Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(bagyraas @ 2013 04 19, 10:14)
Sveikos,

Gal jums yra taip buve.Jau senokai apsipirkineju ir viskas ok. PAlieku atsiliepimus ir man palieka gerus. Ir snd ienu ir raso man kai ispejima "Some of your information is not available at this time. Please try again later."
Gal zinote kas kodel jie man taip raso?? Ir ka reikia daryti?

Dekui uz ats

smile.gif chia ne ispejimas, tesiog internetas nepilnai uzkrauna puslapi biggrin.gif (su errorais)
buna taip karc nuo karto, nesijaudinkite viskas ok.
Atsakyti
Sveikos. Padekit ax.gif Niekaip nesuprantu kas vyskta, jau antra diena bandau apmoketi ebay uz pirktas prekes ir ismeta pranesima:

Your payment is still processingIf your payment is declined for some reason, you'll see your items under Awaiting payment in My eBay. You should then try your payment again.

Po to ebejuje rodo kad prekes kaip ir apmoketos, o po keliu valandu vel jos neapmoketos doh.gif As jau kokius 5 kartus mokejau, vis toki pranesima ismeta. Gal kam taip buvo? Kam rasyt uzklausima paypalui ar ebejuj? Aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Kaip rasti ebay uk aukciono automata.Noreciau pasiulti kaina ,kad automatas uz mane "pasiulytu" baigiantis aukcionui.Nerandu ,kur tai yra.. Aciu is anksto!
Atsakyti
merginos bandziau pirkt ebay ir kai pamaciau kokia siuntimo kaina nusprendziau neapmoketi uz preke. Dabar man raso, kad apmokeciau uz prekes ir tada pardavejas issius. bet as jos pirkti nenoriu, kaip man atsaukti pirkima?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 02, 13:05)
merginos bandziau pirkt ebay ir kai pamaciau kokia siuntimo kaina nusprendziau neapmoketi uz preke. Dabar man raso, kad apmokeciau uz prekes ir tada pardavejas issius. bet as jos pirkti nenoriu, kaip man atsaukti pirkima?

o jūs pirkot aukcionu?
Atsakyti
QUOTE(lakstute7 @ 2013 05 02, 13:08)
o jūs pirkot aukcionu?

neaukcijonas
iki pabaigos neaplikau pirkimo...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 02, 13:09)
neaukcijonas
iki pabaigos neaplikau pirkimo...

čia galit pasiskaityti kas būna, kai paspaudžiat ant daikto "buy it now", bet po to apsigalvojat http://pages.ebay.co...npaid-item.html
jei dažnai taip darysit, tai ebay gali apriboti jūsų galimybę pirkti wink.gif
tai atidžiai visada žiūrėkit, kiek siuntimas kainuoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lakstute7 @ 2013 05 02, 13:14)
čia galit pasiskaityti kas būna, kai paspaudžiat ant daikto "buy it now", bet po to apsigalvojat http://pages.ebay.co...npaid-item.html
jei dažnai taip darysit, tai ebay gali apriboti jūsų galimybę pirkti wink.gif
tai atidžiai visada žiūrėkit, kiek siuntimas kainuoja thumbup.gif

pirma karta man taip....
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 05 02, 13:17)
pirma karta man taip....

nieko cia baisaus, parasykite pardavejui, kad suklydot, jis atsauks pirkima 4u.gif
Atsakyti
Pagelbekit, nuo kokios sumos apmuitina siuntini; tarkim, siunciuosi uz +-30$ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2013 05 03, 12:16)
Pagelbekit, nuo kokios sumos apmuitina siuntini; tarkim, siunciuosi uz +-30$ 4u.gif

nuo 75Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lakstute7 @ 2013 05 03, 13:24)

Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti