Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(jurrrka @ 2013 03 18, 10:52)
paprotinkit mane  prašau kaip palikit atsiliepimą (feedback) pardavėjui?

'Leave feedback' prie laimetos prekes.

QUOTE(iquana @ 2013 03 18, 12:43)
Laba diena,
sakykit užsisakinėjat rūbą iš azijos, dydžiai kiek žinau skiriasi. Jei LT tinka XS-S dydžiai, tai reikia užsakyti M dydį?

Ziurekit pas kiekviena pardaveja ka raso, nes dydziai labai skirtingi. Be to, vieni pardavejai raso europinius dydzius, kiti azijietieskus (pvz EUR S atitinka azijietiska L) - sita info buna aprasyme prekiu. Plius buna nurodyti ismatavimai. Nors realiai labai daznai tie ismatavimai neatitinka. Va paskutini karta siunciausi dvejas pedkelnes is to paties pardavejo, pedkelnes tos pacios tik spalva skyresi - nors esu neauksta, bet apsimauti nepavyko, jau tik isemus is pakutoes matesi, kad mazos be galo (gal iki kokio 1,50m ugiui), o dar geriau, kad jos abejos tarpusavyje gerokai skyresi ilgiu doh.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli ir as. Vakar laimejau aukciona ir sumokejau. Siandien man pardavejas raso, kad siuntimo kaina pakylo (kaip suprantu jis neivertino daikto svorio) ir jeigu nesutinku damoket tai jis nutrauktu aukciona. Tai as jam parasiau, kad cia buvo mano maksimumas, tai tegu nutraukia ir man grizta pinigeliai. Rezultate parase, kad jis jau siandien issiunte siuntini. Lyg ir angliskai suprantu, bet kazkaip man ne viskas aisku, gal kas galit patart arba galeciau pacituot musu susirasinejima ir butu aiskiau,. Negi taip gali kelti kaina jau po aukciono pabaigos? Ryt bandysiu skaityt ebay taisykles, bet gal susiduret su tokia situacija?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 03 19, 23:47)
Turiu klausimeli ir as. Vakar laimejau aukciona ir sumokejau. Siandien man pardavejas raso, kad siuntimo kaina pakylo (kaip suprantu jis neivertino daikto svorio) ir jeigu nesutinku damoket tai jis nutrauktu aukciona. Tai as jam parasiau, kad cia buvo mano maksimumas, tai tegu nutraukia ir man grizta pinigeliai. Rezultate parase, kad jis jau siandien issiunte siuntini. Lyg ir angliskai suprantu, bet kazkaip man ne viskas aisku, gal kas galit patart arba galeciau pacituot musu susirasinejima ir butu aiskiau,. Negi taip gali kelti kaina jau po aukciono pabaigos? Ryt bandysiu skaityt ebay taisykles, bet gal susiduret su tokia situacija?

Na jei norit konkreciu atsakymu, tai cituokit susirasinejima - niekas nezino juk ka tiksliai rasetes.

O siaip jei issiunte, tai issiunte. Ir damoket neprivalot - tiksliau ne nelabai gali prasyt, t.y. paprasyt gali, bet jusu pasirinkimas norit primoket ar ne. Daikta parduodant pardavejas suraso siuntimo kaina, daikto kaina ir tt, t.y. visa informacija, ir sutinka uz ta kaina parduot daikta. Pirkejas statydamas sutinka su duotom salygom ir isipareigoja tiek sumoket laimejimo atveju. Taip, kad abi puses isipareigoje parduot/pirkt su nurodytom sumom.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 20, 03:53)
Na jei norit konkreciu atsakymu, tai cituokit susirasinejima - niekas nezino juk ka tiksliai rasetes.

O siaip jei issiunte, tai issiunte. Ir damoket neprivalot - tiksliau ne nelabai gali prasyt, t.y. paprasyt gali, bet jusu pasirinkimas norit primoket ar ne. Daikta parduodant pardavejas suraso siuntimo kaina, daikto kaina ir tt, t.y. visa informacija, ir sutinka uz ta kaina parduot daikta. Pirkejas statydamas sutinka su duotom salygom ir isipareigoja tiek sumoket laimejimo atveju. Taip, kad abi puses isipareigoje parduot/pirkt su nurodytom sumom.

Na as irgi galvojau, kad jau kaina nustatyta ir dalyvaudama aukcione sutikau su salygom. Prekes aprasyme nebuvo jokios informacijos kad pristatymo kaina gali keistis. Kartais matydavau kitose aukcionuose parasyta, kad pristatymo kaina gali sumazeti, bet neteko matyt kad padidetu.

Prisegu musu susirasinejima, nes nenoreciau kad jis cia taip "geranoriskai" rasydamas, veliau neiskeltu man bylos. Kiek vakar skaiciau ebay salygas ivairias niekur nemaciau, kad kaina gali koreguoti.

