Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(DaivaVe @ 2013 03 29, 08:39)

Ačiū už atsakymą, bandysiu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena. Nusipirkau preke ebejuje, gavau ja su defektu. Atidariau "Case" pardavejui, bet su juo susitarti nepavyko, todel nusiunciau ebejuj del sprendimo. Is ebejau gavau laiska, kad sprendimas mano naudai ir pinigelius grazins. Pay pal sistemoje jau matau juos. Tik cia man kilo klausimas ka daryti toliau, kaip man issiusti preke pardavejui? Kur man gauti jo adresa? Pay pal sistemoje matau jo el. pasta- rasyti jam, prasyti adreso? Ar isvis nereikia siusti?
Ebejuje kiek supratau praso, jei issiunti preke track number, tai ar tinka musu pasto registruoto siuntinio cekiukas, ar siusti per kazkokius kurjerius reikia? Ir ar grazinamos yra siuntimo islaidos, mano preke sunki pakankamai, tai ir kainuos siuntimas nemazai.
Aciu! Labai lauksiu atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akire222 @ 2013 04 03, 17:15)
Laba diena.

Jei grazino pinigelius ir byla uzdaryta, tai nieko daugiau daryt nereikia - siust neprivalot atgal.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 04 03, 18:23)
Jei grazino pinigelius ir byla uzdaryta, tai nieko daugiau daryt nereikia - siust neprivalot atgal.

Aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jei perku preke is ebay per paypal..ar yra kazkokia minimali suma, kiek turi kainuoti preke, kad jeigu kas nutiktu (negauciau prekes ar gauciau su defektu ar pan.), kad galiotu draudimas?
Pvz., jei preke su atsiuntimu man kainuoja 5 svarus, taciau as jos negaunu. Ar ebay grazina man pinigus?

Busiu dekinga uz atsakyma. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(eimuliukas @ 2013 04 04, 15:51)

Ne, suma nera svarbu - nors ir uz 1 centa pirksit, vistiek glaioja draudimas.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 04 03, 18:23)

Laba diena,
o sakykit, ka tureciau daryti, jei po kurio laiko, kai byla buvo uzdaryta ir pinigai gryzo, atsirado pardavejas ir klausia kada as jam atsiusiu ta sugadinta daikta. Nors kai byla buvo atidaryti as bent keturis kartus prasiau, grazinti man pinigus ir pasiimti daikta, bet jis nesutiko. Dabar matyt pamate, kad pinigai nuskaiciuoti is saskaitos ir nori, kad grazinciau daikta. Ar as tikrai neprivalau to daryti? Nenoreciau siusti nes daiktas sunkus ir daug kainuos, o vargu ar grazins pinigus uz siuntima...
Aciu! Lauksiu atsakymo !
Atsakyti
QUOTE(akire222 @ 2013 04 06, 14:20)
Laba diena,

Visu pirma, uz siuntima atgal pinigu niekas negrazins - net bylos sprendimas butu toks, kad pirma grazinat daikta, o po to atgaunat pinigus, vistiek gautumet tik tiek, kiek sumokejot (t.y. siuntimo atgal niekas nepadengtu).

O ka daryt jusu pasirinkimas - galit siust preke atgal, galit rasyt, kad byla jau uzdaryta ir saukstai po pietu ir nieko nesiusit, galit tiesiog ignoruot pardaveja...
Atsakyti
Sveikos,
kur rasti tą open case? niekur nerandu biggrin.gif
Atsakyti
mergaites o ar imanoma atsisakyti aukcione laimetos prekes?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 04 06, 17:40)
Visu pirma, uz siuntima atgal pinigu niekas negrazins - net bylos sprendimas butu toks, kad pirma grazinat daikta, o po to atgaunat pinigus, vistiek gautumet tik tiek, kiek sumokejot (t.y. siuntimo atgal niekas nepadengtu).

O ka daryt jusu pasirinkimas - galit siust preke atgal, galit rasyt, kad byla jau uzdaryta ir saukstai po pietu ir nieko nesiusit, galit tiesiog ignoruot pardaveja...

viskas aisku tada smile.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(leguska @ 2013 04 06, 20:58)
Sveikos,
kur rasti tą open case? niekur nerandu biggrin.gif

Prie laimetos prekes is issokancio meniu. Ten gal bus uzvadinta 'resolve a problem' ar pan.

QUOTE(akušeryte @ 2013 04 07, 13:04)
mergaites o ar imanoma atsisakyti aukcione laimetos prekes?

Nebent susitarsit su pardaveju nutraukt pirkima, kitu atveju ne. Juk perkant iskart ar statant isipareigojat pirkt...
Atsakyti