Įkraunama...
Įkraunama...

Apsiperkame Ebay patys

QUOTE(Doviljana @ 2013 03 15, 23:21)
sveikos, mergaitės,
situacija tokia-iš vieno pardavėjo pirkau 2 prekes. Kadangi jas nusižiūrėjau jau baigiantis aukciono laikui, paklausti apie shipping'o išlaidų nuolaidą nebebuvo kada. Pasibaigus aukcionams, paprašiau galutinės sąskaitos ir pardavėjas bendrą shipping'ą paskaičiavo sudėjęs atskirų prekių shipping'us. Gavosi ganėtinai apsurdiška suma.
Ar galiu mokėdama už prekes atskirai, reikalauti, kad jas ir siųstų atskirais siuntiniais (čia jau principo reikalas)?

O kai atsiunte invoisa, tu jo neuzklausei, ar nepadarys nuolaidos siuntimui?
Paklausk

Jei ne tada parasyk, kad siustu atskirai
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2013 03 16, 00:21)
Ar galiu mokėdama už prekes atskirai, reikalauti, kad jas ir siųstų atskirais siuntiniais (čia jau principo reikalas)?

Na galima uzklaust del combined siuntimo - dauguma tikrai sumazina, jei paprasai. O automatiskai nebent buna nurode, kad antra ir tolimesnes prekes po kazkiek (ar tam tikra nuolaida). Jei visa tai nenurodyta prie siuntimo informacijos, tai nematau ko cia principus savo statyt - juo labiau, kad is anksto susizinot kas neaisku yra pirkejo reikalas....

Ir jei jau nesutinka sumazint, o principai vistiek tokie dideli, tai mokekit uz kiekviena preke atskirai ir atskirai jums sius.
Atsakyti
Na va, jau beveik 10 metų perku per ebay, o paskutiniu metu vien naujienos g.gif
Vėl noriu paklaust-mokėjau už prekę ir prie jos atsirado smėlio laikrodis-maždaug apmokėjimas vykdomas.
parašiau pardavėjui, sako-mano kitas adresas. Maždaug, atšauk apmokėjimą ir padaryk į teisingą sąskaitą (email'ą atsiuntė). Tai ir galvoju-ar čia saugu taip daryti?
O jei ne, tai kaip tada?
Atsakyti
paprotinkit mane prašau kaip palikit atsiliepimą (feedback) pardavėjui?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 03 14, 15:11)
Norejau pirkti viena daikta, parasiau pardavejui, ar gali pigesniu budu issiusti (nes prase 30 euru). Sako ok, uz 15 issiusiu. Laimejau aukciona, prasau perdaryti invoice, nes man mokejimui meta kaina siuntimo 30 euru. Nu nesupranta zmogus (is Ispanijos) doh.gif As jau ir su google translate verciu, ir print screen siunciu, o jis savo, galu gale sako "Sorry ... the only form of payment is with Pay Pal admit ... I'll have to cancel the sale and offer it to the next buyer ...
Sorry for this purchase and sale failed", nu tai cia ka man daryti? Tipo mano kalte gaunasi? doh.gif O taip reikia man to daikto doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kalbejau su ebay, atsiunte visus zingsnius kaip pakeisti invoice, sako nusiuskit pardavejui, gal pakeis. Nusiunciau, isverciau. Sako, sorry, it is too complicated. Ir nieko nebedaro doh.gif O ebay man siuntineja laiskus, kad apmoketi uz preke. Nu neteko susidurti su tokia nesamone schmoll.gif Tai kas dabar bus? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 18 kovo 2013 - 10:40
lina0612, pabandžiau aš jo prašyt, bet jis atseit nesuprato ko noriu smile.gif kai pabandžiau paaiškinti-dingo lotuliukas.gif
Mokėsiu atskirai, nes beveik 10 svarų už 2 vaikiškus rūbus siuntimas (UK ribose, 2 klase, neregistruotu paštu) man atrodo daugoka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviljana: 18 kovo 2013 - 10:49
QUOTE(Doviljana @ 2013 03 18, 10:43)
lina0612, pabandžiau aš jo prašyt, bet jis atseit nesuprato ko noriu smile.gif kai pabandžiau paaiškinti-dingo  lotuliukas.gif
Mokėsiu atskirai, nes beveik 10 svarų už 2 vaikiškus rūbus siuntimas (UK ribose, 2 klase, neregistruotu paštu) man atrodo daugoka...

Taigi labai daug:)
Papildyta:
QUOTE(Doviljana @ 2013 03 18, 09:40)
Na va, jau beveik 10 metų perku per ebay, o paskutiniu metu vien naujienos g.gif
Vėl noriu paklaust-mokėjau už prekę ir prie jos atsirado smėlio laikrodis-maždaug apmokėjimas vykdomas.
parašiau pardavėjui, sako-mano kitas adresas. Maždaug, atšauk apmokėjimą ir padaryk į teisingą sąskaitą (email'ą atsiuntė). Tai ir galvoju-ar čia saugu taip daryti?
O jei ne, tai kaip tada?

Siaip tai as paprasau kad invoisa atsiustu i paypala
O dabar tu padarysi $ pervedima
Jei negautum prekes, nezinau, kaip issiprestu tokia byla?
Dar neteko susidurt
Nors moketi taip kaip tau dabar sake, mokejau, viskas baigesi gerai
Preke gavau
Ten mokejimo paskirty nurodziau kad uz ebay preke item nr...
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 03 18, 10:59)

Siaip tai as paprasau kad invoisa atsiustu i paypala
O dabar tu padarysi $ pervedima
Jei negautum prekes, nezinau, kaip issiprestu tokia byla?
Dar neteko susidurt
Nors moketi taip kaip tau dabar sake, mokejau, viskas baigesi gerai
Preke gavau
Ten mokejimo paskirty nurodziau kad uz ebay preke item nr...

dėkui, dar parašiau ebay, matysim ką patars... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2013 03 18, 11:01)
dėkui, dar parašiau ebay, matysim ką patars... g.gif

Man pries kelias dienas laikrodukas pakibo
Bet uzteko pardavejui parasyti, matomai reikejo jam priimt
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 03 18, 11:04)
Man pries kelias dienas laikrodukas pakibo
Bet uzteko pardavejui parasyti, matomai reikejo jam priimt

mano irgi pirma mintis tokia buvo, bet jis atrašė, kad jo sąskaitoje nieko nesimato...tada ir atsekėm, kad email'as ne tas.
Atsakyti
Laba diena,
sakykit užsisakinėjat rūbą iš azijos, dydžiai kiek žinau skiriasi. Jei LT tinka XS-S dydžiai, tai reikia užsakyti M dydį?
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2013 03 18, 12:43)
Laba diena,
sakykit užsisakinėjat rūbą iš azijos, dydžiai kiek žinau skiriasi. Jei LT tinka XS-S dydžiai, tai reikia užsakyti M dydį?

Rubai is Azijos, manau, kaip loterija. Niekas negali pasakyt kuri bilieta pirkt, kad butu laimingas bigsmile.gif Ieskociau dydziu ismatavimu, bet ir tai negali buti garantuotas, kad jie atitiks tai, kas parasyta.
Atsakyti