 150-200 lt,ar verta siustis,ar nepaskaiciuoja kokiu muitu,ar pvm,ir ar laiku ateina toks didesnis siuntinys,labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 11 06, 05:23)
Nesvarbu prie prekes spausist ar eisit per 'resolution center' ar isvis per paypal - vistiek esme ta pati, t.y. atsidarys case'as. Nors per ebay greiciau issisprendzia nei per paypal'a, tai siulau paprasciausiu budu - prie prekes 'resolve a problem' ir toliau zymit, kad negavot ir tt.

ačiū labai smile.gif

Dabar kitas klausimas kilo staiga - ten prašė tel nr, ar nurodžiau lietuvišką, nors mano pristatymo adresas angliškas... kaži, ar neprisikabins dėl to lietuviško tel nr? g.gif

pirmiau padariau,o po to pagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu pirkti pirma prekyte ebay smile.gif bet noreciau kazkaip issaiskinti kas bus, kad poto nebutu per velu paklausti. Kai paspausiu buy now, tai viskas vyks automatiskai ar reiks bendrauti su pirkeju? jeigu reiks ka jam sakyti, ar prasyti kazkaip registruoti siuntini, ar jie siuncia kaip nori, jeigu parasyta free shiping, ir neverta nieko sakyt? tiesiog jeigu negausiu kelti tas bylas ir t.t. ax.gif

jau perskaiciau cia viska apie grazinimus ir panaisiai,labai naudinga info 4u.gif drinks_cheers.gif:
Atsakyti
QUOTE(SIGMANTE @ 2012 11 08, 09:47)
Sveiki,noriu paklausti,gal kas siuntesi is ebay palta ,kurio kaina apie 150-200 lt,ar verta siustis,ar nepaskaiciuoja kokiu muitu,ar pvm,ir ar laiku ateina toks didesnis siuntinys,labai aciu uz atsakymus 4u.gif

žiūrint iš kur yra pardavėjas. Jei iš ES - nebus jokių mokesčių. Jei ne iš ES - 21 proc. importo PVM + paštui 30 Lt už deklaravimą (jei per paštą).
Laiku ar nelaiku - tai čia toks jau nenuspėjamas dalykas, kaip ir su visais siuntiniais, nepriklausomai nuo jų dydžio.

QUOTE(viegva @ 2012 11 08, 14:35)
Sveikos  4u.gif
Noriu pirkti pirma prekyte ebay smile.gif bet noreciau kazkaip issaiskinti kas bus, kad poto nebutu per velu paklausti. Kai paspausiu buy now, tai viskas vyks automatiskai ar reiks bendrauti su pirkeju? jeigu reiks ka jam sakyti, ar prasyti kazkaip registruoti siuntini, ar jie siuncia kaip nori, jeigu parasyta free shiping, ir neverta nieko sakyt? tiesiog jeigu negausiu kelti tas bylas ir t.t. ax.gif

jau perskaiciau cia viska apie grazinimus ir panaisiai,labai naudinga info  4u.gif  drinks_cheers.gif:

viskas vyks automatiškai.
siunčia taip kaip siunčia - kas registruotu, kas paprastu, kas per kurjerius
jei free shipping - tai reiškia taip ir yra
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 11 08, 14:51)

viskas vyks automatiškai.
siunčia taip kaip siunčia - kas registruotu, kas paprastu, kas per kurjerius
jei free shipping - tai reiškia taip ir yra

nes zinot kaip yra su tais siuntiniais lietuvoje visada prasau kad siustu registruotai, tad nezinau kaip cia daryti blush2.gif gal geriau tartis kad siustu registruotai ir gauti tracking number? as jau iskarto mastau kas bus jeigu negausiu prekes doh.gif: lotuliukas.gif

gal labai daug uzsiprasys papildomai uz registravima? dekui labai uz greitus atsakymus saunuoles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viegva @ 2012 11 08, 15:31)
nes zinot kaip yra su tais siuntiniais lietuvoje visada prasau kad siustu registruotai, tad nezinau kaip cia daryti blush2.gif gal geriau tartis kad siustu registruotai ir gauti tracking number? as jau iskarto mastau kas bus jeigu negausiu prekes doh.giflotuliukas.gif

gal labai daug uzsiprasys papildomai uz registravima? dekui labai uz greitus atsakymus saunuoles 4u.gif

niekada to nedariau, bet galit tartis dėl to registruoto siuntimo - sutiks ar nesutiks, bet per galvą neduos smile.gif
Tik tarčiausi prieš užsakant parekę.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2012 11 08, 15:50)
niekada to nedariau, bet galit tartis dėl to registruoto siuntimo - sutiks ar nesutiks, bet per galvą neduos smile.gif
Tik tarčiausi prieš užsakant parekę.

aisku mirksiukas.gif
na kolkas issirinkau nebrangia prekyte, maciau kad galima rasyti pardavejui ir klausti 4u.gif bet kolkas nusipirkau taip, kaip jau bus taip, patvirtinau uzsakyma, o dabar kazkas bus, kazkoks patvirtinimas is pardavejo? blush2.gif
Atsakyti