Gal galėtumėte išversti, nesuprantu ko pardavėjas nori ir kas tas ASAP
,,Could you please pay ASAP so I can post this item"
QUOTE(Zemyna32 @ 2013 05 03, 13:58)
Ko gero jis nori, kad kuo greiciau apmoketumete
QUOTE(Zemyna32 @ 2013 05 03, 14:58)
ASAP as soon as possible
QUOTE(perlixike @ 2013 05 03, 14:05)
Ko gero jis nori, kad kuo greiciau apmoketumete
QUOTE(lakstute7 @ 2013 05 03, 14:14)
ASAP as soon as possible
ačiū, kad paaiškinote, o tai niekaip neiššifravau
Sveiki,
ar galetumet patarti? Nes jau visai susisuko galva
Negavau net 5 prekiu, pirktu is skirtingu pardaveju, vakar atidariau disputus PayPal, bet ar tureciau ta pati padaryti ir ebay? Nes ebay prie prekiu rodo, kad siandien paskutine diena, kada galiu kreiptis t.y. resolve problem. Apie tai kad atidarytos bylos PayPal- matosi tik mano PayPal saskaitoj, ir esu gavusi patvirtinima i emeil'a, o prie paciu prekiu ebayjuje- kad siandien paskutine diena isspresti problema.
Ar tureciau dar ir per ebay kelti disputa?
ar galetumet patarti? Nes jau visai susisuko galva
Negavau net 5 prekiu, pirktu is skirtingu pardaveju, vakar atidariau disputus PayPal, bet ar tureciau ta pati padaryti ir ebay? Nes ebay prie prekiu rodo, kad siandien paskutine diena, kada galiu kreiptis t.y. resolve problem. Apie tai kad atidarytos bylos PayPal- matosi tik mano PayPal saskaitoj, ir esu gavusi patvirtinima i emeil'a, o prie paciu prekiu ebayjuje- kad siandien paskutine diena isspresti problema.
gal galite paaiškinti noriu nupirkti mergaitei tokias apyrankes:
http://www.ebay.com/...=item2c67432ff6
http://www.ebay.com/...=item3cd0ac871b
Niekada dar nesu pirkusi Ebay kaip suprantu čia jas siunčia visame pasaulyje?
Joms nėra aukciono ir galima iš karto pirkti? tai kokia jų kaina gausis su siuntimu į Lietuvą.
http://www.ebay.com/...=item2c67432ff6
http://www.ebay.com/...=item3cd0ac871b
Niekada dar nesu pirkusi Ebay kaip suprantu čia jas siunčia visame pasaulyje?
Joms nėra aukciono ir galima iš karto pirkti? tai kokia jų kaina gausis su siuntimu į Lietuvą.
lolanta, pirmoje nuotraukoje uz viena sumokesite 2.50svarus, siuntimas nemokamas, 10.21lt galutinė kaina
antrojoje, už 5vnt sumokėsite 28,14lt už apyrankes, plius 12,05lt už siuntimą kai yra mygtukas buy it now, aukciono nėra, paspaudžiate, patvirtinate ir apmokate paypal
rudens sniegas, aš visada darau open case per ebay, paypal nebandžiau, nežinau, ką patarti
antrojoje, už 5vnt sumokėsite 28,14lt už apyrankes, plius 12,05lt už siuntimą kai yra mygtukas buy it now, aukciono nėra, paspaudžiate, patvirtinate ir apmokate paypal
rudens sniegas, aš visada darau open case per ebay, paypal nebandžiau, nežinau, ką patarti
QUOTE(rudenssniegas @ 2013 05 11, 08:47)
Keliat arba ebay, arba paypal - abiejuose iskelt ir sistema neleis. Siaip ateiciai zinokit, kad greiciau buna per ebay keliant, per paypal ilgiau uztrunka. Bet abiem atvejais atgautumet pinigelius.
QUOTE(lolanta @ 2013 05 11, 16:39)
o gal kas matėte tokiu apyrankiu pigiau
Taigi iveskit i paieska ir esu tikra, kad ismes begale variantu.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2013 05 11, 16:11)
Keliat arba ebay, arba paypal - abiejuose iskelt ir sistema neleis. Siaip ateiciai zinokit, kad greiciau buna per ebay keliant, per paypal ilgiau uztrunka. Bet abiem atvejais atgautumet pinigelius.
Dekui uz atsakyma
Nes galvojau jei dar ebay 5 disputus atidarinet
sveiki
pirma kart negaunu is ebay (kinijos) daugiau nei 4 sav (jau38dienos), tai ka tik tai ir parasiau pardavejui, kad preke dar neatejo ir laukiu, tai man po laisko issiuntimo ismete kad as jau atidariau case cia taip ir turejo buti? ar ta byla reikejo atidaryti jau kai terminas prie pat? ne per anksti cia as?
pirma kart negaunu is ebay (kinijos) daugiau nei 4 sav (jau38dienos), tai ka tik tai ir parasiau pardavejui, kad preke dar neatejo ir laukiu, tai man po laisko issiuntimo ismete kad as jau atidariau case cia taip ir turejo buti? ar ta byla reikejo atidaryti jau kai terminas prie pat? ne per anksti cia as?
QUOTE(as** @ 2013 05 14, 00:59)
Na atidaryt turit per 45 dienas byla, tai normaliai tos 38 dienos. O siaip tikrai ne automatiskai atsidare byla - matyt jus ne 'contact seller', o 'resolve a problem' pasirinkot ir pati atidaret.