Taigi, susirasinejimas po to kai aukcionas laimetas ir jau as sumokejau -
jo --- hi sorry about this but postage is costing more then expected buy £2.50 the weight is 1.350 which costs £7.45 so I must ask for postage cost of £2.50 if its not ok just say I will cancel the auction

mano - Sorry for this, but I calculated all price, and this my maximum cost. So, I didn't agree to pay more than you declared in auction,
then please cancel the aucion and refund money which I payed

jo --- the post office receipt say £7.45 I posted in good faith I tried to upload the receipt but I will not let me
please note that paypal rules and ebay your tracking number is XXXXXX the price is on the lable please check it
my post bill was £40 today so you must understand every penny counts

mano -- So, I didnt understand - will you cancel the auction?

jo --sorry I posted this afternoon you should have it wensday /Thursday that's how I now the price

mano -- Sorry, but this is first time when sender please me to pay more than was in auction. As I understand you posted item, and now if I didnt pay more, I 'll have to resend you. Is it true?

jo -- sorry its cool if you want to pay me when you get it that fine if you don't want to pay the extra its ok my fault for undercharge myself just had not sold anything for a while

Prasyciau man padeti, jeigu galite. Ar tiesiog jam atsakyt, kad tikrai nieko papildomo nemokesiu ir kita kart tegu jis ivertina prekes svori tinkamai ir nustato normalia kaina
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 03 20, 07:03)

jo --  sorry its cool if you want to pay me when you get it that fine if you don't want to pay the extra its ok my fault for undercharge myself just had not sold anything for a while

Prasyciau man padeti, jeigu galite. Ar tiesiog jam atsakyt, kad tikrai nieko papildomo nemokesiu ir kita kart tegu jis ivertina prekes svori tinkamai ir nustato normalia kaina

Šitam sakinyje jis sako, kad "galite sumokėti papildomai, kai gausite prekę, bet jei nenorite mokėti, irgi gerai, mano kaltė, aš tiesiog ilgai nieko nepardavinėjau", žodžiu, laukite prekės, nepergyvenkit, ir nieko nemokėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 20, 09:28)
Šitam sakinyje jis sako, kad "galite sumokėti papildomai, kai gausite prekę, bet jei nenorite mokėti, irgi gerai, mano kaltė, aš tiesiog ilgai nieko nepardavinėjau", žodžiu, laukite prekės, nepergyvenkit, ir nieko nemokėkit  4u.gif

Aciu labai uz atsakymus, tiesiog kreipiausi nes irgi ne taip seniai pirkti pradejau, bet tokio dalyko nera buve. Dabar pilnumoj zinau, kad esu teisi 4u.gif
Atsakyti
Padėkit prašau savo nuomone, ką padariau ne taip, kad neleidžia pirkti ebay. Iki šiol dažnai pirkau, viskas buvo gerai. Gal kam buvo taip nutikę?

Rašo štai ką:
Your eBay Shopping Cart
We were unable to load your cart.
Please try again. If the problem persists, contact Customer Support or send us feedback.

Dėkoju už Jūsų pagalbą. Labai neramu, nes reikia pirkti, o negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Selina @ 2013 03 21, 14:29)
Padėkit prašau savo nuomone, ką padariau ne taip, kad neleidžia pirkti ebay. Iki šiol dažnai pirkau, viskas buvo gerai. Gal kam buvo taip nutikę?

Rašo štai ką:
Your eBay Shopping Cart
We were unable to load your cart.
Please try again. If the problem persists, contact Customer Support or send us feedback.

Dėkoju už Jūsų pagalbą. Labai neramu, nes reikia pirkti, o negaliu.

Tai ir parasykit tiems Customer Support, su jais chat'u kalbetis galima, tai viskas labai greitai issisprestu smile.gif

O as prazilsiu su tuo ispanu schmoll.gif Matau, kad atidave mano preke kitam asmeniui, ir dar uz mazesne kaina, kuris atsiliepima jau paliko blink.gif O man nesugeba net cancel padaryti, ebay siuntineja priminimus susimoketi doh.gif O jis man pareiske, kad cancel jau seniai padare ir nesileidzia i kalbas daugiau, nu negaliu! doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 03 21, 17:07)
O as prazilsiu su tuo ispanu schmoll.gif

Na tai jums juk nieko nereikia daryt - tegul ebay siuntineja tuos priminimus, nuo to juk nieko nebus... Jei pardavejui gerai, kad jis sumokejo ebay mokesti ir nuo pardavimo jums, ir nuo pardavimo kitam zmogui, tai tegul...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2013 03 21, 18:17)
Na tai jums juk nieko nereikia daryt - tegul ebay siuntineja tuos priminimus, nuo to juk nieko nebus... Jei pardavejui gerai, kad jis sumokejo ebay mokesti ir nuo pardavimo jums, ir nuo pardavimo kitam zmogui, tai tegul...

O tai nieko tokio, kad mano statistikoj kaip ir nupirkta, bet neapmoketa preke? g.gif
Atsakyti
Merginos, gal yra buvęs kam toks atvejis: laimėjau aukcioną, iškart susimokėjau už prekę ir laukiau jos, o po kelių dienų man pardavėjas parašė žinutę, kad atsiųs refundą ir nusiuntė po kelių minučių, nes jis tikėjosi didesnę sumą gauti už prekę, todėl jos nebeatsiųs. Tai ar įmanoma ją išsireikalauti, ar čia jau pardavėjo valia?
Atsakyti