Sveiki, gal kas galėtų parašyt, kaip angliškai paprašyt pardavėją:
1. Kad siustu kaip dovana
2. nedėtų mokėjimo lapo (sąskaitos)
3. Deklaruodamas nurodytu suma 24 USD
Busiu labai dėkinga
Sveikos
Gal mano klausimas siek tiek ne i sia tema,bet apie prekyba ebay temos neradau...Sakykit, jei as parduodu preke, pazymiu, kad aukcionas tesias pvz. 7 dienas,o buy it now suma kaip pvz. 50 doleriu. Kas buna, jei daugiausiai pastates bidder'is buna pastates per maza suma ir aukciono laikas baigias? Na, ta prasme- as noriu gauti uz preke tuos 50 baksu,o aukcionas baigias ant 30?ar jei iki man tu norimu 50 nepakels, tai nieks ir nelaimi?
Gal mano klausimas siek tiek ne i sia tema,bet apie prekyba ebay temos neradau...Sakykit, jei as parduodu preke, pazymiu, kad aukcionas tesias pvz. 7 dienas,o buy it now suma kaip pvz. 50 doleriu. Kas buna, jei daugiausiai pastates bidder'is buna pastates per maza suma ir aukciono laikas baigias? Na, ta prasme- as noriu gauti uz preke tuos 50 baksu,o aukcionas baigias ant 30?ar jei iki man tu norimu 50 nepakels, tai nieks ir nelaimi?
QUOTE(-Braskeele @ 2013 04 11, 23:01)
Sveikos
Jei norit gaut tam tikra suma, tai arba darykit aukciona su reserve kaina, t.y. kad iki tos sumos statymai nesiskaicuos, arba darykit tik 'buy it now' kaina. Nes jei bus ir aukcionas, ir 'buy it now', tai jei pastatys kazkiek, tai uz tiek ir turit parduot.
QUOTE(shopingas @ 2013 04 12, 07:00)
Jei norit gaut tam tikra suma, tai arba darykit aukciona su reserve kaina, t.y. kad iki tos sumos statymai nesiskaicuos, arba darykit tik 'buy it now' kaina. Nes jei bus ir aukcionas, ir 'buy it now', tai jei pastatys kazkiek, tai uz tiek ir turit parduot.
Velnias...nemaciau niekur tos reserve kainos o tai pakeist eigoje galima tuos nustatymus?nu tikrai nepradavinesiu as dabar tos prekes uz 10 doleriu
QUOTE(-Braskeele @ 2013 04 12, 08:47)
Velnias...nemaciau niekur tos reserve kainos o tai pakeist eigoje galima tuos nustatymus?nu tikrai nepradavinesiu as dabar tos prekes uz 10 doleriu
Galit pakeist - nueikit i parduodamu prekiu sarasa ir desineje is issokancio meniu pasirinkit, kad taisyt skelbima norit.
O kaip tiksliau tai padaryti? Na spaudi toj desinej-revise kaip suprantu?tada 4 punkte yra "your price and shipping details", ir kur tada ka taisyt?
sveiki,
gal galit padet- pirkau ebay tapetus, jei perki keturi vienetus,parasyta,kad siuntimas kaip uz viena,
bet kai paspaudziu krepseli, rodo siuntimo mokesti uz kiekviena,
gavau kazkoki orderio nr. bet nerandu kur ji irasyt ,
gal galit padet, ka reikia daryt, kad suma siuntimo rodytusi kaip uz viena preke???
gal galit padet- pirkau ebay tapetus, jei perki keturi vienetus,parasyta,kad siuntimas kaip uz viena,
bet kai paspaudziu krepseli, rodo siuntimo mokesti uz kiekviena,
gavau kazkoki orderio nr. bet nerandu kur ji irasyt ,
gal galit padet, ka reikia daryt, kad suma siuntimo rodytusi kaip uz viena preke???
PADEKIT. Pirkau ebay preke, turejau daug problemu su pardaveju. Parase, kad issiunte, pralaukiau apie 2 savaites prekes (gvenu UK), nieko negavau, atidariau Case, tada pardaveja parase, kad issiunte is naujo preke, nes ji jai buvo grazinta. Tada parasiau aiskiai, kad noriu Refund gauti ir nebelauksiu prekes, o kai ja gausiu issiusiu jai, nes ja nebepasitikiu, kadangi i jokias zinutes ji man neatsakinejo anksciau. Gavau Refund ir preke po keliu dienu (is viso po 3 savaiciu). Issiunciau ta preke as jai atgal. Tai dabar ji man raso, kad ji jos negauna Turejau cekiuka, nusiunciau, bet siuntinys neregistruotas buvo. Tai ka man dabar daryti? Ar turiu as jai kazka grazinti? Ar taip ir palikti? Kokiu veiksmu pardaveja gali pries mane imtis? Parasyti bloga atsliepima? Koki Case atidaryti ar ka?
Aciu uz pagalba
Aciu uz pagalba
Sveikos,
Gal jums yra taip buve.Jau senokai apsipirkineju ir viskas ok. PAlieku atsiliepimus ir man palieka gerus. Ir snd ienu ir raso man kai ispejima "Some of your information is not available at this time. Please try again later."
Gal zinote kas kodel jie man taip raso?? Ir ka reikia daryti?
Dekui uz ats
Gal jums yra taip buve.Jau senokai apsipirkineju ir viskas ok. PAlieku atsiliepimus ir man palieka gerus. Ir snd ienu ir raso man kai ispejima "Some of your information is not available at this time. Please try again later."
Gal zinote kas kodel jie man taip raso?? Ir ka reikia daryti?
Dekui uz ats
Ar man vienai siuntinai iš kinijos vėluoja? jau retai kada pasitaiko, kad siutinį gaučiau per mėnesį... O aš, jei prekės per mėnesį negaunu, tai iš karto darau "open case" ir grąžina man pinigus, vienos prekės ateina, kitos ne... o dar prieš porą mėnesių viso prekės sąžiningai atkeliaudavo laiku
Ar dar kas nors susiduria su tokia problema?
QUOTE(lakstute7 @ 2013 04 22, 21:54)
Ar man vienai siuntinai iš kinijos vėluoja? jau retai kada pasitaiko, kad siutinį gaučiau per mėnesį... O aš, jei prekės per mėnesį negaunu, tai iš karto darau "open case" ir grąžina man pinigus, vienos prekės ateina, kitos ne... o dar prieš porą mėnesių viso prekės sąžiningai atkeliaudavo laiku
Ir man tas pats. Prekės užsakytos prieš mėnesį, o jų nėra. Jau pardavėjai klausia ar gavau, o jų nėra. Sakė kai kas turėjo ateit per 15 dienų- nėra
As irgi, visu uzsakymu, issiustu dar pries Velykas- negaunu, nors anksciau ateidavo mazdaug per 2- 3 savaites